Přejít na výpis diskuzí
Trojice statečných chce v akčním RPG Memory of Eldurim spojit Dark Souls a Skyrim
2.12.2015 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Gothic nebyl nikdy tak megalomanskej jako DS a skyrim. Hra spíš stála na propracovanosti světa a jeho obyvatel, RPG systému a atmosféry- kdo hrál, ví o čem mluvím. Nebyla zbytečně těžká a tolik temná, ani nebyla plná generickýho trashe. Spíš si myslím, že něco na způsob gothicu bude elex, ale třeba to skončí jako risen, kdo ví.
-
Spojení Skyrimu a Dark Souls. Takže Gothic?
-
Zlatej Jack *7*
-
Blabla a bleble.. další info o nějaké rozpracované hovadině a že jich na Steamu je. To je pak jednoduchá práce, než dělat recenze hotových her, což?
-
Tak tenhle nápad se mi líbí, ve Skyrimu si sice můžete dát těžší obtižnost ale hraje se to pak divně, neni to ani tak těžší jako spíš zdlouhavější, v DS většinou nepřátele nemají tolik zdraví ale za to mají nadstandartní poškození, působí to realisticky, skoro jako by meli stejné šance jako vy.
-
To jak CDP vyhlašoval, že se obtížnosti a combatem inspirovali u Demon Souls, do teď se smějí *15*
-
Tak hlavně, že se neinspirovali Witcher 3, další zklamání nepotřebuji.
-
Promiň mě už trošku hrabe, jdu si pro prášky na uklidnění.
-
aby ses nepos+al....tak se na ty její prsa koukali ze shora z věže nóó.... pak na ty prsa shlédli
-
Pan tezkej znalec promluvil.
-
Zhlédnout prsa Triss... vzhledem k tomu, že jsem rok narození 1996, tak aspoň základy pravopisu znám... a vzhledem k tomu, že reaguji na takovýhle příspěvek, mi nepřijde nepatřičné vyjadřovat se, jako bych měl inteligenci gorily... z podobných příspěvků je mi na zvracení i po 20 hodinách... a budu to psát na fórum a budu to tegovat(?) v metru!
-
já si teda hlavu ze zadnice v případě The Witchera 3 nikdy nevytáhnu....holt pro mě srajda největšího kalibru. To i ten infantilní Fable, kterej vyšel někdy v roce 2004?2005? mě tehdy bavil víc než tenhle přehypovanej "AAA" titul "král RPG her" :-DD
-
To nepůjde... Skyrim a Dark Souls jsou každá o něčem úplně jiném... navíc ve třech lidech... to nepůjde.
Nakonec to bude něco jako Risen 3 nebo Two Worlds 2? Ale ve třech lidech i tak těžko... -
Nedokážu se smířit s faktem, že je bavilo něco horšího, ne něco jinýho
-
Co je to za blba?
-
sakra, tady lidem dělá problém smířit se i s faktem, že někoho jiného bavilo něco co je ne, hlavu ven ze zadku přátelé
-
hrál jsem to v době kdy to vyšlo, spíš ty máš trošku problém pochopit, že každému se líbí něco jiného a nemůžeš ostatní soudit podle sebe, příběh v Elder Scrolls hrách byl pro mě vždy až na posledním místě, zjednodušení proběhlo, o tom žádná, ale to zas doladily mody
-
Příručka pro videoherní pr, strana 3 :
Open world = Skyrim, akční bojový systém = Dark Souls. -
V tom případě jste to nehráli v době vydání, jinak by jste si všimli, že Skyrim má oproti dřívějších titulů mnohem slabší příběh hlavní dějové linky, guild a nepropracovaný postavy
-
#facepalm