Přejít na výpis diskuzí
Třetí update pro Elder Scrolls Online přinese vyšší personalizaci a upraví obchodování
10.7.2014 | Ladislav Loukota
57 příspěvků
-
LOTRO bylo v jiný situaci. Ono vzniklo v době, kdy si ještě každý myslel, že se dá zopakovat úspěch WoW. Dneska už si to spíše myslí jen málokdo - kupodivu tvůrci ESO, nejprůměrnějšího MMO, co jsem hrál.
btw, kdo chce, podívejte se na Rift. Relativně nedávno šel na model F2P a není to špatná hra. -
Už něco udělali s tím fázováním hry, kdy bylo velmi obtížné hrát s kamarádem/kamarádkou, pokud nebyli oba v úplně stejné fázi questů? Opravili odezvu skillů? Přidali pár modelů navíc, abych pořád dokola neviděl ty samé stromy, skály, domy atd.? Udělali něco s lootem? Můj poslední zážitek byla fronta na zabití bosse, což byl fakt super zážitek. *1*
-
S farm botama se vyporadali dost drsne. V dungeonu uz zadne nenajdes. Celkem by me zajimalo jako to vyresili tak rychle a taky nemas zadnej spam do schranky.
-
Neomrzeli a jsem za to rád. Drží to svinstvo stranou.
-
ne, stejne tak jako ty tvoje reci..
-
Ve kterém vesmíru žiješ? SWTOR nebylo f2p rok a půl. Zase to tak nedramatizuj.
-
Ale ono jim nic nedochazi, neni ani co by melo dochazet. Poplatky prvnich par mesicu jsou tah perfektne naplanovanej dopredu, aby se vratila cast penez a az jsou spokojeny, oznameji s velkou slavou f2p, coz v ocich obycejnych lidi je "konecne si to uvedomili".
-
Tuto hru hraje i nekdo jinej nez boti ?
-
Mikrotransakce pry lotro zachranili? a ted tam dokonce pridavaji novy regiony kazdy tri mesice (slysel jsem)
-
Tak zrovna LOTRO slo od zruseni poplatku jen ke dnu. Takze to nepovazuji za dobry priklad.
-
Tak u swtor jim trvalo +- 3 mesice, nez jim doslo ze kalupem smerujou ke krachu ... a dalsiho 1/2 roku, nez to prekopali na f2p ... takze se mozna na vanoce dockas.
Ostatne, to ze nezverejnujou kolik hraje lidi ma jen jedinej duvod ... akcie by obratem sly dokopru. kdyby ty cisla byly dobry, tak to zverejnej, protoze akcie by rostly. -
Ty voe, tak to se ni ten cas v Te hre poradne táhnul :D
-
ako pol roka? ved je to vonku 3 mesiace...
-
Hrál jsem to asi pul roku, ale ani nevim proc, prestalo me to bavit..strasne se mi tam pricili farming boti, docela to kazilo imerzi...mozna po updatu jeste zkusím. Někdo dobre zkusenosti z CZ guild?
-
co poplatky ale ta hra! *6* *6* *6*
-
To hned nebude, aspon rok si musi clovek pockat, mozno aj 2, pozri napr. LOTRO ci D&DO a pod., skratka im urcity cas bude trvat nez si uvedomia, ze treba zmenu, prip. im to ide a zmena preto nebude.
-
ešte ich tie mesačné poplatky neomrzeli ?