Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • why not? len kvoli takejto lacnej lživej propagande? ale prosim ta :)
  • inteligentny clovek ma rad cerstvu a chutnu, jenom id!ot ma rad, 4 roky staru, prevarenu zrecyklovanu roztopenu zbrndu v novom obale
  • +1
  • Inteligentní člověk má rád čokoládovou zmrzlinu.Jenom idioti mají rádi citronovou.
  • Nejde jen o grafiku... ale taky tu fyziku, ktera podle me je to co dela tu hru akcnejsi a znemoznuje kempeni atd... Celkove se snazi kazdym svym krokem co udelaji priblizit realite, i kdyz proste to nevyhovi kazdemu to chapu no...
  • fail
  • Neboj, ono sa to zmeni na Most selled game in history.
  • sa mi paci jak teraz ti sopliaci co sa nasli v mojom opise hojne minuskuju :)
  • call of duty mw3 uz vsetci hrali, len sa to trochu inak volalo. battlefield 3 aspon betu si tiez vacsina vyskusala. navyse hodnoti sa trailer. a bf3 trailer samotny tak ako jeho obsah je uplne ina liga ako toto s cim sa strapnili activision. narychlo scapany trailer za jeden den ako odpoved na bf3. ak chceli odlakat od bf3 traileru tak sa im to podarilo ale asi nie tak ako si zelali. vsetkym su teraz akurat na smiech.

a ano inteligentym ludom staci videt gameplay videa ci traileri aby si urobili obrazok co bude lepsie a tu je bf3 jasny vitaz.
  • "Most anticipated game in history"
    ...
    ...
    I dont want to live on this planet anymore
  • thats a bingooouuuuu
  • Moc důvodů neni když poctivci jsou na tom hůř než ti ostatní.
  • Já tě miluju.Vezmeš si mě? *14* *14* *14* *14*
  • protoze je to takove, jake si to udelame...
  • A ty patris mezi ty inteligentni jo? *1* *1* *1*
  • No já nevím, ale po menším zacvičení se dalo třeba v BF2 vydžet hrát bez úmrtí celé herní kolo - to je většinou kolem půl hodiny a i déle. A to nemám na myslí hru za snipera a podobné kempery.
  • ANO! Skyrim a BF3 mě vedly k zakoupení zbrusu nového PC. A vždycky jsem si říkal, když se nepovede BF3 (beta byla dost hrozná, ale věřím, že se mnohé ještě vylepší - podlehl jsem marketingu), bude tu ještě Skyrim a ačkoli Bethesda už toho pokazila více než dost, její fanoušci jsou neuvěřitelnou komunitou, která dokáže opravit a vylepšit kde co a hra tak jednou bude určitě skvělá a víceméně bezchybná.
  • Zatím jeden z nejlepších komentů tady. ;) +1
  • je mi líto, ale fakt si nechytl, co ten pisatel psal a tvoje reakce tak byla trochu mimo... jinak nic proti. já taky hrál COD i BF a obě hry jsem uměl ocenit. prakticky všechny díly COD jsem si užil (ačkoli jen SP, MP mě nějak nechytl) a stejně tak rád jsem hrál BF (tam zase spíše jen MP a modifikace)
  • aj biebera pocuva miliony kretenov :) o com to speje ?
    call of duty je justin bieber herneho priemyslu. je to predajna kurv@ a fanusikovsku zakladnu tvoria len sproste decka, a kvalita hry/hudby je rovnako nizka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší