Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Jestli se chtěly pochlubit moc se jim to nepovedlo. *11*
    • smejki
      co vím, tak mluvila jen jedna žena
  • NonSuch
    hele, ukazuji nam to, co bylo pred lety vpodstate standard? ano. vadi mi to? rozhodne ne. budme vdecni ze se ta hra alespon takhle snazi, zatim to vypada paradne, nezapomente ze to mohlo vydavat EA nebo Activision a dopadlo by to pravdepodobne daleko hur...
  • Je sice fajn, že má člověk 3 způsoby jak vyřešit danou situaci, ale hra bude člověka stejně tlačit ke "Stealth", protože za něj bude nejvíc XP (Samoždřejme pokud o více XP bude mít zájem).
    • ales.smutny
      Tipoval bych, že to bude obchod XP/ itemy. Při stealth či alternativním postupu se zdá, že sice bude nepoměrně víc XP, ale žádné náboje, žádná kořist z mrtvých... a nebo spíš "němnóžka". Myslím, že tady se bude muset vážně tlačit sám hráč k tomu, co chce, co potřebuje.

Ale já jen viděl stejné video a přečetl nějaké zahr. články (slibovaná vysoká míra zranění v přestřelce se fakt koná, zdá se, že minimálně bez augmentací Adam nevydrží víc jak dva, tři náboje v trupu), takže...třeba nás ještě překvapí...:)
  • necekal jsem ze si hru koupim, ale po tomhle videu jsem prijemne prekvapen a musim rict ze day one. jinak jsem doinstaloval deus ex a kdo udela to stejny, tak tady mate link - http://www.moddb.com/mods/the-nameless-mod/tutorials/improving-deus-exs-graphics-with-mods
  • Core
    Chtěl jsem se zeptat, co by konzolemi nezatížený jedinec, to ten "pohyb" vypadá u všech her viděných z vlastního pohledu takhle? To je naprostá katastrofa. Pohybuje se jak zpomalenej robot.
    Jinak co se týče alternativních cest, tak mě osobně to nijak zvlášť neohromilo. Konkrétně tohle video. Miluju původní Deus Ex a to, co ukázali v tomhle videu už bylo v prvním díle. Jen mi to nepřišlo takhle okaté (viz třetí způsob hraní a cesta vyskládaná na střechu). Ostatní prvky např. ve Splinter Cell a tunách dalších her. Nepochybuji, že novej DE bude pecka, ale video mě na znak nepoložilo...
    • konzolové hry vypadají stejně jako na PCčku co se týká rozhlížení, pouze někteří jedinci, když ukazují gameplay her, tak nemají tendenci se pořád rozhlížet analogem, takže to pak vypadá, že konzolová fps jsou takhle robotická *5*
      • Core
        Jo takhle. Díky za osvětu. Já nemám konzoli a nikdy jsem na ní nezkoušel hrát. Takže mi to přišlo jak staré adventury z vlastního pohledu na PC (Atlantis) *1* Prostě takovej divně zpomalenej pohyb.
        • Tady máš třeba gameplay na Joypadu taky dobře vidět : http://www.youtube.com/watch?v=p0HvdIsC6qs .. já v tom ale rozdíl nevidím protože i na Xku hraju FPS s klávesnicí a myší.
    • jedničku jsem hrál už celkem dávno a né zase tak moc, ale ten pohyb byl snad i v jedničce podobný.. a potom, když vytasí zbraň tak jde rychlejší chuzí.. mně to připomíná trochu Rainbow Six, tam to bylo stejné.. a zpomalenej robot, on napůl robot je dalo by se řict :D
  • rýpat v grafice? to je divný, když to video neni ani v hd *7* . grafika je pecka a hra bde šmekrovní *3*
    • Video ktere tu je postovane je v SD, ale kdys se podivate na stranky postovani tak tam je i volba HD *1* viz:
      http://www.gamespot.com/pc/action/deusex3/video/6304183?tag=updates%3Btitle%3B1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit