Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
už tu nespamuj tolko ...
-
Mafia sa z apisala do dejinm len u nas ...v zahranici nie je ta hra ani nahodou tak ospevovana ci spominana
-
:D
-
Jsi opravdu retardovany jedinec.
-
Fuj na slováka, tyhle kraviny si pouštěj na sektoru, píšeš blbosti dokola a spamuješ diskuzi, když o něčem nic nevim, něco si napřed zjistim a nebo držim hubu a šoupu nohama... (že si to TY zaregistroval dnes je všem jedno)
-
Fakt doufam že to dotáhnou zdárně do konce a vydělaj prachy i na zbylý dva akty, protože zatim to vypadá peckově. Každým updatem líp a líp. Nějvětší strach mam ale ze soubojovýho systému. Na to jak dlouho už na něj pracujou, dodělali akorát lukostřelbu a dvouručák vs dvouručák. A to maj do hry ještě přidat kuše (to asi nebude problém) sekery, placáty, dýky apod. Navíc to uzamčení pohledu na protivníka při souboji se mi vůbec nelíbí.
Co se týče teaseru tak ten je parádní, má to atmosféru, skvělej střih i povedenou hudbu. Ten středověk z toho přímo sálá *14* -
Jenomže Mafia se nevypouštěla ven na tři akty a postupně po alpha a beta verzích, které by zkazily ten celkový zážitek z kompletního díla..
-
Skvela prace Dane! Jsem rad ze ukocirujes takovej tym a tak narocnou hru na vyrobu. Bude to hit.
-
To by mě teda zajímalo čím se Mafia zapsala do dějin. Leda tak jako v Čechách nejpřeceňovanějčí hra všech dob.
-
Bude sa tam dat prdet a smilnit??
-
Moc pěkné video. Měl jsem u něj husí kůži asi jako při první návštěvě Morrowindu :)
-
No na Skyrim ani Demons Souls sa to nechyta..nechapem v com to ma byt vynimocna hra akoze? Po ukrajinskom lacnom rpg Divinity bude dalsie nudacke ceske budget rpg s latrinou exluzivne na PC v uzasnom trojdielnom formate lacnej nemeckej adventury...
-
Pokud se tahle hra podaří dodělat až do konce podle představ Dana Vávry, tak věřím tomu, že to bude mistrovský kousek, který bude mít šanci zapsat se do dějin, jako to dokázala Mafia.
-
Nejde ti to a ani sa ti to nepodarí, veď ty sa v podstate ani nesnažíš. Skús komunikovať so sebe rovnými, trebárs nejaké 12 ročné deti, tí ťa možno budú aj akceptovať. Vďaka a maj sa.
-
Fakt jsi byl schopen si to dočíst? Podle tvých příspěvků to vypadá, že jsi v tý jeskyni byl tak dlouho, až si číst zapomněl. Radši tam zalez zpátky a nespamuj tady tvoje hodnotné myšlenkové postupy. Děkujeme!
-
Hlavně pomalé.
-
Za to se nemusíš stydět :)
-
*15*
-
Jinak musím říct, že ta ukázka mi připomněla intro z Mafie 1. Po hudební stránce a vlastně i takovým tím stylem (záběry ze světa).
-
Tak proč jsi o Skyrimu začal? (a navíc takovým způsobem). Ta kritika mířila na stav „hotové“ hry a tu přehnano euforii kolem. Nezapomeń, že Skyrim byl v té době už vydanou hrou.
A ty se tady pouštíš do ještě-ani-ne-pre-alfy s věcma jako jehněčí na hříbkách... jasně že to zní jako pomsta.