-
Prohodil bych hodnocení s "Gayrimem", pak bych byl spokojený. *2*
-
Nádherna hra..S Witcher 2 a Deus Ex je to moje svatá trojice za rok 2011
-
Je to krása,kráááása:-)
-
"Až na respecializaci bez postihu jde o dílko takřka bez chyby, které si užijí všichni bez rozdílu věku. " Skyrim on the other hand ma chyb viac nez by vedel clovek zratat, tak mu dajme 10/10
-
-
not this šit again *7*
-
-
k té kritizované respecializaci bych měl výtku - hra je koncipována tak, aby hráč MUSEL často přepínat jednotlivé hrdiny, tak kde by tam asi tak mohl být prostor na postihování změny postavy? *7*
některé situace dokonce vyžadují, aby se role přepínala velmi rychle např. v letu
oproti jedničce je tohle obrovské plus, protože tam byla v 90% času výhodná jen a pouze zlodějka.
To je asi jako vyčítat civilnímu leteckému simulátoru, že se tam málo střílí, nebo Total Waru, že je málo tahový a šachovnicový v realtimové části
hru doporučuji všemi deseti všetně plovací blan. Nebál bych se dát desítku
PS: ta irish-ish bojová hudba je <3 -
-
Smejki ta respecializace se asi týká talentového menu postav ne přepínání postav *3*
-
-
a z toho děti plyne - čtěte celé recenze! *1*
faktum je, že jsem si týhle možnosti vůbec nevšiml
-
-
-
Netrpělivě čekám na vydání české krabicovky :)
-
-
Na steamu je taky v cestine a 13 euro za uplne novou hru, ktera je lepsi nez vetsina tech co stoji prez 40 je podle me velice hezka nabidka. :)
-
-
Jo, ale já si počkám na krabici s OST a artbookem, tyhle věci mám prostě radši tištěný, potažmo vypálený než jako .pdf nebo .mp3 :)
-
-
-
Opravdu hodně podařenej kousek....jsem asi v půlce a hru už si normálně začínám šetřit. Pro mě Trine 2 určitě patří k tomu nejlepšímu z roku 2011.
Chytrá a chytlavá hratelnost. Perfektní vizuál. Cena směšná. Bez váhání doporučuju. -
Pokud si něco zaslouží titul hra roku, tak tohle bezesporu. Žádný hype a prááásk *1*
-
Jo je to pecka , ta atmoška co má ta hra je vyjímečná !
-
Jsou s tím na PCčku stejný problémy jako s jedničkou na Radeonech..? Kvůli PhysX..
-
-
mám jedničku a radeon. No problem. Jestli máš radeon, tak záleží na procesoru, a pokud máš šitný, nepomůže ani svěcená voda.
ovšem nevím o tom, že by tam PissX byl *8* -
Nejsou, Physx tam není
-
-
chcete screen alebo vam staci moje slovo, pozrel som, su tam physx subory.
-
Na to jsi přišel jak? Proto se tam v úvodu zobrazuje logo PhysX?
-
-
Oprava,vážně asi není :)
-
-
-