Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cd s hrou by melo byt v krabici
  • alebo zmasakrovat par deti a prostitutok vo falloute 2 :)
  • Mayuri12
    Ty asi chodíš s jindrou velikým do ustávu že?
  • Není nad to...dopřát si nechutně drahou skotskou a přemítat o svojich úspěších při dobívání světa v civilization nebo odrážení ufonské invaze v enemy unkown vnoučatům .)) jako Rimmer v RD(taky jen vtup)
  • taky je ten quake na gameplayi znát :-) zběsilá arkáda + miniarény + power upy přejmenovaný an killsteraky
  • rači trip jak škótsku mydlovú vodu :) ...just kidding každému podla jeho gusta
  • Přesně tak...do tý doby než ty hry vyjdou jsou všechno jen bezcenné žvásty
  • Joha
    V roku 2005 bol len vydaný pre širokú verejnosť pod GNU. To nič nemení na tom, že CoD beží na 12 ročnom engine (aj keď modifikovanom). ;)
  • Inteligentní lidi neberou drogy...inteligentní lidé utrácej pradchy za drahý skotský*1*
  • Hairy_Ass
    Postulaticissimus ludus in historia. *4*
  • To jsou komentáře. Já si například zahraju oboje. Užiju si maximálně ty příběhy jakožto interaktivní filmy a tím to pro mě skončí. Vždyt BF i CoD jsou úplně stejně stavěný hry a nemůžu pochopit jak každej nadává na to druhý. Nakonec stejně všichni zkusí obě hry... *7*
  • Omlouvám se za OT ale objednal sem si novou GK GTX560ti a je kní zdarma kupon na Batman Arkham City nevíte jak to funguje dostanu jí v obalu nebo jí budu moci stáhnout ? Přemýšlím o prodeji ( tenhle typ her mě neláká ) ale když bude kupon na stažení jak jí mám prodat de to ? Děkuji za odpověd. *3*
  • Přesně, mám předobjednané obě dvě hry :-)... Pak můžu porovnat a ne placat co je lepší, to nebo to, i když jsem to vůbec nehrál.
  • inteligentny clovek usetri a kupi si za to radsej drogy :)
  • v 2005 bol vydany source code na id tech 3
  • slovo selled neexistuje. cize je to spatne aj v pritomnom case
  • Joha
    Ja som len na teba čakal! Kde si bol celý môj život! Jindró!!! Prosím ťa, pred tým než začneš kričať si najprv daný komentár poriadne prečítaj.
  • Joha
    Ehm... Quake 3 vysiel v roku 1999...
  • Když pominu tu zdejší kreténskou diskusi spratků co prvně políbili holku a prodali jim pivo protože dovršili 18 a tak se cejtěj tvrdě i na "utírání" lidí v internetové diskusi tak musím konstatovat, že jo...zahraju si tenhle megaakční film...my inteligentní ldié při penězích nemusíme řešit BF3/MW3...koupíme a zahrajeme si oboje...
  • Hmm, diskusie pod článkami o BF/COD na Tiscali.cz patria snáď k tým najdebilnejším na celom internete *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit