Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strelba ze dvou odstrelovacek najednou? To trumfne i hafika z CoD. *2*
    • dve ruce, dve oci, np amigo *5*
  • Reknu to takhle. Nikdy nezapomenu na dny,kdy jsme s kamaradem na jeho 486 parili wolfa3d na stridacku. Pak znenadani prisel rtcw s paradnim intrem a vubec celym pribehem,ktery nas posadil na zadek. A ty zbrane...pak po par letech prisel wolfenstein. A zase jsem si uzival super pribeh plny tajemna,ktere provazi Bj od rtcw. Proto me trochu mrzi ze New order na tuto strunu brnkat nebude. Ale co,stejne se na nej tesim,tak jako jsem se tesil na kazdou stredu na ZS,kdy jsme s kamosem delali ukoly do matiky u wolfa3d...iml forever
  • Co jsem to viděl ? Vždyť to je COD v jiným kabátku se všema plusama i mínusama...
    • je rozdil videt a je rozdil hrat. jsem odkojen starou skolou a cod nikdy nedosahla na kvality strilecek od id softu, valve ci epic. doufam ze id si svou znacku pohlida a novy wolf bude opet typicka rubacka v jejich stylu v novem kabatku
  • CRYPT
    Call of Duty Wolfenstein
  • Kozy
    Snad jediná letošní hra na kterou se opravdu těšim. Tak doufám že to bude stát za to.
  • maros.goc
    Dobre sa to sice citalo, ale vlastne ani neviem ci sa to autorovi páčilo ci nie
  • Upřímě změnil jsem názor a skouknu minimálně nějaký Let's play, ale rozhodně nebudu předobědnávat.
    • Tak předobědnávat je v pohodě, horší je, kdyby sis to předobJednal. ;)
      • Fail :D dík za upozornění...
      • kubi-wan
        Předobědvávat?
  • Bezhlavé střílečky obvikle dostávají 8/10 či 9/10 uvidíme jak dopadne Wolf :)
    • Veskoslav
      Obv"y"kle nedostávají. Nějak se mi nevybavuje čistokrevné FPS, co by v poslední době dostalo takto vysoké hodnocení. Bf4 má průměrné hodnocení 7/10 a poslední CoD 6/10.
    • na tak vysoke hodnoceni ta hra bude mit moc vysoke rozliseni...
  • Alex81
    Co se tyce predchoziho Wolfa, mne dost bavil.
    • Já jsem zapomněl, že jsem ho hrál, a myslel jsem si, že Pavel haní RTCW! A i teď si z té hry prakticky nic nepamatuju, ať už v dobrým nebo ve zlým. Dokonale vyšuměla.
    • Suhlas, autor by si mohol nechat taketo subjektivne vylevy pre seba, a nie presadzovat svoj nazor za nazor drvivej vacsiny. Navyse dat k tomu hned odkaz na recenziu tu na games kde hra dostala 7/10...., znamena to ze 7/10 tu na games.cz znamena odpad???

Posledny Wolfenstain od legendarneho studia Raven Software (Hexen, Heretic, Quake 4, X-Men Origins Wolverine, Singularity) bola kvalitna fps s kvalitnymi hernymi mechanikami ktora sa na nic nehrala a poskytla jednoducho gulervuci akcny zazitok, navyse aj velmi slusnu hernu dobu a perfektnu hudbu.
      • JohnyTheZik
        On uz jenom verdikt: " Kvalitní FPS s náplní ze staré školy, obohacená o pocit otevřenějšího světa a speciální schopnosti."

A Pavel: "znechutila všechny, kteří čekali kvalitní hru."

Ale tak stane se :D. Me treba posledni Wolf taky dost bavil, byla to pohodovka.
    • C-BEAM
      bola to dobrá hra, z niektorých momentov v nej ma mrazí dodnes, neviem či som hral hru s lepšou nacistickou atmosférou (okrem W3D).
    • CRYPT
      Tak to ji asi jeden z mala.
    • Hlavně to byla hra, která si na nic nehrála. Žádný pseudo AAA titul. Pohodová střílečka. Doufejme, že New Order se toho bude držet.
    • Mna tiez, neviem o akom znechuteni sa to v clanku pise.
      • Presne tak, predchádzajúci diel bol v pohode, určite to nebol prepadák ako súčasný Rambo.
        To je proste hnus !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit