Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    to je pravda ..- na druhej strane v LA čo sa týka pravdepodobnosti máš prakticky istotu že ak stretnejš 10-15 afroameričanov tak jeden z nich je člen gangu.
  • Ty si porad protirecis. "Hlavním záporem stále shledávám to, že budete hrát za černocha" "ne fakt mi nevadí, že je to černoch"
  • pff ty byli uz snad ve vsech GTA :P
  • fakt? zrovna takovejhle koment ti opluskujou? Bože můj...
  • RakeW
    Souhlas, tohle je problém třeba i u Red Dead Redemption, nebo u Mafie (dvojka obzvlášť), holt je to jenom hra, no...
  • btw, ten beloch co se zahledene diva na mesto vubec nevypada jako Michael Madsen :D
  • To je ten co aplikuje mnoho druhů cvičení...bojová umění od Ásie až po výcvikový praktiky bledých tváří z US army a boxuje stejně dobře jako Cassius Clay
  • Osobně si nemyslím, že budeme hrát za černocha. Tato informace je mylná, ať už z indicií vyplývajících z traileru, tak i z jiných informací, diskutovaných mimojiné i na gtaforums.com. Osoba, která hovoří na pozadí traileru je běloch, pravděpodobně muž, který se dívá zahleděně na město. Ano, objevuje se zde i hispánec s bílém triku, , což ale může potvrzovat teorii o skutečnosti, že budeme hrát za několik postav, tak jako v EFLC. Zatím nic není jistého, takže se nechme překvapit.
  • multikulturista je clovek ktery opravdu hodne posiluje? neco jako Arnold zamlada? :D
  • A multikulturista...jasně, že neznamená akorát si nedovedu představit, že tam jako hlavního hrdinu dají černocha po 30 pokojně žijícího na předměstí se psem ženou a dvouma dětmi který pracuje v Downtownu jako zubař nebo zvěrolékař a jezdí Priusem
  • Nechápu proč má každej tendenci zmiňovat barvu...apriori neni barva...já zmínim 10 věcí co mi vadí...čeho si všimneš ty??? Toho, že je to černoch...takže mi musí vadit to...ne fakt mi nevadí, že je to černoch, vadí mi ta dětinsky tupá kultura okolo které se to točilo...
  • Ty už jsi to hrál že víš jak bude mluvit? Černoch neznamená hned člen gangu.
  • to mas pravdu, vzpominam si jaky rozruch byl v SA kvuli te odemcene sexualni minihre, fakt ze se muzete v noci vloupavat v masce Jasona lidem do baraku a sekat je tam macetou nikomu nevadil.. zijeme v divne dobe :)
  • Me se tahle zmena v San Andreas zamlouvala. Nedela mi problem vzit se do jakekoliv postavy at je cernej, zlutej, bilej, zelenej ci flekatej.
  • jindra.veliky
    Jinak doufam ze kdyz tam nebudou deti tak aspon stary duchodce tam daj. na nich bych se vyradil za to jak na me rano v autobuse cumi *1*
  • No...zatim tu ještě nejsme na "křišťálové lupě" .))
  • Jasný...v SA si byl ze začátku nějakej mrdník na spodku ultra drzných riderz...pak ses taky vyšvihnul...jde o ten začátek...pokud na mě vybafne v intru nějaká černá opice jedoucí v low rideru, ověšená veškerým zlatem z rezervních fondůl USA s drsnym výrazem poslouchajíc půldolara tak je to furt první dojem že to je osoba pohybující se v tědle gangsta ultra cool debilitách...i když z něho pak udělám kmotra...prostě první dojem...
  • kritika je základem svobodné společnosti...
  • -1 nesouhlasím s tím předchozím příspěvkem, ale tvoje reakce má takovou váhu, jako by si napsal třeba "bílá". Prostě to není vůbec nic - žádný argument. Vedle toho tohoto člověka nejspíše vůbec neznáš - co když je to někdo, kdo vybudoval např. firmu, je lékařem nebo postavil dům pro rodinu? Jak si můžeš dovolit psát sem takové věci? Hnus...
  • jindra.veliky
    bal jsem ze NEGR bude zakazany slovo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit