Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo RPG a ani fanoušci žanru ho nepodpoří pche. Call of Duty bude jednou jediná vydělečná značka a to je dobře. Call of Duty navždy.
    • Trolls are typically anti-social and often depressed or less often just ADHD. Think of them as the kid who acts up in class, making disruptive jokes, or other people who do bad things to get attention. They typically have problems at home or just in their general social life. The depressed or ADHD ones are often doing it to try to "feel" something. Since normal life isn't causing them to feel normal emotions they try doing things outside of the norm. '
      • adhd

http://cs.wikipedia.org/wiki/ADHD
    • Trollove se namji krmit, ale neda mi to. Kombinace Call of Duty a dobre v jedny vete je podle me cistej nerozum *1*.
  • Jéé to vypadá božsky. Škoda, že to na svým počítači nerozjedu.. aach, tak já se jdu vrátit ke svmu mariu :D http://www.poggo.cz/h/super-mario-flash
  • „Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“ ? jedna taková vyšla nedávno a je úspěšná právě jen proto, ale je to dobře ? Podle mě teda vůbec ...
    • „Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“

Aneb propusteny,ubreceny vyvojar opet vidi chybu u hracu namisto u sebe.
      • Nezda se mi ze by psal cokoliv o hracich, pise o sobe. Ale nema snad pravdu? Staci se kouknout na sh_t jmenem Resident Evil 6, prodava se jak teple rohliky a pritom je to zatim podle vseho nejhorsi dil serie. CoD hry to same...
        • No myslim, ze vsichni vime, co je mysleno tim "meli jsme byt komercni"
  • O Funcom bych si uz neoprel ani kolo po tom, co predvedli s AOC.
    • Veru tak, funcom sa nenadarmo prezyva Failcom. Sprasili AoC, sprasili TSW.
      • nadruhou stranu dodnes podporuje Anarchy online doporucuji zkusit :) drive tam byla ohromna ceska komunita
  • Cahir
    Ten člověk má evidentně pod čepicí, když stojí za takovýmto projektem, a přitom se teď na druhou stranu tváří, jak kdyby objevil Ameriku. Že nemůžeš dělat umění a zároveň těžce vydělávat, je stará známá pravda...

Důvody neúspěchu budou také evidentně i u nevhodně zvoleného obchodního modelu. Za 3 kila měsíčně dostávalo TSW opravdu hodně málo muziky...
  • MrSanta
    Copak asi hrajou ti hráči MMO her, co neustále volají po nějaké výrazné inovaci žánru?
    • Prijde mi, ze ten zanr pekne chcipa. GW2 byla nadeje, ale po 2 tydnech uz nuda a neda se tam delat nic.
      • Zaner nechcipa, ale ukazuje sa, ze F2P hry nie su ono. Aby tom bolo co robit, treba vydavat velke patche, a tie sa nerobia same, na velky content treba vela penazi a jedine mesacne poplatky to mozu zabezpecit. Ak chce niekto hrat MMO na uber casual baze, staci mu GW2, on max level dosiahne o pol roka a ma co robit. Ale ostatni, by chceli hru F2P s tym, ze by sa na nej bavili 2 roky, to nejde dokopy.
        • Tak Arenanet prodali docela dost kopii a porad tam maji nejakej prijem za ingame obchod, kdyz vezmu treba GW. Ale hrac proste nechce udelat max level a zjistit, ze neni kam jit krome pvp nebo dokola 4 dungy pro nejaky blby tokeny. Hrac by mel videt neco pred sebou, at uz je to raid nebo high lvl lokace, kde neprezijes jako cerstvej max lvl.
          • Přesně tak a je podle mě jedno, jestli poplatky platíš nebo ne. Celkově je vůbec problém v tom, že v dnešních MMO se strašně rychle leveluje, takže kolikrát např. ani není důvod probíhat dungeony na nižším levelu, když ten equip za dva nebo tři dny člověk vyhodí. Viděl jsem to např. v Riftu, kde jsem do 50. levelu neměl vůbec důvod dělat nějaké dungy, protože jeden den jste 30. a za pár dní o deset levelů výše. Ale to je v podstatě opět problém obsahu hry, kdy při pomalejším levelování by asi bylo třeba více questů, lokací atd...
            • Ten rychlo-leveling taky nechapu, vzdyt je zabavna cesta a ne cil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit