Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flamewar : ano, urcite jsem te nazval ovci, pac s tebou nesouhlasim. Ne, nazval jsem te ovci proto, ze ses jako ovce projevil ... "co se me netyka, to neresim". To mluvilo za vsechno.
  • Skoda by ti totiz vznikla v budoucnu u dalsich her a vyvojaru, kteri budou posunovat hranice podvodu porad dal a dal s tim, ze tem minulym to prece vyslo v pohode, kdyz se neozval dostatek lidi dostatecne hlasite.
  • ucho
    kdybych tohle zjistil až po koupi, tak jsem samozřejmě naštvaný (stále nemám přesnou představu o tom, kolik hodin bych té hře musel dát, abych ji najezdil na 100 % bez mikrotransakci, což je jádro pudla), jestli jsou to stovky hodin, tak je to špatně. v takovém případě bych zde ve vší slušnosti napsal souhlasný komentář s článkem, doplnil časové údaje, ostatním lidem zde nedoporučil koupi a napsal bych kritický mail studiu, které má hru na svědomí... hru jsem nehrál, tak o jejich případných kvalitách nic nevím... a pokud bych kvůli tomu nechtěl hrát hru, tak bych ji zřejmě prodal, čímž by mi nevznikla prakticky žádná škoda...
  • ucho : rict svuj nazor ma smysl na jakymkoliv vetsim hernim webu.
  • jááj čiže keď si v reštaurácii zaplatím za steak a prinesú mi len prílohu, že za steak si musím priplatiť alebo zarobiť 50 hodín umývaním ich kuchyne, tak musím byť kuchár, aby som mohol zhodnotiť, že zo mňa niekto urobil kkta??
  • Jenze tady jde o to, ze uz vubec nemuzes vedet, na cem ses. Udelaji ti hru, ukazou ti ji, prodaji ti ji z poloviny tak kvalitni, nez ti ji ukazali a jeste tam pridaji auta po 20$ ? Nikdo tady vyvojare automaticky nepoklada za gaunery, ale tohle gauneri skutecne jsou. Taky nemam nic proti mikrotransakcim, sam jsem narval do CS:GO nejmin 100e, ale tady jde o tu podvodnou kombinaci jeste s predvadeckou E3. Generalizujes tady akorat stejne jako ti kriklouni.
  • Opakují: tohle se mne netýká. Proto nemam potrebu na tohle resit.
    Jinak jsem napsal pouze svůj názor,který reagoval na všechny, co zde nadávají a zároveň si neuvědomují, ze vývojáři zde nectou diskuze a měli by si tedy jít nadávat na velká zahraniční fóra a servery.
    Nejvíc se mne ale líbí, jak vždycky někdo musí vytáhnout "ovcovstvi",na někoho s kým nesouhlasí.
  • ucho
    jestli je to návrh, tak nemám zájem. asi sis spletl herní web se seznamkou...
  • ucho
    x: myslím, že tady se z tebe ti ojebávači už klepou strachy :D
  • ty to máš ráda zezadu viď?
  • Ty se v zivote muzes nechat ojebavat jak chces, ale nas do toho netahej. Nemuzeme se branit jinak, nez hlasem nebo klavesnici a doufat, ze nas bude tolik, aby ojebavaci dostali strach. BTW, kdyz te forza nezajima, proc sem lezes a nadavas na nas jako na novinkach ?
  • ucho
    dělat se dá spousta věcí. například napsat kritický email vývojářům. má to pak rozhodně větší váhu než v diskuzi. podstata problému této diskuze spočívá v tom, že tady řada lidí nadává na něco, o čem ani neví, jak přesně funguje a jak moc špatně jsou ty mikrotransakce nastavené. stačí, že tam jsou mikrotransakce a už se nadává. automaticky berete vývojáře za někoho zlého, chamtivého (všichni chtějí vydělávat, je to byznys) a pomalu nepřítele hráčů... vůbec není potřeba k tomu přistupovat tak negativně. jestli je tam ovlivněn mikrotransakcemi gameplay a herní dobu kvůli tomu natahují už příliš, tak je to samozřejmě problém, o kterém se dá diskutovat, jenže většina těch velkých kritiků zde na to jde zbytečně negativně.
    princip mikrotransakcí není nic špatného, je to legitimní způsob, jak z hráčů ochotných platit dostat další peníze. je to jen a pouze o vyvážení těch mikrotransakcí, aby hráč, který je nebude využívat, do jejich využívání nebyl nucen, tedy aby neměly negativní vliv na postup ve hře. tedy nutně to nemusí být zlo, pokud se to správně vyváží.
  • Jenže já Forzu hrát nechci a nikdy nebudu. Závodní hry mne nezajímají a z téhle konzolové generace budu kupovat ps4 anebo zustanu jen u PC. Jen prostě nemám potřebu na něco furt nadávat jak v diskuzích na novinkách.
  • protože tady zdaleka nejde jen o Forzu, ale o přístup herních firem k zákazníkům, který se rok od roku zhoršuje a dokud se my jako hráči nebudeme hlasité ozývat, bude to horší a horší
  • Forza 5 je hrozny nedodelek a zlodejsky podvod, grafika oproti E3 o 40% horsi, pouze 200 aut a polovina trati co v predchozim dile.
    Slibovana dynamicka zmena denni doby a pocasi taky nikde, zadna novinka a jeste tahle zlodejina s mikroplatby, jedno auto tam stoji tolik co cela hra!Hnus na hnus tenhle odpad.
    Turn10 je dobre studio, ale dostalo se do rukou MS a to je znici.
  • smejki
    klíčové je slovo "normálně".
    Takže odpověď na tvou otázku zní v tomto případě: "Ne."
  • Zmen si nick, nech si dorust mozek a pak te tu nekdo mozna bude brat vazne pane flameware.
  • Me teda spis pripadas divnej ty, a nebudu tady zrejme v mensine. "nadavat na neco, co se vas osobne nijak netyka, mi pripada divne". Nejsme divni, jen nejsme ignoranti a ovce jako ty.
  • To ze tady napíšu něco, co se místní komunitě pcckaru nelíbí, není flamewar.
  • Ne, a na to jsem právě narážel. Nikdo z vas tu hru nehrál a pochybuju, ze někdy budete. Proto nadávat na něco, co se vas osobně nijak netýká, mi připadá divné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit