-
jindra a dalsi trollove davaj minuska protoze oni nepochopili tuto hru xD
-
tak akorát dohráno. 11 hodin
-
Občas padnu mrtev protože se příliš kochám...
Ale nelituji, vlastně to občas dělám schválně, abych se v dané lokaci mohl zdržet *5* -
-
Hardcore player! *1*
-
-
Ta hra je tak chytrá a vůči hráči benevolentní, že kolikrát umožní postoupit do další části i tehdy, kdy se vyskytne potenciální progress-blocking glitch. *1*
Seriously though, je to pecka. Oproti jedničce sice zjednodušená, ale za to daleko epičtější a nádhernější, s výrazně zvýšenou variabilitou prostředí i nepřátel. Že celá vizuální stránka je tentokrát orgasmická, zatímco v jedničce byla "jenom" skvělá, ani nezmiňuju. -
-
jaké tam je zjednodušení? O_o
akorát kouzelník nemůže metat ultimátní "dostaň se všude" pyramidu -
-
No a má nekonečně many, takže se z něj stává nejpoužívanější postava při procházení puzzlů. Ve dvou je to ještě markantnější, kdy kouzelník může druhýho hráče transportovat takřka všude na bedně. ALe je to jen drobná kaňka, kdo nechce, využívat to nemusí, s přítelkyní se u toho bavíme královsky. Jedna z nej her roku.
-
-
Nekonečně many je zrovna věc, kterou považuji u Trine2 oproti jedničce za největší plus.
-
pravda
-
Ono kouzelnik muze i sam sebe transportovat takrka vsude :) Sice nemuze zvedat objekt na kterym stoji, ale muze zvedat objekt na kterym stoji objekt na kterym stoji kouzelnik, takze staci udelat krychli, na ni hodit plosinku a na ni si stoupnout... Jenom to chce opatrne a pomalu
-
-
Nebo si udělat dvě plošinky nad sebou a vesele si surfovat po mapě.
-
-
Krychle je bezpecnejsi, obcas se mi stavalo, hlavne pri rychlejsim pohybu, ze mi "ruka" preskocila z krychle na plosinku a spadnul sem.
-
-
-
-
-
-
Pozitivnější a barevnější hru jsem opravdu dlouho nehrál, naposled asi Silent Hill :-)
-
Zběžně jsem proletěl text - recenze se spoilery jsou neprofesionální a nečtu je. Možná až hru dohraju, ale zatím jsem teprve ve třetí úrovni.
-
Nesnáším Vás, nesnáším Vás. Já si tady hryžu nechty, neb kravicovka dojde až 15. a Vy tomu dáte 9? Not cool, dud. Not cool. :)
-
Víte, co se mi moc líbí? jak si tu taky jednou prakticky všichni notujeme *3* Trine 2 má asi opravdu blahodárné účinky *1*
-
-
Tak na tuhle hru by mohl nadávat pouze šílenec :-)A
-
-
Takovej ten dementní místní wannabe troll nadává na všechno, přičemž osobně nic nezná...sám tu psal, že hraje jen Fifu. Takže neboj, nejspíš se dočkáme i nějakýho jeho výlevu na adresu Trine:).
-
-
Jindra a spol. uz museli jit spat. Jen pockej zitra *2*
-
-
Museli, ale ještě předtím ti naklikali mínuska ... trochu jsem to pomohl vyrovnat *3*
edit: oprava, všem naklikali mínuska *1* -
-
Poslední dobou tady řádí gang, nebo co. *1*
-
-
Zkusil jsem zakouzlit HEAL, ale nepomáhá to. Mínuska nezmizely. Dělám něco blbě ... *1*
-
-
-
-
-
Krásná hra pro krásné lidi :). Brzičko mi zkrášlí složku "GAMES".
-
Mám objednáno, zítra pro ni běžím.