Přejít na výpis diskuzí
Tři hodiny hraní ukázaly dvě tváře Wolfenstein: The New Order
24.2.2014 | Pavel Dobrovský
100 příspěvků
-
Co jsem to viděl ? Vždyť to je COD v jiným kabátku se všema plusama i mínusama...
-
-
je rozdil videt a je rozdil hrat. jsem odkojen starou skolou a cod nikdy nedosahla na kvality strilecek od id softu, valve ci epic. doufam ze id si svou znacku pohlida a novy wolf bude opet typicka rubacka v jejich stylu v novem kabatku
-
-
Copak asi znamena to zarazeni do doom beta na konci traileru? :)
-
-
Tak nic no....ono uz se to vi...mel bych sem chodit castejc :)
-
-
Velmi som zvedavý na túto hru, velmi mi pripomína hru rage, neviem prečo, tie textúry a gunplay je skoro rovnaký tak dúfam, že aj hra bude podobná, lebo posledný wolfenstein bol fakt otrasný. Ak to bude aspoň také dobré ako RTCW tak budem nadmieru spokojný :)
-
Bezhlavé střílečky obvikle dostávají 8/10 či 9/10 uvidíme jak dopadne Wolf :)
-
-
Obv"y"kle nedostávají. Nějak se mi nevybavuje čistokrevné FPS, co by v poslední době dostalo takto vysoké hodnocení. Bf4 má průměrné hodnocení 7/10 a poslední CoD 6/10.
-
na tak vysoke hodnoceni ta hra bude mit moc vysoke rozliseni...
-
-
Pavle, docela jsi mě navnadil. *4* Jinak skvěle napsáno.
-
Ja uz myslel ze budou uvnitr clanku 3videa a ukazi polovinu z tehle hry... nerikam ze si to nezahraju ale uz tak nejak lze videt co cekat (zhruba).
-
ťešíímmm
-
Radsi bych byl za Remake RTCW v dnesni grafice, nejake ty nove veci (zbrane,nepratele.urovne) pac tohle nebude nic jineho nez nejaka ta obycejna nudna strilecka kdyz uz jsme u tech predelavek.
-
-
Jn taky bych si dal některé ty mise v modernim kabátku, třeba ta na lanovce nebo na tom lešení. Víc mě bavilo bojovat proti němcům než proti potvorám.
-
RTCW vlastně střílečka nebyla.
-
-
Můžu se směle zeptat, podle čeho se tedy pozná střílečka? Tuhle myšlenku nějak nepobírám.
-
-
V dnesni dobe to je jedno pac tomuto zanru vevodi zastarale COD/BF o kterem zbytecne mluvit.
-
-
Zase tak hrozný to teda není, vždy je dobré vědět, co člověk od hry očekává a pokud nechce CoD, tak by se mu měl vyhnout.
-
-
-
No to jo ale obycejna a defakto v koridoru ( tohle), urcite tam nebudou kobky a zombici...
sice zni dobre ze tu budou mit nacisti prototypy vsemozne ale od puvodniho Wolfa to bude vzdalene. Na sto honu. -
-
Zombie byla největší sra*da co RTCW poznala...ne díky, ale ty už nikdy více a ani ty kobky.
-
-
-