Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nebo na severu cech
  • Přesně tak.Hráč si takové okamžiky pamatuje mnohem déle a kolikrát je sranda na ně vzpomínat.Když jsem hrál GTA I tak tam jsem zkoušel různé vyložené hovadiny a čekal co se stane.Tenkrát to byla vážně sranda.Hovadiny které vznikaly byli na tu dobu nevídané.Jo to byli časy.Dnes je časté,že má hráč pevně danou linku a běda jestli je odkloní...

Tak mne napadá čim to bylo,že jsem se tenkrát nenasral a nesmazal to?Jak je tak hojně diskutováno.Často čtu jak se firmy bojí dát tam nějaké možnosti nebo prvky které by způsoby hráči "nečekané" situace.Možná to je přirozená lidská zvídavost a radost z překvapení.Když jsem hrál Ultimu Online na Dark Paradise tak jsem jsem se učil pouze smrtí :).Šetřil jsem 10k na Verite šel do Maze na draka ten flusnul měl jsem jen trenky.No věděl jsem,že samotné brnění nestačí.Pak ty časy kdy jsem neměl nic jen poslední krumpáč a doufal,že něco nakopu.Ideálně červa :d.No a pak zase časy,kdy jsem měl dostatek peněz,koní,lam a partu kámošů z guildy a mohl jsem si dovolit věci na okrasu jako třeba různě zbarvená zvířata a brnění co již nešly vyrobit.No to bych neměl kdybych se na to vykašlal.Kámoše bych nepoznal kdybych se na to také vykašlal.Hlavně bych se pak nesmál lidem co v nějakém MMORPG nadávají tak,že vymyslí nové slovo pokaždé když ztratí nějaký předmět který lze celkem snadno sehnat.Jo je Ultima nevyškolila :)A tedy ocelové nervi také nezískali.
    -Tak mne napadá jestli bude zase Dan Vávra v podcastu tak by mohl objasnit kdo vymyslel ten kopec v kombinaci se starýma autama :)
  • Rus je ale taky bílej ;)
  • Mechwarrior_bw
    neviem či je rasista ale skús žiť v nejakej exponovanej lokalite LA niekde južne od Downtown, plnej gangov hlavne afro-americkej etnicity a možno by sa z teba stal rasista zo dňa na deň.
  • Tesim se na nove GTA jak malej. Clanek ale jenom spekulace majici hodnotu komentare Karla Novaka v diskuzi. Hlavne tedy neverim te rozloze. Pri stejne mire detailu jako ve IV moc dobre nechapu, jak to soucasne konzole rozchodi. Jestli se jim to ale povede, tak vsechna cest. Taky afroamericky hrdina mi nejak nesedi. Kdyz uz se vratili do stejnyho prostredi jako v San Andreas, tak alespon postava by mohla byt diametralne odlisna, ne? Aktivity taky pusobi prinejmensim podezrele... Na cem by ale opravdu meli zapracovat a doufam, ze tak ucini, to je system stihani policii. Udelam-li neco nezakoneho bez svedku, nemuzou jit policiste preci hned po mne. Nebo kdyz zmenim nekde nezpozorovan auto, tak by me logicky nemeli pronasledovat.. Tohle je jedna z veci, ktere me na GTA vzdycky trochu stvaly.
  • ne tak mozna sem to spatne myslel v tu chvily nevadily by mi tam jako klidne bych je tam bral ale chapu ze to je potom moc morbidni a je mi jasny ze kazdej se jejich zabijem bude bavit a bude tuna videi na youtube jak tamhle hazi granaty na deti a jak pouzivaj motorovky a ten plamenomet xP chapu to a myslim si ze proto to tam byt nemusi nebylo to v predeslich a nikdo si nestezoval
  • Skôr len teplé decko *7*
  • Leonidasss
    Je fakt, že někoho takového bych chtěl poznat - někoho, kdo tohle zakazuje. Chtěl bych znát jeho názor, ale to se mi asi nepoštěstí.
  • Á pán je rasista?
  • Jsou velmi důležitý by ses divil jak by to zlepšilo vnímání toho města.
  • Nedělej z toho takovou vědu je to další krok k uvěřitelnějším hrám. Když jdeš po ulici taky vidíš okolo děti ne? No a co se týká jejich zabíjení když to nebude náplň misí tak v tom nevidim problém ať si každý hráč rozhodne co tam bude dělat. Takže na tvou otázku ano jsem zdravý protože chápu že nic ve hře neni skutečné jsou to jen jedničky a nuly a to je vše.
  • tak ty deti chapu nejsou nejak dulezity k ty hre a kdyz uz tak radsi at tam nejsou nez ze by byli neprustrelny ale se zviratama nesouhlasim kdyz tam maj byt lesy a hory tak nejaky divoky vlky a divocaky bych tam dal aspon by byli ty lesy trochu zivy i medvedi by nebyli spatny proste kdyby ste chodily v lese cihalo by nebezpeci i tam samozrejme ne tak velke ale nebylo by to spatny a zvirata se daly zabijet ve spouste her cod,gun,rdr,fallout(psi)
  • Takze zase cerna tlama jako hl. postava,at jdou fo hajzlu.Tihle gangsta retardi me pekne serou
  • Rozhodně by jejich přítomnost působila reálněji a to že by tam byly neznamená, že je hned musí chtít vraždit. Zvláštní, že tě hned napadlo zabíjení, to nepůsobí zrovna zdravě ;-)
  • Pokud jsou tyhle informace pravdivé a vyjde to na konzole, tak potěš pánbůh s dokreslováním textur...To budou zase doskakovat textury :-D

PS. Měl jsem hru na HDD =)
  • Paulcz
    to chce trošku brát s rezervou :) v GTA4 byl problém pro 10 AI policejních hlídek vystřílet barák se 4 AI zločincema, furt běhali okolo a schovávali se do auta, případně vběhli do baráku a umřeli.. tolik asi k zatarasování :)A vzhledem k tomu, že to bude i na konzole :P
  • Mechwarrior_bw
    práve takéto detaily robia z hier niečo viac, keď sa udeje niečo mimo očakávania hráča alebo plánov autorov. Takto sa jednoducho poznajú výnimočné hry...
  • A jinak seš zdravej? :P Nechápu, jak někoho může lákat představa, že by ve hrách zabíjel děti a zvířata. Fujjj !!! *10*
  • Tak toto ještě jo, ale ty vztahy s přítelkyněmi byly vcelku nudný :P. Nevím, ale já si chci rozhodně užít pořádnou zábavu tak, jak se na pořádné GTA sluší a patří, ne ztrácet čas se slečnou, která mě nakonec akorát tak pozve na kafe, když ji vezmu na dobré místo ;). To je prostě nuda. Já si chci užívat pořádnou akci :D. Na nové GTA se těším úplně nejvíc mrtě :P.
  • Moje rec!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit