Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Naopak. Akt1 na podzim a tretinu hotovy hry meli sliben na Kickstarteru. Mozna byste tu nemeli blit ty sr*cky vy ;)
-
Já si počkám na hotový produkt i když mě ta alfa láká tak odolám, protože tohle postupný objevování a zkoušení ve hře- co ti pak v hotovém produktu zbyde, když to tedka všechno zkusíš?Kouzlo hry je vtom, že si ji koupíš a nevíš co tě čeká..
-
Asi mě chápeš špatně. Já nemluvím o hře, ale o Vávrovi. Ve chvíli kdy začne informovat o soubojovým systému. Jak říkám nejsem na to žádný odborník, a ani nevím proč mě to tak v tomhle video upoutalo. Napsal jsem to jako takovej svůj postřeh asi ani nemá smysl to moc na herním serveru rozmazávat *3*
-
Tak v L.A. Noir byla řeč těla (v tomto případě mimika) taky přehnaná, aby se to dalo hrát. Když je někde hráč nucen číst z nepřítelova postoje jeho další tah, tak se to musí trochu zveličit. Ale animace ještě nemají hotové, tak se uvidí, co s tím ještě vyvedou.
-
Tímto jsi urazil ostatní retardovaný!
-
Jasně...ona se tomu řikala doba temna protože sluníčko svítilo míň a všude byla tma...
-
Já to do včerejška taky nevěděl, ne každej hltá všechny články o téhle hře. Já osobně proto, jelikož nesnáším, když se o něčem píše a chválí se to moc. Počkám si, až spadne vlna zájmu a pak se do toho taky zblázním, když už to nikoho nezajímá. Teď jsem na svou povahu vylezl z jeskyně ještě strašně brzo a asi se tam co nejdřív vrátím. *1*
-
Teď se Danovi Vávrovi pomstil tak mocně, že se bude bát vyjít z domu. ;-)
-
Což je furt lepší než tu hru rozcupovat na kousky a věci, co byly původně v základu prodávat formou DLC a podobný věci...i středověk si zaslouží své prémium a nebo (Bože odpusť mi toto rouhání) paradox kterej dělá DLC na každj prd
-
No určitě to nejde podle představ, ale použitelné to asi bude. Jde spíš o to, aby to bylo rozumně hratelné. Ale víceméně si takové experimentování u soubojového systému můžou dovolit, protože by ve finále nemělo jít o častý prvek ve hře. Proto by ani moc nedával smysl nějaký klasický soubojový systém.
-
Parada, jde videt ze na tom poradne makaj, testovani me urcite nemine !
-
Nevím proč mě to tak trklo, ale pokud by se dalo spolehnout na základní pravidla neverbální komunikace, tak soubojový systém nejde asi podle plánu. Jsem úplný laik co se týče čtení řeči těla, ale to zaváhání a poškrábání na nose a těkání očí. Jak z učebnice. A teď do mě *1*
PS: Warhorse přeju jen to nejlepší, nemám v úmyslu je nějak hanět a škodit. Jen mi to z toho videa tak připadá. -
To je tak když se někdo dívá na video v angličtině kterému nerozumí a pak sem vyblije takový nesmysl :D.
-
Bud jsi dem*nt nebo nerozumíš Danovo czech friendly angličtině *15 To co ukazujou ještě neni ani Alfa! Animace boje a možná i koní se teprv budou dělat s motion capture.. to co tam je teď, je sr*čka jak řekl i sám Vávra v tom videu *3*
-
Pořád to je ve fázi alfy, to je tak těžký to pochopit, že ještě všechno není hotový? *7*
-
Jj. Pamatuju, jak to vyvolalo mezi několika fanoušky zmatek, když měl být v televizi nějaký pořad o Vávrově husitské trilogii :-D Tuším zrovna v době Kickstarteru...
-
Akt1 = beta? Bohemka hadra :P Souboje horsi nez v nezavislym pocinu Zeno Clash, kun horsi nez Gun. Ale to asi nema cenu kafrat. Vycpi to jak Arma, par lidi si to najde. Neurazi, diru do sveta take neudela. Vavra bude nadale vzydvihovat predevsim jeho schopnosti a strihne treba dalsich par prednasek, zkritizuje dalsi Fallout, Skyrim. Par ceskych hracu si bude myslet, jak nejsme svetovi. Ale svet se bude i tak nadale tocit jako pred tim. *3*
-
Warhorse prý záleží na kvalitě, takže to by nedopustili *15*
-
http://m.youtube.com/watch?v=ODZHcAhG8XU
Je to kolel 5:34 -
Taky od Vávry