Přejít na výpis diskuzí
Trailer z Modern Warfare 3 upozorňuje na datum vydání
23.10.2011 | Petr Poláček
264 příspěvků
-
Ok díky
-
no radši no comment k některým příspěvkům na téhle diskuzi ;D.. Zahraji si obě dvě hry.. BF3 si zahraju kvůli tomu, že to bude excelentní hra s výbornou grafikou, fyzikou, prostředím a ozvučením, ty zvuky při hraní jsou přímo božské :) , jenom doufám, že singleplayer nebude nascriptovaný jako BF:BC 2 :) .. CoD:MW3 si zahraju kvůli multiplayeru a příběhu v singleplayeru, podle mě má MW dobrý bříhěh na který se těším jak se to zase vyvine :)
-
kazdej nenadava na to druhy, jak tak sleduju tak na MW3 nadavaji jen deti z rad BF3 fanousku....malo kdy sem videl fanousky MW3 nadavat na BF3 foru...to je celkem k zamysleni, protoze MW3 ma mnohem lepsi multiplayer, rychlejsi akce plna skilleru a aimu...ale kazdyho bavi neco jinyho....podle mne je tenhle trailer luxusni a navic je vice mene ze single playeru, multiplayer bude hlavni casti hry s nejvice vychytavkama....
-
////Scroll lock
-
Ty taky, jdi si hrát s vrtulníčkama.
-
Nekdo ty deti hlidat musi :D
-
Já mám teda spoustu kamarádů, kteří hrajou MW2 a je jim 30-40 (PC samozřejmě). *5*
-
Vidím, že to tady musím konečně rozseknout. Tak já vám teda povím co je lepší. Battlefield 3 *1* Tak a teď mají všichni jasno! *3*
-
OMG TRAPNEJ COD! Vite co udelam? Si to stahnu z warezu a hned jak to dostahuje tak to smažu *5* *15* *15*
-
No nevim... hral jsem Cities XL a koupil jsem si i Cities XL 2011 a je to ta stejna hra ktery ani neopravili memory leaky ktery tak moc CIties XL trapili. Podle videi je Cities 2012 porad to same. Ja bych za to penize uz nedal mno a Might and Magic 4 uz ani snad nestoji za komentar.
-
Hezky no,skoda jen,ze cilova skupina hracu je u obou her zhruba stejna.Tedy tvuj prispevek mluvi i o tobe a BF3 fans.
-
////delete
-
Tož mě tu dneska dostal pan Generálmagor, když mu někdo řek proč má na hlavě tu štětku a dodal jestli nejde náhodou čistit ropovody *1*.
-
tak už si to už sakra kup a vyliž mi kakánek.... koho to zajímá
-
Teď jsem si všiml, že je MW3 "Rated M for mature", aneb 17+. Kdyby se důsledně dodržoval tenhle rating, nevím jestli by tahle hra měla tolik hráčů, předobjednavatelů a věčných flamewaristů *1*
-
K tobě zase sedí The dumbest troll in history. :)
-
Anticipated. Tipoval bych, že tuhle očekávanost můžou soudit podle předobjednávek, popřípadě do toho nahážou ještě nějaké marketingem oblíbené bulharské konstanty. Ale je to normální marketingový blábol.
-
Já
-
ty ?
-
Řekl člověk, který se poprvé políbil s chlapem, pivo mu nikdy neprodali, zadek si zásadně "neutírá" a peníze získává od příbuzných a od nápadně rozevřených kabelek v městské hromadné dopravě, patřících tamním dámám.