Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani jedna z těchto her podle mě není pro děti (pro mě jsou děti všichni do 13 let včetně)

jinak souhlas. dříve by mě ani nenapadlo srovnávat COD a BF. vzhledem k tomu, že se ty dvě hry k sobě dost přiblížily (hlavně BF CODu), srovávat už můžeme. ale je to jen srovnávání toho, jak hra vypadá a jak prvotně působí. hratelnost obou her by měla být stále dost odlišná, ačkoli samozřejmě záleží na vybrané mapě a herním modu.
  • Inteligentny clovek si zahra 2 hry a potom ich porovnava hlupak stiahne jednu a na druhu nadava na zaklade traileru
  • H4wk
    hlupakov je statisticky na svete viac ako inteligentnych ludi
  • hrubé ale pěkně napsané...
  • A stejne se MW proda 3x vic, k nastvani, co? *1*
  • Celý svět stojí na sviňárnách tak proč by to zrovna tady mělo být jiné.
  • TO muselo bejt užasný šmudlo...
  • fallout
    Jaaaj tak speciálně pro tebe ještě jednou..."mám předobjednané" *3*
  • Za loztomilou kocicku takovejch minusek... teda vy jste...

//// Tak je to mnohem lepsi...
  • Timhle me ale vubec nerozhodis vis? Kdyz na to mam tak proc bych si nemohl koupit obe hry. Hmm
  • Když hraješ jenom tyhle západní hry, nediv se, šmudlo. Sleduj třeba Ruskou scénu, docela nedávno jsem hrál hru (strategii), kde za Rusko jsi hrál v konfliktu v Gruzii a do toho konfliktu se ještě přidalo NATO, Ukrajina a já nevím koho ještě jsem to tam likvidoval ze zápaďáků. Ale když budeš hrát hry z USA a západní Evropy, těžko takový hry najdeš. Zálaží jen na tobě, jaký hry vyhledáváš
  • bill gates mi nasepkal
  • vsetko uz bolo povedane :) najlepsie je pozret si battlefield 3 trailer a potom toto a dobre sa zasmiat. ten marketing okolo toho je este ubohejsi ako hra sama.
  • A me zase nezbyva nic jineho,nez se tobe smat,ze budes kupovat obe hry.
    Vidis jak hloupe to zni?Zhruba stejne tak,jako to co jsi napsal ty *1* .
  • pay for videogames? lolwut? why?
  • Hmmm, podle mě za koupi nestojí BF takže taky stahuju abych mohl posoudit. Taky si stáhnu skyrim abych posoudil jestly mě to bude bavit víc než witcher. Pak taky ukradnu Saints Row protože ta hra asi za moc stát nebude, takže proč za ní platit že.
  • No já tedy ctím západní myšlenky... spíš. ALe taky by mohli udělat jednou jinej Konflikt než hodný Západ vs Zlý stát XXX ... Čína x Rusko taky zrovna není nepravděpodobný konflikt
  • Ryba9
    No nevim jestli to vydržim a dám si kampaň, asi tentokrát podlehnu a začnu mulťákem *4*
  • hádat se na internetu je jako být na olympiadě pro retardy, i když vyhrajete pořád ste retardování :D
  • Radši se utři ty, furt tu enem "stříkáš". *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší