Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Mato1987: ty tvé neustálé urážky jsou úsměvné. asi si to neuvědomuješ (no možná ano), ale troluješ tady právě ty...
-
Čo má tá stránka kickstarter spoločná s tým o čom sa tu teraz konkrétne bavíme? Nejako v tom trollingu zaháľaš lord ucholak, mal by si pridať na intenzite.
-
ty informace jsem napsal, ale ty je vyvracíš, aniž bys o tom cokoli věděl :)
další dva akty v té kickstarter kampani neslíbili. tečka. (přestože se snažíš tvrdit opak). z toho důvodu nebylo možné backnout za rozumný peníze všechny tři akty, protože je to nejistá věc. přihodili je jako bonus jen těm vyšším příspěvkům s tím, že je to nejistá věc, prostě jako bonus navíc, když to vyjde. tohle všechno by ses měl dočíst na kickstarteru. říkám ti tedy jasně, jak to je. to že tomu nevěříš a neumíš si to ověřit není můj problém... -
labrador:
No dočítal som sa, že tých peňazí vyzbierali fakt nemalé množstvo či už z kickstarteru alebo cez súkromné zdroje a formou paypal platieb. Preto mi nejde do hlavy, keď financíí majú naozaj dos, čo vlastne sledújú týmto členením hry na 3 časti. Či si oni nezobrali inšpiráciu u ostatných kickstarter projektov. Ale to už tápam v hypotetických súvislostiach, preto ma neber v tomto prípade za slovo.
lord ucholak:
Máš naozaj zvláštne uvažovanie, ale akosi to smrdí praktikami podmostových obyvateľov. Prečo mi to teda pekne v súvislostiach nevysvetlíš ty bez toho aby si niekoho zavádzal, trolloval a fabuloval ako malý pišta? -
to plavání jsem pochopil tak, že plavat nepůjde, protože voda má tvořit přirozenou hranici. jsem zvědav, jak to udělají.
-
starověk taky, v Creative Assembly to ví
-
pán slyšel o Bátory a získal doktorát na středověk ? za druhé světové se na slovensku z lidí strhávala kůže zaživa, vtloukaly hřebíky do hlav a to nebyl ani středověk
-
ber to tak, že ukazují ze hry to, co maj, se mi líbí lidi, kteří hodnotí hru a prd ví, jak to nakonec bude vypadat
-
Pokud zabiju ovci a natrhám si v lese houby, budu si pak moct uvařit jehněčí na hříbkách? Anebo půjde dát jednovatá muchomůrka nepříteli do jídla? A co když vlezu s těžkým brněním do vody, utopím se? Doufám že toto všechno bude funkční když byl Skyrim údajně tak špatnej a trapnej..
-
koukáš se moc na filmy, houby víš jak se tenkrát žilo, navíc to bahno mi příjde špinavé až dost
-
Vždy som si myslel, že nebudeš úplne normálny a rád trolluješ diskusie ale to čo tu predvádzaš je naozaj chabá forma trollingu, chodíš okolo toho ako psík okolo horúcej kaše, prečo teda nenapíšeš tie konkrétne informácie o tom, prečo to tak je, ale namiesto toho sa stále odvolávaš na nejaké záhadné diskusie.
-
navštiv kickstarter a čti, ty nemyslící člověče :D a ten rok 2017 už je prostě moc. tak dlouhý vývoj by jim bez vydavatele nikdo nezaplatil...
-
Že tvoje oblíbená pohádka je Pyšná princezna :D
-
Když jsi hru zaregistroval až dnes, proč si o ní něco nezjistíš? Proč vytváříš ničím nepodložené úvahy? Když o tom nic nevím, tak buď si o tom něco přečtu, nebo si to nechám vysvětlit. Ty ale neděláš ani jedno a jedeš svoje. Ťuk ťuk na hlavu...
-
Nemyslím si, hra je v podstate vo vývoji koľko rokov 1 či 2? keby hru vydali s ročným či dvojročným oneskorením tak by vyšla v roku 2016 alebo 2017 s tým, že by obsahovala kompletne všetky 3 akty a bola by kompletná.
-
Mno myslím, že bys měl jít raději na ten kickstarter ty a pořádně ho pročíst. Velmi jasně tam vysvětlovali, proč nenabízí ty dva akty za nějaké rozumnější peníze a proč je dávají jen těm, co přispějí tu vyšší sumu. S každým zdejším příspěvkem jsi vedle jak ta jedle. Proč si o tom nejdřív něco nepřečteš, než začneš vytvářet nějaké teorie? Zaspal jsi dobu a všechno tohle už se vysvětlovalo...
-
Co si rekne divak z USA? Asi ty vole, kde jsou draci?
-
co to kecas za blbosti omfg ? :DDD
-
Jezisi, dalsi pseudo intelektualni troll, kterej se snazi schovavat svoje blitky za radoby inteligentni prispevky. Nikoho tim neobalamutis. Uz jenom z toho ze sem chodis, mas tu registraci a evidentne se zajimas hry jsi asi tezko mohl tuhle hru -neregistrovat-. To je jedna vec, trolliku.
Dalsi vec je, ze jsi vubec nepochopil co to vydavani na 3 dily znamena. To neni ze 1. dil bude nedokonceny a nedodeleny, ale ze hra bude hotova a pribehove a herni mapou se rozdeli na tri casti, ktere postupne vyjdou. Aby jsi nedostal falesny infarkt, ty pseudo intossky trolliku, tak vez, za kazda ta rozdelena mapicka bude vetsi, nez napr. ta v Red Dead Redemption.
Skoda, ze jsem ti prave uplne znemoznil tvuj trolling, vid? Inu, mas se jeste hodne co ucit, trolliku. Na zdejsi top ligu nemas ani zdaleka. Smutnoucke. -
Tady jde o to, že v roce 2013 nesehnali onoho potřebného vydavatele, který by sypal další peníze po Bakalovi. Kdyby sehnali někoho většího, tak i věřím tomu, že by hra vyšla do konce roku 2015 v celistvé podobě (akt I,II,III).