Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Sem s tím. Vypadá to jako IV křížený s Vice City, což je pro mě nejlepší možná kombinace! Technický zpracování z IV a hratelnost z Vice City. Hlavně ať tam necpou žádný podivnosti z SA, ten jsem nikdy moc nemusel za jeho zaměření na hiphop (nebo co to mělo být). A na to zabíjení zvířat jsem zvědavej, zvlášť jak by naroubovali Euforii třeba na krávu *1*
  • To jsou zrovna kvality té hry. Jenže plno věcí z toho mělo i VC a celkově to dávalo větší smysl. Checkpointy jsou v té hře dost potřeba a jen blbec se toho nevšimne, protože prostě pořád hraje a je mu jedno, že něco dělá popáté.
  • Ja znam lidi, co kritizuji a moc toho nedokazali a znam lidi, co kritizuji a dokazali toho hodne. To nemuzes vedet, kdo co dokazal z nic nevypovidajici reakce v diskusi...
  • Díval ses někdy na průměry COD? Přijde ti ta hra tak úžasná? Pravdu samozřejmě mám, ale plno her je přehodnocených. Například to COD nebo i Uncharted.
  • Kritizovat umí každý blbec, a podle mých zkušeností to nejčastěji dělají ti, kteří v životě nic nedokázali.
  • Myslíš tím sebe? Celosvětový průměr hodnocení SA z 92 recenzí je 95,03%, ale podle nějakého Nesma to není žádný zázrak. No, asi budeš mít pravdu ty.
  • Me to nedporucuj, me se ctyrka i Teplej Tonik libil *3*
  • Příběh nebyl pro děti.. To by PEGI asi neschválila... GTA nikdy nedělalo seriózní příběh.. Samozřejmě že i v GTA SA bylo mnoho aspektů, které byli trapné nebo něco... Ale celkově mě ten příběh prostě posouval tak že mě zajímalo co bude dál... A hrozně mě bavilo třeba obsazovat území a tak si podmanit celé město nebo skupovat různé výdělečné nemovitosti... Líbilo se mi jak to pak vlastně rozjel ve velkém... Bavilo mě krást auta pro svuj vlastní salón a tak... Jako ten aspoekt toho že nejste jen něčí poslíček ale rozjíždíte business ve velkém bylo perfektní... Já mam rád hry kde se můžu vypracovat na velkého bosse... Mimo to třeba mě uplně uchvátily noční vloupačky a podobné věci... A ta rozsáhlost o tom ani neni třeba mluvit.. Fakt sem si užíval když sem projížděl krajinou a poslouchal country.. :) ty kolize byli hrozný ale zvykl sem si.. a ty checkpointy sem si ani nevšiml.. mě to nějak nepřišlo divné.. já sem s těma misema neměl problem... takže možná spíš ty checkpointy jsou berlička pro blbce než jejich absence (to mi přijde logičtější tvrzení)
  • To je legracni reakce. Jakou to ma souvislost a jak jsi na to prisel? To jako kdybych ja napsal treba "typicky nazor cloveka, ktery nikdy nejedl Bolonske spagety" :)
  • Komu se z jakéhokoliv důvodu nelíbí GTA IV, měl by dát hře druhou šanci a zahrát si DLC The Ballad of Gay Tony. O třídu překovánává Bellicův příběh a emoce z něj stříkají na všechny strany. Doporučuji.
  • Malé děcko se ozvalo.
  • Typický názor člověka, který v životě nic nevytvořil.
  • SA mělo moc věcí a ještě více chyb. Příběh byl spíše pro děti. Absence checkpointů pro blbce, protože kdo jinej by kvůli malé chybě při misi jel zase znovu přes celé město pro ni? AI řidičů příšerná, takže kolize na dálnici s následnou smrtí nic neobvyklého. Ta hra byla výborná v rozlehlosti, ale jinak to žádný zázrak nebyl.
  • Pro mě byl rozhodně nejlepší díl série GTA SA.. Byl rozsáhlý, obsahoval mnoho aspketů měst a podobně, byl revoluční v mnoha věcech (i když většina jen prkotiny co potěší)... No prostě byl totálně vymazlenej... Hrozně dlouhej a spousta zábavy... Je to jedinej díl ke kterému sem se dokázal pořád dokola vracet... Měl dokonalou atmosféru a příběh mě opravdu pohltil.... Doufám že se GTA V vyšvihne a bude tak dobré a přínosné jako tehdy bylo GTA SA... Které je i obecně považováno za jeden z nejlepších dílů série (ne li nejlepší)....
  • RakeW
    Osobně si myslím, že má kolega pravdu, načítá se to postupně, takže míra detailů na dvacet kilometrů vzdáleném druhé konci jakkoliv obří mapy není pro samotný výkon tak důležitá. Že bude hra na více DVD je taky dost pravděpodobné a je to dneska běžná praxe.

Osobně vidím hlavní problém v tom, že RDR neobsahuje letadla a jiné extrémně rychlé dopravní prostředky a proto není potřeba objekty, textury apod. tak rychle vykreslovat.
  • Paulcz
    dnešní hry mají cca 20 GB
  • Prosim tě, nedělej z toho "super" RPG, jo ? Děkuju.

Ale musim uznat ze by bylo fakt super moct poslat toho slavnyho bratrance do p*dele.
  • Prokazatelne! : D
    Dobra - ted podkladej, jestli mas chut.
    Ale asi to nema cenu, ze...
    Mistra nahore bych se zeptal aspon na to, kde byly v trojce emoce, a kde fekalni humor.
    Neplete si to nahodou prave se ctyrkou (nejaky ty emoce), nebo saints row (fekal) ?
  • To rikas ty a ja mam opacny nazor. Problem?
  • Nechtěli*... A ten smajl na konci také nemá bejt :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší