Přejít na výpis diskuzí
Trvalé připojení nového Xboxu prý bude v rukou vydavatelů
26.4.2013 | Adam Homola
99 příspěvků
-
Nový Xbox zatím nemá žádnou vlastnost, která by mě aspoň trochu přesvědčila k jeho koupi, naopak díky většímu zaměření na Kinect se k tomu nebudu přibližovat ani u obchodního regálu. Takhle si pos*at PR a potom nenabídnout nic zajímavého, to musí být nějaký speciální antitalent.
-
-
Souhlas já nic proti xboxu nemám, ale todle vyhraje sony
-
k jeho koupi tě přesvědčí hry, který budou pouze na nový konzole. Anebo si koupíš PSko, tj jasná.
-
-
Vzhelem k tomu ze si vyvojari vydupali jak pro xbox tak pro ps X86 PC architekturu tak velmi pravdepodobne bude vetsina her na PC krom draze zaplacenych exklusivit a tech bude zanedbatelne v mori her
-
-
Nebo zarazi bazar na konzolich, nepujde to zpiratit a na pc se tim padem vykaslou, protoze tam to vetsina lidi jen stahne :D ze zacatku potrebuji prodat kazdy kus, protoze konzole nebudou tolik rozsirene,ale za rok, nebo dva se to muze zmenit...
-
-
Jediný problém je ten, že de iure je bazar rovnako protiprávny ako w...z.
-
-
-
-
vy jste pane uplně mimo MS ještě neoznamil jedinou věc okolo nového xboxu a vy už víte že nemá žadnou vlastnost ktera by vás přesvědčila ???? ORLY ??!?? *7*
-
ty si to co za vola? novy xbox este ani nie je predstaveny a taka ps4 nepriniesla absolutne nic nove okrem share tlacitka
-
-
Ale to ocividne staci na pro next gen... :D
-
-
Pro mě zrovna je Kinect hlavní věc, proč upřednostňuju Xbox před PlayStation - patry hraní her jako Kinect Sports nebo Star Wars Kinect bavilo celou rodinu (v rozpětí 15-60 let - ještě jsem nezažil, aby se mnou hráli rodiče).
-
-
To asi ano, ale to funguje i s move, treba sport champions je taky dobra rodinna zalezitost, ale zaroven je to i dobra vyzva pro singl. Ale jestli ti jde jen o party, tak ani s xboxem neudelas chybu.
-
-
jeste maly dodatek. Mym velkym hernim snem je mirror's edge 2 pro kinect...
-
-
Wow, a umíš si vůbec představit jak by se taková věc hrála?
Dopadlo by to asi jako většina her na kinectu. Postava běží sama a ty jen skáčeš nebo skrčuješ se. To vypadá spíš jako noční můra.
Btw Star wars by fungovalo mnohem líp na movu. -
-
Plus teda, ze jsem zapomnel. Kinect Starwars je soubor miniher ne kvuli kinectu, ale proto, ze je to urceno pro party hrani (nebo i male deti - hraju s sestiletou dcerou), tedy i pro casual hrace...
-
Nevim, jake jsou tve zkusenosti s kinectem, ale:
Samozrejme, ze pohyb se (s urcitou mirou optimalizace) ovladat da. Nechci tu nejak oslavovat kinect, ale track tela a pozice v prostoru maj zmaknuty pomerne dobre. Programatori se to uz naucili ovladat, takze to neni traga, jako u prvnich her. Navic by v tomhle pripade byl uprednostneny pocit fyzicke zateze nad presnosti.
Mimochodem, ovladat nohy tlacitkem na zarizeni v ruce mi teda na autenticnosti moc nepridava... -
A jak bys dával zpátečku, zatáčel, strafoval a rozhlížel se? Bylo by to neohrabaný hrozně.
V té SW hře by se nemuselo jen šermovat. Chození a střílení se tam dá taky ovládat.
Kop může bejt na tlačítko a síla by se dala ovládat na navigation controlleru. Ten má taky gyroskop a buttony. Mohli by z toho udělat plnohodnotnou hru a ne soubor miniher jak na kinectu. Koneckonců stačí se podívat na Red Steel 2 na Wii, jen na movu by to bylo přesnější, a může tam bejt víc funkcí, když má víc tlačítek než wiimote.
Navíc nemá mezi ovladačema kabel, takže se ne tom neuškrtíš, když budeš máchat kolem sebe *1* -
??? Proc by postava behala sama? K cemu by pak bylo kinectu trackovani celeho tela. To by bylo naopak super, kdybys musel celou uroven odbehat a odskakat sam. A beh na kinectu funguje vyborne (viz zmineny SYB2012). Starwars by na move fungovalo urcite lepe, ale pouze v pripade, ze bys chtel jen sermovat. V pripade, ze jednou rukou sermujes, druhou pouzivas silu a jeste kopes nohou, je move tak nejak nedostacujici...
-
-
-
ale no tak. Move se s kinectem (zejmena ve fitness a sportovnich hrach) nemuze srovnavat ani v nejmensim. Treba shape your body 2012, kdy kinect trackuje vysku zvedani kolen pri behu a podle toho vypocitava rychlost behu, pri posilovani (napr. kliky) trackuje pozici tela a trener te tak muze opravovat, vyzivne je take skakani pres svihadlo a mnoho, mnoho dalsiho, cehoz je s tyckou v ruce bud vubec nemozne dosahnout nebo je to krajne neprijemne/ nepohodlne/ neprakticke. To vse dela ze zmineneho SYB2012 titul, u ktereho z tebe po 10 minutach tece tak, jako bys je stravil v posilovne a jeste se u toho bavis.
U her typu kinect starwars pak muzes sermovat a zaroven protivnika treba odkopnout nohou. Ale aby bylo jasno, uznavam, ze v nekterych pripadech bude tycka zase mnohem lepsi (simulace zbrane a strelby v fps hrach), ale to je pak jen o malo mensi gaucink, nez s ovladacem v ruce. Pro hry u kterych se chces vyblbnout (sport, tancovani, boj a jine party hry) a upustit paru (hlavne deti) neni move konkurenci...
-
-
Na takový věci je milionkrát lepší Wii a levnější
-
-
Wii (a případně Move k PS) má pro mě jednu zásadní nevýhodu: člověk v ruce musí mít ovladač. Nehledě na to, že podobné technologie dokáží snímat pouze omezenou část pohybů (např. jen ruce). Kinect řeší celé tělo najednou a bez toho, abych měl v ruce pohybový ovladač.
-
-
-
-
Dobrej krok s tím připojením, kdyžtak poletěj molotovy na vydavatele :D
A ty časově omezený achievementy zní taky super. (Něco podobnýho pamatuju z TF 2, kdy vám to hodilo ach, za to, že jste hráli hodně pozdě v noci :D ) -
Spíš by mě zajímal multiplayer, jestli bude jako na xboxu 360 tak nemá cenu kupovat.
-
Mé příští PC bude Xbox ..... *1* Rofl , kecám . Zatím mne láká víc PS4 ;)
-
Co z toho nakonec bude .... začínám se bát :(
-
-
CO by z toho bylo? PC bude stale kral zadna zmena spis si PC jeste upevni pozice
-
-
No pokud se bude pirátit pirátit a zase pirátit víc než do ted tak bych začínal mít celkem obavy o hraní na Pc.Nové konzole bude težké hacknout a co pak budete hrát když vývojáři budou odmítat hry dělat na Pc ?
-
-
-
Baví tyhle bláboly o tom co (ne)bude v novém X-Boxu ještě někoho číst?
Za chvíly se to stejně všechno dozvíme oficiálně, takže bude prostě lepší si počkat a je klid. -
-
Nauč se česky, h()vado. A změň ten avatar, trotle - psal jsem ti to několikrát a nebyl jsem sám.
-
-
Pššt příště se pomenuje hovň*r a pak to bude teprvé nechutný
-
-
-
Online nebo offline, nejzásadnější jsou vždycky hry, který může ta krabice přehrávat a pokud Microsoft nezmění strategii (což nehrozí), tak nebude opět o co stát. Stříleček je dost i na ostatních platformách.
-
Ty vole to bude zase krám *1* Playstation vládne děcka!
-
-
přesně tak... PS ať si kupují děcka, alespoň nás, hardcore hráče, neotravují na Xboxu :D
-
-
To si určitě užiješ nové Gears of War, nyní s podporou Kinectu. To bude hardcore *1*
-
Hardcore hráč na xboxu? *15*
-
-
Kdyby jsi alespon trochu sledoval deni kolem her... Tv takovem us, kdo opravdu hraje hodne mp, sahnou po xboxu, protoze je znamo p, zena xboxu hraje 1. Vice lidi MP a za druhe tam jsou kvalitnejsi hraci....
Nekde si najdi na netu jak porovnavaji hrac KD ratia ze stejnych her na ruznych platformach... Na psku ma treba ten samy clovek kd 2.0, na xboxu treba 1.5... A za dalsi hry jako halo a gears of war jsou jedny z nejlepsich mp her, ps3 nema nic co by se tomu rovnalo... -
-
haha, kvalitnější hráči
který z nich si ty lečo z eurogameru?
http://www.youtube.com/watch?v=17617y1r11A -
No jáj prosím ukaž mi kde je psané že na Xboxu hrájí kvalitnější hráči to jsem ještě nikdy nečetl a ani neslyšel.Jináč myslete si co chcete ale i hráč na konzoli (gamepadu) se může rovnat hráči na Pc jen musíš mít skill.
-
pro gameri hrajou kazdopadne na PC tem se nejaky herni krabicky pro deti rovnat nemuzou ono taky hrat strilecku s locknutym 25FPS je k zbliti njn jenze co delat kdyz vic nezvladnou *1*
-
-
-
-
-
Konzole jsou zlo!
-
-
chuck norris neumí hrát
-
-
Jak bude vypada novej ovladač ? Já nejsem konzolista ale používám Xbox ovladač k PC. Docela dost ho využívám a z jeho podobou jsem docela spokojen... doufam že moc radikalních změn se nebude dít . Tak co taky na něm měnit ? *1*