Přejít na výpis diskuzí
Tuna údajných detailů o Grand Theft Auto V z PS magazínu
5.11.2011 | Petr Poláček
209 příspěvků
-
Tankováni benzínu by bylo super. Ještě by mohli přidat pohled z auta.
V GTA 4 šli střílet holubi, tak počítám, že v 5 bude taky nějaká fauna čekající na kulku. Minimálně policejní psi ;-)) . Taková honička s medvědem na kole ...
Větší radost bych měl z bělocha, hispánce, nebo asiata. Z čerňocha moc odvázanej nejsu.
Po tomhle by mohli vydat RDR 2 s 2x větší rozlohou jak GTA V a s indiánama
*14* -
-
A doufám, že se bude ukládat během misí, protože hodinu jet přes město a 20x poslouchat ty stejný kecy ňákýho ocasa v autě, to mám vždycky chuť DVD vytáhnout a rozlámat. Např. Dojedu před barák - save, vystřílím barák - save, ujedu policii - konec mise - save .. *16*
-
-
CJ byl super a San Andreas podle me melo nejlepsi pribeh :)
-
No nektery body znej moc hezky.
Ale vypada to, ze nejakej jednoduchej system rozhodovani tam budu muset prosadit sam - kde mam telefon?
GTAcku by ohromne slusel system ala Alpha Protocol, kdy by se vlastne behem cutsceny musela vcas zvolit jedna z moznosti - treba agrese, pochopeni, apod. Vubec to scenu nebrzdi, a pusobi naprosto skvele.
Samozrejme bych chtel po jedny hre moc. I kdyz... alespon v nejakych stezejnich okamzicich... Nekolik vetvicek bylo uz ve ctverce...
Jinak ta spekulovana velikost mesta se mi moc nezda - vzdyt i v tom traileru je pohled prakticky na cely, a ze by to byl ctyrnasobek LC... To snad ani neni nutny - ale uvidime. Treba to bude na xbox na pet dvdcek -
-
Prosim tě, nedělej z toho "super" RPG, jo ? Děkuju.
-
-
Nebudu, nemas zac : *
Asi je to fakt i zbytecny. Ale ve ctyrce bylo nekolik okamziku, kdy jsem se u ty obrazovky fakt vztekal, ze tam nic podobnyho neni, a ja musim delat/rikat uplny nesmysly. Na celym pribehu jsem krasne mlsal, a tyhle momenty me fakt nasraly - odtud ten kacirsky napad.
Mimochodem - nejsi ty taky jeden z tech "Mass Defekt" kripliku? Na to tema rozhodne nic rozjizdet nehodlam - jen mi prijde vtipny, kdyz nekdo jako ty najednou nazve RPG i tu navrhovanou, zridka vyuzivanou moznost ovlivneni cutsceny.
Ale nevadi - nemel jsem hlavne nic rikat, protoze ty jsi jeden z poslednich, s kteryma bych se snazil rozumne bavit.
Ale tu petici "Nechte GTA v jadru takovy, jaky je" ti nakonec rad podepisu. -
-
Prosim tě, nedělej z toho "super" RPG, jo ? Děkuju.
Ale musim uznat ze by bylo fakt super moct poslat toho slavnyho bratrance do p*dele.
-
-
-
-
Mechwarrior_bw@tiscali.cz
- Samozřejmě, že ne! Je to jen opravdu malý výčet, ale je to výčet těch věcí co mi třeba v GTA IV chyběli oproti SA, kde tyto možnosti byly. GTA je prostě komplexní akční hra a proto by dle mého měla obsahovat právě takovéto věci, obrovské možnosti úprav atd. to dělají hru zábavnější a hlavně déle trvanlivější. Právě na těchto blbostech se pak hra dovíjí. :) V GTA SA mě třeba strašně bavilo chodit na kérky, do posilovny abych měl pořádnou vazbu, když CJ jedl tak tloustl atd.atd. nebo třeba tuning AUT skvělá věc. Tyto věci mě právě zabavily na další desítky hodin proto v to doufám. Ale jinak NE není to jediné co dnešní hráči od takovýchto her očekávají. To ostatní co očekávám tak tím jsem si jist, že Rockastar splní :)