Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce War Z si sype popel na hlavu, značka je v ohrožení
2.1.2013 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Povídej o tom. Jestli tohle viděl Brooks, jakožto jeden ze zapřisáhlých odpůrců konceptu již rychlých zombies, tak tohle s ním muselo prásknout. Klasičtí zombies z Romerova konceptu v knížce na naspeedovaný zombies-mravence pod jeho značkou, to musí být něco pro něj. :D
-
Ten trailer ... fakt síla. Přílivové zombies co si staví věže z vlastních těl jak mravenci to tu ještě nebylo.
-
No jo to je hned náhod .... přeju jim brzký krach a zapomění.
-
Musím přiznat, že jsem měl taky osobně za to, že War Z musí mít nějakou návaznost na WWZ, takže že se jedná o "náhodný" vlastní projekt s "náhodně" blízkým pojmenováním, docela šokuje. Ale celkově sranda - studio fiskálně problémovýho filmu bude soudit studio s fiskálně problémovým a přestiží potápějícím se herním projektem. Já v tom vidím jasnou přírodní selekci - jeden ze skomírajícíh jedinců raději zasadí ránu druhýmu, aby přežil a využil jeho zdrojů k posílení vlastní do žumpy se řítící záležitosti - http://youtu.be/HcwTxRuq-uk . Soudě podle traileru by Paramount pictures neměly raději počítat, že jim to Pitt zachrání. Ať si raději lidi přečtou Brookse - je to zajímavější.
-
Tss.. mě bylo vše jasný už když mu hořely vlasy. *7*
-
Doufám, že Hammerpoint dopadne velmi špatně.