Přejít na výpis diskuzí
Třetí update pro Elder Scrolls Online přinese vyšší personalizaci a upraví obchodování
10.7.2014 | Ladislav Loukota
57 příspěvků
-
Mno oni proste jaksi nepredpokladali, ze online bude nekdo taky chtit hrat jinak nez singl ...
-
Pise nekdo, kdo si tak maximalne precet najekje ten PR zvast ... protoze prave ty uzasny "masivni" pvp je neco, co v ty hre nefunguje vubec. Ale jo, nekoho treba bavi nekam 20 minut bezet, pehem 10s chcipnout a zas 20 minut bezet ...
-
Lotro nema ani trochu problem s eng, zjevne hrajes na nejaky plecce ... Lotro ma problem predevsim s tim, ze neni s kym hrat. Ten svet je ohromnej, ale totalne prazdnej. Lotro na max si ani dneska jen tak nekde nepusti a stale je hodnoceny jako jedna z nejlip vypadajicich mmo vubec.
-
"many many many" ... o nic jinyho nejde nez vyzdimat co se da.
-
Nedávno aspoň změnili mitigace a mobové už dávají větší poškození + používají častěji své unikátní skilly. Solo hraní tak je o něco těžší (asi nejtěžší, co si pamatuju).
Ale jak jsem psal, mě raidy nezajímají, takže se na to koukám z tohoto úhlu pohledu. -
Hlavním problémem je u LOTRO engine. Je prostě a jednoduše špatný, na dnešní dobu navíc nesmírně zastaralý, ta hra dnes už nové hráče prostě nenaláká. Nejlepší by bylo, kdyby současný obsah byl přetvořen do nějakého lotro 2, nemuselo by to hrát bůhví kolik lidí, ale alespoň by to nebylo tak tragické, jako teď. Už má taková mrtvý feel.
-
Nic v te hre neni vyzva, ani naznakem a to neni dobre. Kdyby aspon nejaky raid sem tam pridali...
-
Myslíš glyph?
Rift je dobrej. Dobře se to hraje, dobře se to expí. End game mě nezajímá, takže nevím, jaký je. Za sebe doporučuju. Je to docela podobný GW2, kdybych to měl k něčemu přirovnat. GW2 možná o fous lepší. -
x,
Asi si měl fakt smůlu. Možná si se připojil na špatný server. Zkusil bych třeba Snowbourn. Tam potkávám za hodinu desítky hráčů, občas nikoli k mému potěšení. -
Ano, to se mi taky stalo. Mrzuté v roce 2014 s takovým rozpočtem. Nezkušenost těch vývojářů si vybrala svou daň.
-
Jak skončilo? LOTRO pořád jede a podle mě je v nejlepší formě (nehraju raidy, nezajímá mě end game grind).
-
Moc mě mrzí, jak každou dobrou sérii musí zkazit podobným paskvilem, jako je tento. To samé SWTOR (tam to není až tak hektické, ale přeci jen). Oba KOTORy jsem projel snad 100x ... Stále doufám v další singleplayer díl, jak u TES, tak u KOTOR. Snad jednou ... *9*
-
Hodně často tu zmiňujete v diskuzi LOTRO. Moc mě mrzí, jak tohle mmo skončilo, protože prostředí pána prstenů je skvělé a vůbec je to podle mě nejlepší fantasy (zatím.) Překvapuje mě ale, že nikdo nemluví o Runescape, svýho času podle mě naprosto bezkonkurenčního mmo. Taky mě mrzí, jak dopadlo, příšerně zjednodušené, zničená hlavní stránka, přidávání nesmyslů, které po čase s velkou slávou a ještě větší reklamou zase odeberou atd ... nejvíc hráčů si samozřejmě natáhlo wowko, což je škoda, protože tady mohla být větší variabilita. Poslední moje mmo, které jsem zkusil a zkusím, bylo GW2, jehož vývoj jsem sledoval od jeho oznámení, ale nakonec to byl jen obrovský trapas a fiasko ... škoda, že je mmo scéna taková (pro mě) prázdná, jsou to jediný pc hry, který mě baví. Snad kromě Falloutu a Unreal tournamentu 2004, ale ty už jsou pryč.
-
Uvedom si, ze MMO nejsou ani zdaleka jen naklady na jeho vyvoj a PR, ale predevsim na provoz, ty muzou ve strednedobym horizontu ten vyvoj vpohode prelizt (samo zalezi...) Bezne se pak uvazuje navratnost u MMO nekde na 5let provozu, pokud uspeje.
Trebas v pripade swtor se to podle vseho nikdy nezaplati, ale provoz jednoduse zredukuje ztraty. Jinak receno, prachy za vyvoj uz sou stejne v prachu a provoz jako takovej je v plusu. Samo, vychazi se z minima infomaci a odhadu, protoze pruserama se nikdo verejne nechlubi. -
x:
z fora
Executive Producer Aaron Campbell:
Osgiliath: The middle of 2015 brings us deeper in Gondor, and to lands directly contested by Sauron’s armies.
Pelennor Fields and Minas Tirith: The end of 2015 takes us to one of the defining moments of the War of the Ring, the battle before the walls of Minas Tirith. -
Do Mordoru se podivame, jelikoz za par dni vychazi cely regiony az nekam k Osgiliathu, cast Gondoru, stezky mrtvych, pristavni mesto. Pristi rok vyjde Minas Tirith, a pak uz chybi jen Mordor. Vzalo to rychlejsi konec nez jsem doufal *9*.
Skoda, sveho casu to byvala nejlepsi mmo -
bacha na ten rift, s poslednim patchem instaluje nejakou neskutecnou sragoru (a to vcetne tech, co to maj pres steam) ... neco jako uplay a spol ...
Jinak to neni spadny, jen mi to prislo v nekterych ohledech ponekud prekombinovany ... ale napad se snizovanim lv je IMo moc dobrej. -
S nejvetsi pravdepodobnosti se nikdy nedockas ani Minas Tirith. Pokud si dobre pamatuju, tak posledni info bylo na tema, ze budou pridavat jen nejaky drobnosti, ale dalsi casti pribehu/sveta pozastavujou na neurcito.
-
Neprehanim ani trochu ... kdyz spustili f2p model, tak trebas Hurka byla zivouci centrum, kde byly stovky hracu prevazne v nekolika instancich. Ted tam potkas tak jednoho cloveka za hodinu ...
Nebo ruzny lokace kde se poradaj oslavy vsemoznych eventu ... bejvalo tam plno, dneska tam nepotkas ani nohu. O beznym pohybu po mapach ani nemluve, po spusteni f2p clovek potkaval hrace doslova na kazdym rohu a na kazdym rohu byl nekdo, ke komu se dalo pridat. Ted v terenu potkat cloveka je zhola nemozny.
Vsichni totiz maj davno namaxovany postavy a pokud nekdo zacne hrat dneska, tak proste nema s kym. -
Az tak hodne ze ani nezverejnej kolik ...? Hmm ... Kazda uspesna MMO se pravidelne chlubi tim, kolik hracu ji hraje.