Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy se to bude moci dat koupit na GoGu?
    • Za deset let? Možná...
    • walltar
      Pokud někdy, tak asi po vydání ... Ale nedivil bych se, kdyby prodávali jen na steamu.
  • koukám že Dan asi taky koukal na Vikingy
    • VaZqeZ_EU
      Příště dobývání Paříže! *14* Mimochodem Danovi to "s tím účesem" sekne! *15* *3*
      • Myslíš s tím účesem, který teď nosí každý druhý hipster? Zvláštní že si je tak často Dan bere do úst a nakonec se i tak sám docela často chová.
      • http://goo.gl/NUU0ep
  • lidi vydržte bude GTA5 *1*
  • meh, nejak som cakal ze to odlozia. ale asi lepsie ako to vydat nedorobene
  • Je tu este niekto, komu KCD pripomenulo strategiu z tusim 90.rokov Husita?
  • Keyz
    Jen aby se to ještě neprotáhlo. 1/2 2016 je odhad. Již na tom makají dobu a odklad o 1/2 roku je dost. To jsem zvědav na finále...

Zase vydají ten chlast, tak budeme mít čím zapít případný žal. *15*
  • lol pri takom tempe hra bude von v roku 2018 :D
    • Paulcz
      není to jedno ?
      • nie. Pretože ak by to vyvíjali takto dlho, znamenalo by to, že projekt je vážne ohrozený a pri takom čase by im aj možno došli prachy...
  • Pane šéfredaktore, domnívám se, že máte v tomto článku nezáměrný překlep: "Čtvrtá alfa by ale měla nabídnout jízdu na konci". Pokud ne, prosím o rozvedení jízdy na konci, něco mě napadá, ale součástí jsou drogy, sex a rock'n'roll.
    • sleepless
      Rád bych to rozvedl, ale byl to bohužel "jenom" překlep. Takže děkuju za upozornění a sorry za můj nedostatek představivosti.
  • Firingo
    Jinak ta přednáška Počítačové hry, vztah k historii a prožívání dějin... BOMBA to kombinuje 2 věci které mám nejradši, historii a počítačové hry *2* To bych si do Prahy i zajel ale od 20:00? Sakra to už se nedostanu zpátky *1*
    • prespis v Sherwoodu
  • Tilwaen
    Čtvrtá alfa verze vyjde v červnu během E3 2014

To budou dobří, pokud to stihnou... *2*
    Jinak raději ať si s tím dají na čas, ale je to pořádně, než aby vydání hry uspěchali. Myslím si, že v dnešní době, kdy každá druhá hra vychází později, než bylo původně v plánu, to málokoho mohlo opravdu překvapit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit