Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
já myslím, že středověká příroda byla stejně barevné a nekrvavá jako dnes
-
a vůbec ze všeho nejhorší byli trpaslíci, ty potvory vlezly všude a strašně rychle se množily
-
Co si říká divák z USA se dá snadno zjistit přečtením komentářů pod videem.
-
Super. Časoví plán zatím drží.
Na to, že tam skoro nic nebude, tak to asi budou lidé kteří nemají zakoupenu hledat všude možně ke stažení *15 -
nezapomen na draky.
-
Moc malebné, kytičky moc barevné, barvy vůbec kontrastní a celek působí kýčovitě. Řekněte někdo Vávrovi že středověk byl temnej, špinavej a krvavej a že každej nenosil kostým šaška.
-
S tebou musí bejt sranda na kalbách.
-
i pár scén je podobných :)
-
doufám že půjde chytat ryby... když je tam to vaření tak by to jít mělo..
-
Tož ku*va. Každopádně ono sice zatím sestříhaný pro účel upoutání na alfu, ale už by si jeden troufal tvdit, že co do krajinný videoherní estetiky, je to výborná věc. Do budoucna možná dobrej kandidát na projekt Other places.
-
Proč mi ta hudba připoměla hudbu z Lord of the rings? :D
-
unika ti pointa cely hry,oni necileji na masovy publikum za kazdou cenu...
-
jestli nemas co napsat k veci nepiš vubec, uražky zvladne každy. btw nahlášeno
-
Tvůj příspěvek obsahuje málo akce, opakuješ ty samé hloupé fráze, to jsi to psal na mobilu během vytírání zadnice? Nauč se psát zajímavě
-
a zrovinka byl v tom malinkém okénku vidět Měsíc... jaká náhodička :)
-
a co si rekne divak z USA ktery o tom nic neví? asi že to bude simulátor paseni koz. proste ignorance zakladnich pravidel marketingu.
imo by meli zridit marketingove oddeleni ktere by jim vysvetlilo jak se dela poradna reklama -
I kdyby, tak pořád supr práca.
-
teaser obsahuje málo akce, opakující se zabery a taky se jim to seká. to asi zase dan spichnul za jednu noc *7*
-
Modlící se vesničanka tomu dodala super atmosféru, těším se *4* *1*
-
!!! Tohle jestli nezkurví, tak to bude pecka. Tomuhle projektu fandim nejvíc ze všech. Už aby to bylo hotový *14* Ale aspoň mám důvod ještě chvilku žít *5*