Přejít na výpis diskuzí
Turn 10 upraví ekonomiku Forzy 5, rozdá i omluvné dárky
28.11.2013 | Ladislav Loukota
81 příspěvků
-
S lidma jako je DavidBray nebo ucho nema smysl diskutovat, protoze ti si sem chodi jen zkraslovat ego. Takovi ti borecci, co ti sem akorat prijdou napsat roman obecnyho klise, takhle funguje trh, blablabla, nechces, nekupuj, blablabla, chces neco zmenit, musis konat, blablabla. Tady ten expert si dokonce v tom svym vyblitku protireci. "Chces neco zmenit, musis konat, sice mi to prijde taky jako prasarna, ale nebrecim tady jako mala holka a nekopu nozickama na vsechny strany". A co proti tomu muzes jinyho, frajere delat ? Jo ja zapomnel, nekoupit si to a drzet hubu...
-
Proč by použití mikrotransakci melo snížit kvalitu her? Vždyť tu hru můžeš hrát normálně bez nich, ne?
-
Nechte ho, on tu prece rozjizdi flamewar !
-
"V hospodě XY flušou hostům do jídla."
...
"Mně by zajímalo, kolik z vás kritiků, si to jídlo tam objednalo. Hádám ani jeden..."
? -
Co to s tím má společného?
Tady jde o počátek dalšího trendu ty experte. Trendu který pro normální hráče znamená jen snížení kvality her a další obavy o peněženku. -
on už se Xbone u nás prodává?
-
Mně by zajímalo, kolik z vás, co tady nadáváte, tu Forzu 5 doopravdy máte? Hádám, ani jeden...
-
Mozna ze kdybys cetl co pisu a neprisel sem akorat blbe pindat, reagoval bys necim co ma hlavu a patu a nedelal ze sebe kkta zbytecne, jak mistr ucho.
Btw, jestli myslis ze jsem tu hru koupil a hral, jsi docela naivni. Dalsi zajimava vec je tvuj retardovane zkresleny nazor. Kdyz reknes ty ze je to prasarna, tak ok a kdyz ostatni tak breci a kopou nozickama? Tak se pozna kvalitni charakter. *3* -
Wallet warrior - nechci globální oteplování, nechci války atd. atd. ale když chceš něco změnit, tak o tom nestačí pouze kecat :) prostě si tu hru nekupuj, nehraj. Taky mi to u téhle hry přijde jako prasárna, ale nebrečím tady jako malá holka a nekopu nožičkama na všechny strany :)
-
jj, ale je to hybridni model. ja bych se ruznym modelum nebranil, pokud nevedou na to, ze vyvojari jsou motivovani k*rvit hru za, kterou si legitimne zaplatil, jen aby z tebe vysali dalsi penize i po tom co sis hru koupil. vsadim se, ze i pak se najdou idioti, kteri budou rikat: "to ze te hra nebavi je zpusobeny jen tim, ze sis nekoupil tohle a tohle a tohle. kup si to a bude zabavna. nekritizuj hru, kdyz sis ji neuzil naplno." *7*
-
smejki: přijde mi škoda, že když se řeší toto téma, tak nejsou znát žádné konkrétní hodnoty té doby, někdo je přeci znát musí a musí tušit, jak rychlý je progres ve hře. jestli jsou to stovky hodin, tak je to samozřejmě prasárna. hra má být výzva, člověk by neměl dostat všechno zadarmo a některý věci si musí vybojovat, aby měl dobrý pocit z hraní, ale vše má svou mez. osobně si myslím, že není zase tak těžký nastavit správný poměr, aby hráč neměl pocit, že je ojebáván a aby si neplatící hráč hru užil naplno. a jestli auto stojí 33 liber, tak je to rovněž prasárna... (vzhledem k tomu, že stojí tolik, tak věřím, že vyjezdit ho nebude sranda...)
davidBray: jestli je to na mě, tak náctiletý už nějaký pátek nejsem. pokud nejsem tady, tak se snažím hrát nějaké hry (seznam her, co chci dohrát, je ohromný :) ), popřípadě se věnovat dalším koníčkům. -
Proc bych nemohl diskutovat o necem co nechci? Kdo mi to zakazal? ucho a davidBray? Ja zase nechapu lidi co chcou diktovat o cem se mam a nemam bavit, obzvlast kdyz je to nezajima a nemaji nic k tematu krom blbych kecu. *7*
-
to je pořád hra za plnou, jen na kusy
-
Obdivuji tě, že tě to neustále baví. "Oni" prostě nechápou a nechtějí pochopit, jakým způsobem funguje trh. Když já něco nechci, tak si to nekoupím a ignoruji to. Mám jiný starosti. Můžu zeptat kolik je ti let a co tak děláš když nejsi tady?
Hádám, že nebudeš teenager, který musí udělat vše co mu přikáže reklama a cool trendy, aby měl všechno hned a nejlíp zadarmo. A běda jak ne! :) -
a co treba rozkouskovana hra, se zastropovanou cenou na urovni ceny plne?
-
ucho: Jak dlouho trvá dojet hru bez (extra) placení na 100%? Tady je menší kámen úrazu, protože neexistuje přesný údaj. Odhady, které zmínil Total Biscuit, ovšem hovořily o stovkách hodin jen za nejdražší auto (ten Lotus něco). to je u 60dolarové hry kurvárna. A to auto stojí (stálo) cca 33liber.
-
25$ ? Slusnej vysmech. To je jako by ti ukazali ve vyloze otevrenou krabici plnou anglicaku s tim, ze je za 1000, doma to otevres, zjistis, ze jsou tam 2 se vzkazem a katalogem, ze ted si teda konecne muzes koupit i ten zbytek, kdyz uz mas zakladni sadu.
-
sorry pomýlil som sa...tie mikrotransakcie vo Flopze majú celkovo pôvodne sumu okolo 300 eur....lol :-D
a na najlepšie auto treba 6 mil. kreditov v hre....nechcem vedieť koľko desiatok hodín otupného grindu to musí byť.... -
Já osobně sem zbožnoval na hrách to že sem si musel obsah poctivě vyhrát třeba závody jezdil sem dokola jednu a tu samou trať abych si vydělal težký prachy na nové a výkonější auto a postupně si spřístupňovat bonusy atd ne jako dneska klasické NFS odehraješ jeden závod hned se ti odemknou tři auta ani se nemusíš snažit všechno dostaneš pod nos navíc kde dneska najdeš to že si můžeš pořádně vytunit auto zavodit sním velkou část hry aniž bys musel na každý závod měnit vozítko. Už nikde všímám si že už delší dobu že znás dělají ovečky zaplať si a moc u toho nepřemýšlej hlavní je že všechno vypadá krásně.... no nic moje nervy :-D jdu si zapnout PS1 a GT2 a posléze NFS4 děkuji ti bože za tyto hry protože v těchto těžkých dobách není už nic co by mě zabavilo víc :-D :)
-
hry za 60 eur, DLCčka za ďalších 60 eur, multiplayer na Xboxe na rok za 60 eur a teraz ešte mikrosra*ky za ďalších 100 eur??? hra za cenu konzoly....to im už dočista drbe???