Přejít na výpis diskuzí
Tuna údajných detailů o Grand Theft Auto V z PS magazínu
5.11.2011 | Petr Poláček
209 příspěvků
-
môže ... teda ak to nie je nejaký ghetto gangsta rappa :)
-
Pardon, padáky tam byly.
-
Jo, to je pravda, byl to fakt děs. Třeba i v cutscenách když byla postava pár metrů od kamery tak to vypadalo děsně, nemluvě o stínech...
-
Mě je to fuk, já stejně na hraní moc času nemam, to ty ale nemůžeš pochopit páč si ještě na prvním stupni základní školy, takže si klidně i pár měsíců počkám.
-
Nepamatuju si, že by v SA bylo např.: páka, wrestling, horolezectví, jízda v kánoi, skákání s padákem, vodní závody na skútrech, triatlon, podomácku upravené zbraně, tankování benzínu, zemětřesení a další jevy počasí, zatarasování sám sebe v domě stoly a dalším nábytkem, mobil, kempování ostatních NPC a další aktivity jako popíjení u táboráku, turisti přeskakující spadlé stromy atd.... Čerpám i z originálního příspěvku (zatarasování nábytkem, spadlé stromy)
-
to už by sa dalo prežiť... hlas nie je zase počuť tak často. A možno to niekto preženie modulátorom :)
-
Ano AA byla škoda, ale i takové Crysis si člověk musel chvilku poupravovat než docílíl toho, čeho chtěl. Holt komplexnost bere svojí daň. Na druhou stranu, i přes tyto neduhy jsem sakra rád, že to na PC vyšlo.
-
Ano, opravdu jsem zvědav jak konzole téhle generace zvládnou 100 NPC + třeba několik aut a zvířat naráz :)
-
už se těšim až tu budeš brečet, že to nevyjde zaroven
-
Tak si běž honit péro nad tou svou konzolí a nezasírej tu vzduch.
-
na Carla Johnsona taky každý prskal a nakonec to nebylo zlé a celkem se mi to tam hodí i víc do toho Los Santos, já mám s tim městem prostě spojenou černošskou komunitu už od San Andreas.. ale s Tommym Varcettim musim souhlasit, to je hned vedle Nika moje nejoblibenější postava z GTA
-
nic takovýho jsem neřekl.. jen, že mě postava z Vice City přišla daleko sympatičtější než jak ze San Andreas tak ale i z IV.. a navíc, mohlo by se to aspoň střídat.. bílej, černej, rus (nebo cokoli jinýho) a zase dokola..
-
A černoch nemůže být sympatický?
-
jenže to se nestane chlapečku :ddddd
-
strašně bych se zasmál, kdyby to vyšlo prvně na PC a na konzole až když bude další generace.. :D
-
taky si na*er
-
hlavní postava afro-američan?? néééééé.. já chci zpátky sympatickou postavu aláá Tommy Vercetti z Vice City..
-
pc (s)hráči zapomeňte na to :DDDDD
-
ziadny antialiasing. 7 opravnych patchov, zufaly performance v case vydania ... to neni moc dobra vizitka. ten port bol veru dost skurv€ny , a za komplexne nasvietenia, nove vymozenosti grafickych modov atd treba dat kredit moderom
-
a je mi uplne jedno jaky tam bylo nasviceni kdyz ani blbi AA tam nebylo