Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Když ho neudělá Warhorse, tak se jistě Fénix ProDabing chopí příležitosti.
-
Spíš jen zkouška technologie. Ten monolog to byl Jan Hus ze známé filmové trilogie.
-
ehm :) a ten hlas asi neznáš, co?
-
To je jenom ukázka nových animací obličeje *3* ..ale dabing podle mě dřív nebo později stejně bude
-
Unikla mi snad nějaká podstatná informace o tom, že ve hře nakonec určitě bude českej dabing ? Protože aspoň z toho co jsem viděl ve videu v 7:20 mně celkem připomíná češtinu.
-
Hmm... myslím, že neuposlechnu. :-)
Mafia byla úspěšná a populární hra jak u nás, tak v zahraničí - rozhodně víc, než Godfather. O dost víc. -
Rada do života... Nikdy uz nepozeraj na user score na metacritic
-
počkáme *3*
-
Já bych vůbůc neřekl
Metascore (user score)
Godfather 5,7
Mafia. 9 -
V zahraničí byla populárnější hra The Godfather, to je pravda
-
prestan kovkat hru o trony ty vole *15*
-
No, já si myslím, že hotové základy boje víc jak rok před vydáním je docela náskok. Nezapomeň, že princip se u ostatních zbraní zas tak moc nezmnění.
PS: Je to jedenapůlručka (bastard, dlouhý meč...) -
Od kdy dodělali lukostřelbu? Tu už ukazovali před několika měsíci.
-
Jsem v třetím klubu - N a s r at na alfu, chci si vychutnat hotovou hru.
-
Asi ne, tyhle next-gen aktivity se dají pokud vím dělat jenom v sérii Fable vizionáře Petera Molyneux.
-
Drzim palce a hlavne preji Warhorse pevny nervy po vydani alfy. *2*
Spousta hracu si totiz mysli ze alfa je cas pro knihu prani, zapracovani jejich predstav a potreb kdyz uz jsou ti "predplatitele". Jo, alfa je dvousecna zbran. Vyvojar vypusti neco, co je nehotove ale uz neni cas na radikalni zmeny mechanizmu. Zatim co hrac tam nenajde to, co cekal a mysli si ze je prave cas to vyvojari durazne sdelit, aby to tam stihl zapracovat. A tak alfa poctive buduje dve komunity, jeste nez hra vyjde. Klub obdivovatelu a klub hateru. Ta prava stredoveka rezba pak nastane ve forech. *1* -
lol
-
to musis reagovat na kazdy jeden prispevok preboha? veľkosť tvojho ega by sa nedalo odmerať ani vo vedeckom stredisku v Cerne ...
-
A taky byl plnej šplíchanců krve na ksichtě a sexu ve spoďárech!
-
Mafia vyšla před dvanácti lety v klasickém produkčním modelu. Podle mého je rozdělení na akty snesitelný způsob, jak dostat hru ven v rozumném časové horizontu. Navíc se nejedná o vytrhávání už hotového obsahu formou DLC.