Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kyticky kvetly a barvy zarily, pane kolego!
  • Mato1987
    Kurnik šopa lord ucholak, ty toho blbého stále len hráš alebo to máš vrodené? Choď sa prosím teba pekne pozrieť na ich kickstarter projekt stránku a dôkladne is preštuduj čo slúbili backerom, ktorý prispejú na hru 300 dolárov a viacej a prestaň konfabulovať.
  • ty další dva akty až podle toho jak se vyspí Bakala
  • Mato1987
    Ako som už spomínal lord ucholak, ja som fakt túto hru zaregistroval až dnes, nechápem ako je vôbec možné, že som o hre dodnes vôbec nič nevedel a preto som prípadné diskusie o tomto takisto vôbec nepostrehol.
  • ano, jde to.
  • ucho
    oni se ale teď plně soustřeďují na první akt a ty další vůbec neřeší... ty další dva akty neslíbili...
  • Mato1987
    Aha tak, no ale aj to mi nepripadá ako rozumná rozhodnutie. Prečo vôbec prišli s myšlienkou oznámi´t hneď všetky 3 Acty/časti, keby to neurobili tak by mohli bez akéhokoľvek tlaku pracovať na prvom akte a plne sa na neho sústrediť, takto to len zbytočne nafukujú a v podstate nedávajú žiadne záruky len prázdne sluby.
  • ucho
    racionální uvažování a to, že teď řešíš něco, co už se dávno probíralo, probralo a vysvětlilo, nejde moc dohromady...
  • davidBray
    ten seznam prosím, když to máš načteno
  • davidBray
    co je špatnýho na toaletním papíru? :))) ano jsem buran, který neumí používat tři mušličky :)))
  • a tam vás učili co na fakultě? že středověk byl moc fajn a príma? žádná korupce v politice viď? :DD
  • myslím že je to spíš výhoda. rpg-čka zvyknou rychle omrzet takhle to dohraješ driv nez se dostavi stereotyp
  • ucho
    potřebovali by tak 2 roky navíc. to už je moc.
  • Mato1987
    Ahoj, ja o ničom netočím, ale snažim sa racionálne a logicky uvažovať.
    Maj sa čau
  • Inquisitor
    Sakra tu hudbu už jsem neslyšel, skvělej seriál.
  • Mato1987
    Act I má podľa predbežných informácií výjsť v štvrtom kvartáli budúceho roka, mi chceš, že by im odloženie hry povedzme o ďalší rok ublížilo?
  • nechapem ocom tocis ked kazdy diel bude mat vlastny pribeh
  • davidBray
    prosím o seznam oné literatury, protože na Jihočeské Univerzitě - filozofické fakultě - obor historie, jsem se s takovou asi nesetkal .. děkuji :)

anebo nekecej zmatiny
  • Mato1987
    Nie ucholák, len som túto hru vôbec neregistroval.
  • Ty dvě části nejsou vůbec zaručeny. Vše se soustředí na první akt, aby z toho byla plnohodnotná hra. Pokud uspěje, budou další.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit