Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasný ..... a mrkvosoft si díky vydavatelům bude mnout ruce. Děkujeme vydavatelům za to, že nám vzrostl prodej Ročního předplatné Gold účtů .... tyvole ještě že to maj na koho hodit
    • Tushan
      až na to že online mužeš být ikdyž nemáš gold.... sice nemužeš hrát ale připojen jsi a o to tady nejspíš pujde
      • No těch pár piv už dělá divy :D njn když já vždy jak vidím spojení Xboxu a netu hned mě napadne ten jejich debilní Gold pod kterým Mrkvosoft na dětech vydělává. Díky to mi nedošlo.
  • Jasná volba, celou dobu jsem na straně "mojí" X značky a ani na chvíli sem nekoumal koupi PS!!!
    • Tak samo :D me to navic nedovoli moje vira :D
  • "akce se speciálními časově omezenými achievementy, které jinak a jindy nezískáte."

Tohle presne nesnasim, ja mam rad kdyz ty achi jdou udelat kdy ja mam cas a ne kdy mi to hra dovoli!!!
    • :/ Hmmm tak mne veškeré achievementy nechávají chladným . žebříčky bych pochopil , ale odznáčky .... nejsem skautím abych měl všechno na 100%
    • Na druhou stranu to ozivi hru v urcitou dobu ;) dobre by byly treba turnaje a dalsi akce, ktere na teto generaci uplne chybi.

Ale taky by me zajimalo, jak se budou achievementy pocitat, preci jen nejaky limit, nebo neco musi byt.
      • Podle mne at klidne ozivy hru nejakym novym pribehem, misi, turnajem ale bez achi at za to treba daj nejake ingame prachy, tokeny proste neco co jde treba jinak taky ziskat.
        • ingame prachy sice nedostáváš, ale pár těch věcí jsou i dnes... třeba hraní v určitém dni/období a máš nějaký oblek třeba, nebo skin... turnaje jsou taky, ale ty jsou velmi málo.

Podle mě chce toto pořádně rozjet, turnaje, různé akce, aby to bylo několikrát měsíčně a ne jednou za rok. Jestli by jsi dostal za to nějaký ajch/odznak k profilu? Mě by to nevadilo...

a pro rýpaly, i dnes jsou časové achievementy, tohle by nebylo nic nového ;) plno her dnes nejde dohrát na 1000G
          • Ja proste nemam rad achi co pak uz jinak neziskam, treba nevadi mi achi jak je napr. ve wow ze 1 za rok ho muzes ziskat a pak dalsi rok opet.
            Pro me proste by achi pointy meli byt takovy odraz jak je ten borec dobry jestli si troufl na vyzvy atd. a ne ze (ted narazim na daily gw2) za daily jsou traba 5 bodu takze clovek co ma vice casu ma pak stejne 3000 achi pointu stejne jako clovek co udelal tezke achi ale nedelal daily.

Jinak nekolikrat mesicne delat neco zajimaveho to by se vyvojari zblaznili jak by jim prsty upadly pri programovani:D
            • myslím několikrát měsíčně pro různé hry, ne pro jednu ;) ale s těma ajchama, co ti na to mám říct? Dnes už plno géček prostě nezískáš u her (u těch starších převážně)... mě by osobně časové ajchy nevadily (nemusely by to být přímo za Géčka, ale například jen odznaky do profilu)...

hlavní pointa toho je udržet lidi u hry, nebo dát jim důvod tu hru zapnout znova ;) což je určitě klad a ne zápor.
      • Ty by sis pochvaloval i kdyby ti ms strcil rozzhavenou tyc do zadku :-).
  • Pokud nový Xbox opravdu nebude vyžadovat neustálé připojení, tak asi ještě jednou přehodnotím koupi PS4.
    • právě MS spadnula hora ze srdce :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit