Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diky bohu ze zadna z hernich postav poradnych her nebude nikdy cobolak
  • No jenže ono nejde moc dobře posuzovat zda to konzole rozchodí podle HW požadavků na PC - zejména u nějakýho modu. Asi takhle - jaký PC vyžadovalo GTA4 aby jelo bez jedinýho zaškubnutí? Taky cca aspoň 4x výkonější než současné konzole. A přesto to na konzolích běží. PC má architekturu na kterou nejde pořádně optimalizovat (kvůli různorodosti HW) a podle toho to potom dopadá. Já si myslím, že tohle pořád vyjde na současné konzole. Když se podíváš na celkové zpracování, tak je to sakra podobné čtyřce. Plus si nemyslím, že by Sony či MS nechal oznamovat hry na next gen, dokud sám nextgen konzole neohlásí. To ohlášení budou chtít mít v rukou. A ne že se to prozradí takhle mimoděk s nějakým trailerem 3rd party hry.
  • Psychotic
    Ale ví, co mají v sobě. Není to tak, že si SONY a Microsoft řeknou: tak a těď uděláme novou konzoli, během dvou dnů vyberou HW a nějak to smontují dohoromady. Pokud vím, na PS3 makali přes dva roky. A launch tituly se přece taky nemohou začít vyvíjet až po oficiálním oznámení, ale mnohem dřív.
    Ačkoli můj názor na celou věc zní: Jsou to pouze spekulace a nemají reálný základ. Mnohem logičtější krok by pro Rockstar bylo udělat +- kopii GTA4 v jiném městě s pár vylepšeními. Nicméně pokud budou ty informace pravdivé a bude to na současnou generaci konzolí, tak klobouk dolů.
  • Vostoq
    keci, modifikace apod. vypadaj přesně jako v "trailerech" ;) Tam totiž nemají ti nadšenci proč lidi klamat :) Např taková Forgotten Hope 2 pro BF2 má asi 3x lepší grafiku než orig hra :)
  • S pritelkynemi se da uzit taky spousta zabavy. Vem je na motorku a delej s nima jackass
  • ok ja to beru jen jsem napsal svuj nazor ale diky ;)
  • a hlavně tohle je trailer...žádná hra nevypadá jak treilery...(v dnešní době)
  • jak se můžou chystat na nové konzole když neví co ty konzole budou mít v sobě?
    opravdu by šli na nové konzole s grafikou hodné těch dnešních?
    proč by to neutáhli nps a pod se načítájí postupně...to nenačítá celý svět i s každou blbinou při prvním loadingu.
  • No já nevim jestli to vyjde na součastné konzole četl jsem článek na internetu a rozbory traileru a s tím vykreslovaním, rozlohou a vším .... to asik neutáhnou možna to opravdu chystají na novou generaci konzolí Když se totiž zaměříme na počet dynamických světel a stínů ve scéně, záběry z Grand Theft Auto V v traileru vypadají dost podobně jako GTA IV s modem iCEnhancer, který vyžaduje až čtyřikrát výkonnější stroje, než jsou současné konzole. Odborníci spekulují, že počet stínů, světel, vozidel a osob současné konzole prostě neutáhnou. nedokážou vypočítat dynamické stíny a světla u tolika objektů naráz. Pokud byste chtěli mít na plné detaily GTA IV s iCEnhancer modem, potřebujete alespoň 2 GB videopaměti. Současné konzole mají zhruba 512 MB videopaměti a takové věci, které jsou vidět v traileru, prostě PS3 nebo X360 nezvládne. Do toho ani nepočítáme fyziku, interakci NPC postav nebo Euphoria engine, které jsou součástí RAGE, jenž sérii GTA pohání.
  • Sympatická postava Vercetty ? to bych hrál radši za Lanceho než za toho namachrovaného m*d*ka
  • RakeW
    Hádám, že defaultně to spíš bude na DualShock, resp. X360 Controller...
  • no souhlasim ze sedivy liberty city bylo po nejaky dobe uz hrozny kdyby tma apson daly ze se obdobi bude menit treba postupem ve hre
  • Je to tak jediný dobrý byl Vic Vance , kuva ale hlavně že za negry můžeš ojiždět bílé (Lopez - Tbogt , CJ - SA ) ale takový Johnny ani Niko si z černou nevrznou , asi jsou gengzta zm*di v kurzu ...
  • mozna rus z evropy. kus dal na vychod uz je klidne zlutej...
  • Kuva já se tady se*u z nějakýma EFLC abych tam měl nejlepší grafiku a prožitek z hraní a oni makají na takové hře kde vypadá ranní i podvečernní scenerie 3x lépe než v reálu ? Vydejte to koupím to i za 2000 ale hlavně rychle protože tohle bude bomba (když ne hratelně nebo příběhově - hrát za negra po 30 - už zase omg ....) Každopádně konečně to okolí vypadá líp než zaplivaný podzimní New York (Liberty city ) To zas bude víc jak rok těšení se na jednu jedinou hru , no mě snad ranní mrtvice *14* , tohle až vyjde tak si dávám měsíční dovolenou (a až samozřejmě vyjde něco jako je simple trainer pro IV *15* ) *4*
  • doufam ze ovladani vrtulniku a letadla bude jak v SA v gta IV defaultne mysi nic moc teda
  • Jj,bydlim 10 km od Varnsorfu,tech dementnich cikanu co si hrajou na drsny US negry je tu jak nasrano...chce se mi blejt z ty pakaze..a ano,jsem rasista,ma s tim nekdo nejaky problem?? vy pseudo humanasti..nehrajte si tu Kocaba.
  • nebo v čr :D
  • tak v GTA IV kdyz si zacal strilet nebo prejel nekd enekoho a nebyli pobliz policajti tka lidi vytahly mobil a tu policii na tebe zavolaly
  • Asi jsem rasista, těžko se totiž ztotožním s postavou Afroameričana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší