Přejít na výpis diskuzí
Trojice statečných chce v akčním RPG Memory of Eldurim spojit Dark Souls a Skyrim
2.12.2015 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Funny... z gameplay videí to vypadá spíš jako Two Worlds...
Tohle přirovnání "něco mezi Skyrimem a Dark Souls" trochu zavání marketingem... -
Jsem na tom stejně, hrál jsem všechny díly kromě Areny a Skyrim mě hodně bavil
-
Hrál jsi Dagerfall, Morrowind, Oblivion ale Skyrim tě vtáhl okamžitě, nechápu.
-
Ne, vzledem k tomu, že jsem rok narození 1987, tak jsem dost času strávil i Dagefallem, Morrowindem a Oblivionem...a vzhledem k tomu, že jsme na dětském herním fóru, tak mi nepřijde nepatřičné vyjadřovat se jako infantilní idi+t *14*
-
Skyrim je jediná hra z TES série co si hral viď?
-
To by byla bomba. Dark Souls je sama o sobě dobrá hra a Skyrim......na Skyrim všichni strašně nadávali, ale mě subjektivně bavil mnohem víc než ta polská, infantilní pohádka....z který byli všichni náctiletý vyřízení, protože měli možnost shlédnout prsa Triss. Herní svět Skyrimu mě vtáhl v podstatě okamžitě.....z herního světa zaklínače mi bylo na zvracení i po 10 hodinách a musel jsem tu bejkárnu vymazat.....ke Skyrimu i Dark Souls se rád vrátím.....k Zaklínačovi I. a II. se taky ještě klidně vrátím.....ale k tý za*****, vy*****, po***** slátanině jménem Zaklínač 3 - NIKDY!!!!!!!!!!!!! a budu to tegovat po autobusech, psát do internetovejch diskuzí, prosit Borhyovou s Reyem ať se pokusí o podprahovou reklamu v době vysílání TN Nova.....a taky si to vytetuju na čelo a nechám napsat do rodnýho listu!!!!!
-
Doufám, že se nebudou inspirovat také stylem vyprávění příběhu u těchto her. Každopádně jim držím palce.
-
To zni suprově, lepší z obou světů