Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak mi vysvetly proc podle hw naroku to melo nekomu jit na plny pozadavky a pritom se mu to na nejvysi sekalo amusel si to uplne cely prekopat az na medium
  • Psychotic
    Jestli to dělají pro novou generaci konzolí, pak bych byl ochoten tomu věřit, jinak těžko - něco takovýho by konzole utáhly tak možná v grafice z roku 1995. A vlastně bych nevěřil ani tomu, že to bude pro nové konzole... Launch tituly mají většinou slabé prodeje (prostě protože ty konzole ještě nikdo nemá) a pochybuju, že by se Rockstaru chtělo trpět propad prodejů z 18 milionů u GTA4 na nějaké tři miliony v lepším případě u GTA5...
  • bílej člověk s černym hlasem. win.
  • co na tom bylo "zkurvenýho?" optimalizace? ale jdi, i v dnešní době má málokterá hra lepší komplexní nasvícení, fyziku atd.. Viz možnosti modování.
  • úžasný...
  • Ryba9
    Asi začnu přemýšlet o pořízení Gatesovo krabičky plné překvapení. RDR bych ještě přežil, ale na to GTA to ten půlrok nedám. *7*
  • Phillios191
    jasně vím co myslíš, čtvrt kde byla mise jak máš vyloupit ten trezor se Salvatorem :)
    to byla skutecne velmi namahava zatacka, vubec by mi nedelalo problem mit v GTA povinny prvek tankovani, kazdej realnej prvek hru zlepsuje v kazdem pripade :)
  • Phillios191
    Proč? myslím že minimise v SA jako tancování, hopsání na lowriderech byli prima
  • Tankování benzínu by bylo fajn.Vzpomíná si jak jsem jel v mafii do jedné čtvrti,kde byl strašně velký kopec.Vedla tam taková klikatá silnice.Mnoho auto to vyjíždělo tak,že to do toho kopce jelo snad 20 a do zatáčky na kopci 10.Právě jedu a najedou ten kec."Kurva došla mi šťáva" Tak nějak to řekl.Tak jsem vystoupil a že si ukradnu auto nějak to dojedu .No jo,ale to by to nesměl byt ten hovadskej kopec a strarý krámy jako auta.Tam jsem ukradl šmejd co jel okolo a ten se do toho kopce nemohl zase rozjet :D.To bylo tak zoufalý,že to začalo i skoro couvat.Tak jsem to musel dojít pěšky.Bylo na to ho*no ale byla to sranda.
  • nevim proc minus co je na tom spatneho? antialiasing byl i v GTA San Andreas tak proc v IV nebyl? no jo ono to bylo vlastne jen port z konzole :P
  • Phillios191
    Já si na San Andreas pamatuju velmi dobře, jsem jeho velký fanda a dodneška ho mám stále na PC, ale podle těchto informací to bude lepší než SA, což vítám s otevřenou náručí :)
  • Heh, novinka na základě Jindrova komentáře v bleskovkách.
  • Tak to je věc názoru.Mě třeba přijde SA jako nejtupější a nejnudnější díl *1*
  • Nevim co je na tech informacich tak uchvacujiciho asi tu hodně lidi zapomělo na GTA San Andreas pamatujete tu hru? Všechny tyto prvky byli už v San Andreas a těch bystřejšim došlo, že jim nejde o nic jinyho než udělat San Andreas 2. Ne, že by to bylo špatně San Andreas byl/je nejlepší díl.
  • já si přeju jen jedinou vec a to aby v PC verzi byl v nastaveni grafiky Antialiasing protoze v IV vubec nebyl a proste mi tokazilo zazitek z hrani
  • Pokud jsou tyhle informace pravda, tak cítím ve vzduchu opravdu pecku. Upravování aut, zbraní, interaktivní svět obrovských rozměrů. Paráda!
  • Nevadí, já si ten půlrok rád počkám. Na konzoli hraju jenom sporty. 3D akcím jsem nikdy nepřišel na chuť.
  • Mechwarrior_bw
    nutnost tankovat benzín - konečne ! trochu sa ale obávam aby nešla rozloha na úkor kvality mesta a detailov, zrejme tam bude viac otvorenejších lokácii s jednoduchými budovami... ktovie. A kedže chcem hrať za bieleho tak si radšej počkám na mod :)
  • haha stejně to na pc zaroven nevyjde
  • GTA série je špička, ale pokud sprominutím zkur*ví PC verzi jako u IV. tak ať ji radši ani nedělají

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit