Přejít na výpis diskuzí
Třetí alfa Kingdom Come nabízí nový quest, minihru a dabing - hotová hra má vyjít v polovině roku 2016
2.4.2015 | Petr Poláček
126 příspěvků
-
Ať vyjde kdy chce, ale hlavně ať to stojí za to. Já se na Kingdom Come Forever hrozně moc těším. *4*
-
Klidně ať si dají na čas, hře to jenom prospěje.
-
-
To nemusi byt uplne pravda, viz. clanek s vyvojem Divine Divinity. Pokud jim dojdou prasule, pak je mozne, ze hra nikdy nevyjde, coz by byla skoda.
-
-
Já mám docela obavu, a podobnou i u StarCitizen, že to bude těžké zklamání, a to vlastně jen proto, že všichni očekáváme mnoho. Star Citizen je pro mne zatím extrémně nepřesvědčivý. Rád jsem to podpořil. Teď jsem si navíc přečetl na Danově facebooku, že film Miesto 44 je prý úplně umělecky a scénaristicky dokonalý a nelze ho kritizovat, což mě osobně trochu vyděsilo, protože poslední dobou mě Danův patos docela sere a obávám se, že ho asi přenese ze svého života i do hry. Což o to, jstli je to dobře nebo ne ukáže až čas. Držím mu přesto palce.
-
-
No je fakt, že po tom, co jsem si přečetl ty jeho kecy o Miesto 44, tak jsem zrušil odebírání zpráv od něj... Každý má nějaký názor, ale Vávra je extremista...Takové ty jeho "je to tak a tak a kdo si myslí něco jiného, je ču*ák", už mě leze krkem. Dost mi připomíná mojeho šéfa, který je sice v jistém směru geniální a dokázal toho hodně, ale často se chová jako zm*d a je těžké s ním vycházet.
-
-
hanba, geniální vyvojar, vizionar a clovek co to dela ne pro prachy ale protože ho to baví, a vy tu peskujete :( ja bejt čech sem hrdej a rad protože tohle bude rpg století. navic ty kecy jak to dlouho trva lol. ja nemyslim že to trva dlouho, hry se vyvíji klidne nekolik let a tohle zas tak dlouho ve vyvoji není.
-
-
wut, ty nejseš čech?
-
-
Max je slezák. A
-
-
Aneb chci vidět, kolik lidí nebude naschvál hrát GTA 5 jak vyjde na PC jen proto, že to trvalo roky a už je to nezajímá. Kromě mě teda ~_~
-
-
Tak mě třeba GTA 5 nezajímá i kdyby to na PC vyšlo před pěti lety.
-
-
Me taky ne i kdyby pred deseti lety!
-
-
Před deseti lety ti mohlo být tak 5-10 let a kdybys dostal do rukou GTA5 tak necháš školu :)))
-
-
-
-
Jak dlouho máš již s Vávrou intimní poměr?
-
-
Hru jsem podporil a ackoliv mam pristup do alfy, nehraju ji, protoze se chci nechat prekvapit. Je mi jedno, ze to jeste dlouho potrva, nez hra vyjde. Beda ale, jestli to i tak bude zabugovany ;) Drzim vyvojarum palce, verim tomu, ze to bude hodne zabavna vec.
-
"Warhorse chtějí do konce roku 2015 vydat ještě další dva alfa updaty (konec léta, prosinec 21015)"
Teeda nechce se mi čekat na další update 19 000 let *1* *1* Sorry za rejpání, ale fakt pobavilo *1* -
Co lidi proboha čekali? Že to bude v obchodech půl roku po Kickstarteru?
-
Tak člověka to mrzí a trochu i štve, když uvidím rok 2016, když ještě pořádně nezačal ani 15. ale není to jenom s touhle hrou je to i s dalšíma hrama nebo filmama atd... ale zase na druhou stranu kdyby to vyšlo i zítra tak za pár dní to dohraju a budu "zase čekat" na jinou hru ,,, pořád dokola už kolik let :))) hlavně že nás to baví hrát a řešit to,, až nás to bavit nebude tak to budeme důchodci a nebo mrtvý ...:))
-
-
Tak v tom je kus hluboké životní filozofie :)
-
-
tak snad se dockame i dalsich questu aspon do konce roku 2015 *1*
-
Tak v polovině roku 2016 to tutově ještě nevyjde. Spíš až na konci roku. V tom jejich předpokládaném období budou mít hru leda hotovou, ale protože to pouští mezi lidi a ta hra je tak velká, budou ještě x měsíců opravovat bugy. Já říkám prosínec nebo leden 2016/2017