Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strelba ze dvou odstrelovacek najednou? To trumfne i hafika z CoD. *2*
    • dve ruce, dve oci, np amigo *5*
  • maros.goc
    Dobre sa to sice citalo, ale vlastne ani neviem ci sa to autorovi páčilo ci nie
  • Reknu to takhle. Nikdy nezapomenu na dny,kdy jsme s kamaradem na jeho 486 parili wolfa3d na stridacku. Pak znenadani prisel rtcw s paradnim intrem a vubec celym pribehem,ktery nas posadil na zadek. A ty zbrane...pak po par letech prisel wolfenstein. A zase jsem si uzival super pribeh plny tajemna,ktere provazi Bj od rtcw. Proto me trochu mrzi ze New order na tuto strunu brnkat nebude. Ale co,stejne se na nej tesim,tak jako jsem se tesil na kazdou stredu na ZS,kdy jsme s kamosem delali ukoly do matiky u wolfa3d...iml forever
  • Horst_Fuchs
    Vypadá to slibně.
    Mám jen jedinej dotaz. Zprasili to autohealem nebo se hraje postaru na lékárničky?
    • Lawliet
      To už skoro "prehistoricky" než po staru, ale dostal jsi mě jdu si nainstalovat Quake 4.
  • Nejlepsi je, jak uz v RTCW vypadal Deathshead skoro na umreni, mohlo mu byt tak 70 let tipuju dle vzhledu, no a tady, o dvacet let pozdeji, vypada o dost mladsi :). Well done boys...
    • Veskoslav
      Ale také v RTCW v jenom dokumentu v laboratořích Deathsheada píše, že objevili něco, co dokáže pozměnit genetickou strukturu buňek a dokáží dotvořit změnu vývoje ve stárnutí buněk, ale neví, jak to využít.
      • ty starej fašoune
  • Kozy
    Snad jediná letošní hra na kterou se opravdu těšim. Tak doufám že to bude stát za to.
  • Jak k tomu nebude DLC "Zito44 strikes back" tak to nehraju!
    • na Dana Pandu už má prý koupenou licenci Zoo Tycoon 2014
  • tonnymontana
    tak ja se na novej dil tesim a tohle me jen utvrdilo ze se u hry bavit budu:) bavil me i posledni dil ale az po tom co jsem zvolil nejtezsi obtiznost, Na mensi jsem to jen proletl ale u te posledni jsem se zapotil coz bylo fajn:) bohuzel urcite nebudu predobjednavat a pockam si na slevu ci collector verzi pokud nejaka bude stala by zato:)
  • Upřímě změnil jsem názor a skouknu minimálně nějaký Let's play, ale rozhodně nebudu předobědnávat.
    • Tak předobědnávat je v pohodě, horší je, kdyby sis to předobJednal. ;)
      • Fail :D dík za upozornění...
      • kubi-wan
        Předobědvávat?
  • CRYPT
    Call of Duty Wolfenstein

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit