Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně tak. Ovce bučí do rytmu a stádovitost ovcí na Steamu je galaktická...
  • jamar28
    Mimochodem s něčím podobným se teď potýká i Paradox Interactive, ale důvody jsou ještě absurdnější. DLC politika a zvýšení cen. Logika některých hráčů je fakt bizarní - jim se třeba nelíbí nějaké DLC, tak dají negativní recenzi celé hře. *4* Že dávají negativní hodnocení za cenu, to snad ani nemá cenu komentovat. *7* Co se mě týče, tak hodnocení na Steamu ať klidně zruší, je bezcenné.
  • prodej PC a běž se učit mateřský jazyk...
  • Pardon, fyzika :)
  • No jo pocitace. Bordel kde si kazdy dela co chce. Podle toho to pak taky vypada.
  • Proc by to mela byt slabina Steamu? Pro me je GTA V bez OpenIV bezcena. Originalni fizyka je trapna a az s mody to ma pro me stavu. Az budu u kompu, tak se taky pripojim s "negativni recenzi"
  • SalemCZ
    Jako šlo trochu Take-Two s akciema dolů, ale to měli jít už u Mafie 3 :)
  • Máš pravdu, měli si přečíst EULA. Ale ty by sis měl zase přečíst zákon, který je nad jakoukoliv EULA. A taky mám právo napsat recenzi? Mám. Tak si tam napíšu co chci ty se můžeš jen vztekat, jak je to neférové. A že nečtěš text recenzí, ale díváš se na celkové skóre = tvůj problém.
  • Black_Hand
    Ja to spis vidim tak, ze lidi vyuzivaji jedne z mala moznosti, jak jim to vratit. Na tom, ze na steamu hodis palec dolu neni nic nelegalniho a je to tak spravne. Al Caponeho taky zavreli za danove uniky a ne za vrazdy atd. V tomto systemu neexistuje cesta jak jinak Rockstar/Take-Two potrestat, tak lidi prirozene pouziji co maji.
  • SalemCZ
    To nebylo pro Nextgen
  • Black_Hand
    To, ze je neco v EULA, neznamena, ze to je zavazne a platne. Pry postupovali podle zakonu Ruska, ktere jsou EULA nadrazene a pokud hru prodavaji v Rusku (prodavaji), tak se jim musi Rockstar/Take-Two podridit. A tento princip plati snad v kazde civilizovane zemi. Cease & Desist, podle autoru OpenIV, je v tomto pripade aplikovany nepravem a soud by vyhrali, ale bojujte si proti takovemu molochu jako Rockstar, tedy vlastne Take-Two, protoze Rockstar je jen znacka, ne jina firma.
  • SalemCZ
    Oprava do týdne.
  • SalemCZ
    Hele petice ti dneska už nikdo neřeší. A recenze na steamu je vidět. Prostě lidi dali najevo jak to s obsahem hry je, že už si do HRY nemůžou vkládat vlastní obsah a tak dali palec dolů.
  • Veľmi úbohý článok. Prečo by s tým Valve malo niečo robiť? A aká slabina systému? Slabina by bola, keby hráči nemohli dať najavo svoj názor a vydavateľ by si mohol robiť čo chce. Systém funguje úplne správne.
    Rockstar sa v minulosti vyjadril, že singleplayer mody sú v poriadku, ukazalo sa, že hráčom klamal, takže gta si negatívne hodnotenia plne zaslúži. A to nieje práca pár trolov, ale hráčov ktorí maju nahrané často stovky až tisíce hodín. Áno bola to dobrá hra, ale sú ľudia ktorí to hrali hlavne kvôli modom a pre nich práve gta stratilo zmysel hrať. Alebo si myslíte že tí ľudia hrali tisíce hodín gta online a dookola singleplayerovú kampaň? Alebo takíto hráči nemajú právo hodnotiť hru?
    A ten nezmysel že negatívne hodnotenie dalo len 47k hráčov, to je slušná snaha autora o demagógiu. Hra má celkovo 242k hodnotení, z toho 36% negatívnych. To nieje 47k. Autor zjavne myslel že za posledných 30 dní gta dostalo 47k negatívnych hodnotení. Ale prečo takúto informáciu dáva do kontextu s tým, že si hru za 2 roky kúpilo 7 miliónov hráčov? Aby to vyzeralo že nespokojných je len pár bláznov?
    Naozaj veľmi smutný a zaujatý článok snažiaci sa prekrúcať fakty.
  • Mají. Pokud si hru kupuji s tím, že mi tam poběží dané modifikace -> pak nemohu být spokojen. Napíšu negativní recenzi a v textu zdůvodním, že je to kvůli zaříznutí modifikací pro singleplayer. Nebo to jsi tak hloupý, že se díváš jen na celkové skóre a nečteš si ty recenze zvlášť? ;)
  • Jojo, když jde o pozitivní situaci, tak to "rozhodují hráči svými preferencemi a peněženkami" (např. CoD). Ale když je situace opačná a něco se nám nelíbí, jsme hned nerozumní a hloupí hateři.
    Jinak ještě jak se k tomu postaví Valve? Doufám, že nijak. Tohle není žádné pofidérní hodnocení darovaných klíčů, ti hráči si hru skutečně koupili a hráli. A bylo by to divné i z důvodu, že na modovací komunitě Valve v podstatě rozjelo svůj byznys.
  • Co si to po sobe ctu, tak to jsem nenapsal...
    Ale k veci oni tu hru recenzuju na zaklade, co taketwo udelala => recenzuji hru. Nebo to nechapes? a chces nejaky obrazky a verzi pro deti?
  • jj, ja zajiste travim cas davanim ti nejakejch minusu. Vyjadril jsem se jasne - momentalni recenze zalozene na necem uplne jinem a pomlouvajici uplne neco jineho nez onu hru, nemaji s onou hrou nic spolecneho. A to ze vec, kterou vyvojari udelali tak jak chteli povazujes za jakysi bug ktery je nutno opravit, to mluvi za vse. Nedokazal ses k tomu normalne vyjadrit, stale pises jakesi srance a skutek utek.
  • Ano, ted si to rekl sam. Momentalni recenze na steamu nemaji s kvalitou hry jako takove nic spolecneho, jelikoz jsou zalozene a recenzuji naprosto neco jineho nez onu hru. Pouzivej mozek prosim te.
  • chtěl jsem reagovat ale když vidím ty tragédy a ubožáky tak mám lepší věci na práci ... mluvit s idiotem déle než dvě minuty už mluví dva idioti takže tak ...
    and realistic driving je skvělý mod pro přišerný handling, ale opravdu to chyba není ... ale bez něj by ta hra byla opravdu idiotsky ubohá - když už pedofilní sku* anime má lepší fyziku (kterou ani nemá) ale pořád lepší než GTA V je něco špatně ... setsakra špatně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit