Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezké trololo, i ten styl psaní trefils.
  • Což já samozřejmě chápu. Ale chovat se ve smyslu "tahle hra je nejlepší" a ke kritice "seš pitomej troll" fanboyství je vcelku jednoznačně. A já spíš narážel na to, že mě lidi natěšili na video, v kterým prakticky nic(!) není. Chápu, že pro člověka, kterej se na něco zoufale těší, je potom každá zmínka o hře jako krev do žil, ale mně to příjde trochu na hlavu. No hard feelings...
  • Inquisitor
    Žádná podobná hra zatim není a vypadá to dobře. Tak proč by člověk nemohl pochválit? To není žádný fanboyství. A jít proti zase jenom k vůli tomu, že se to většině lidí líbí je taky pěkná blbost a řekl bych, že častý jev.
  • A tohle je taky vcelku debilní přístup. Tady jsou dva tábory, jedni, co si ze hry dělají srandu a druzí, co jsou z ní hotoví a zuby nehty mlátí svoji pravdou ten první tábor. Jak malí kluci. A přitom o té hře zatím na 100% víme jen to, že to dělá sám maestro Velkáhuba Jájsemking III. A díky tomu je ta první skupina, kvůli osobě Vávry, řekl bych.
  • U Kingdom Cum je hype oprávněný a dá se říct i automatický, protože je to za a) česká hra vyvíjena čechy v čechách b) Vávra c) RPG d) 1403 *6*
  • Sakra, čtu si prvně komentáře a vidím, že většina lidí to chválí jak prase, tak i přes svou nechuť k těmhle deníčkům jsem se rozhodl, že se na to podívám a...no ták! Nad čím se rozplýváte, vždyť tam jde vidět prakticky ho*no. Tomu se říká čistý fanboyství.
    Jo, ten konec je bezva, ale to bylo i když jsem poprvé viděl to super video, co hrálo pozpátku, do Dead Island a jak potom vypadala hra. *7*
  • morokura
    Jo, hotovou lukostřelbu už měli pár měsíců zpět, ale to nic nemění na tom co jsem napsal. Zatim nic jinýho očividně nemaj, ale víc jak rok na další vývoj je hodně času..
  • kdyb se to programovalo u vás v Blavě na kalkulačkách, budeš z toho celej posranej
  • Však já ho spíše obhajuju, než kritizuju.
  • no základní hra má být pokud vím jen v angličtině s tím, že by Vávra chtěl ve spolupráci s někým dodatečně udělat třeba i český dabing, to co zaznělo v traileru myslím bude jen takový výstřelek, dabing se myslím bude řešit až ke konci vývoje, když už bude vše hotové
    problém je ten, že jestli se to přenechá nějaké Cenega apod. tak z toho může vzniknout typický přeložený paskvil, ještě dnes se osypu když si vybavím český dabing Warcraft 3 nebo Dracula: Ressurection, ať už je tehdy dělal kdokoliv, jak se tyhle věci outsourcují jinam a vývojáři nad tím nemají pevnou kontrolu, tak jde kvalita dolů, ty další subjekty k tomu už nepřistupují jako k něčemu, na čem tvrdě pracovali 2 nebo 3 roky, ale jako kontakt za který dostanou peníze
  • morokura
    Jo díky za opravu... Právě se podle mě docela změní, vždyť musí souboj bastard vs palcát + štít vypadat uplně jinak, nebo ne?
  • na prizvuk sere pes, stejne ma anglictina nekolik ruznejch. je mu perfektne rozumet, ja sem spis rad ze mluvi takovou jednoduchou anglictinou.
  • wenceslaus
    Souhlasím s "x". Tva parodie sedne spíš k:

http://m.youtube.com/watch?v=6lWKSXwzO58
  • jedna věc je psát anglicky a druhá spontánně mluvit bez přípravy, i po roce a půl co jsem strávil v anglii je v tom pro člověka rozdíl a Vávra mluvil dost dobře, kdyby chtěl, určitě by si to mohl doslova napsat, nechat případně opravit a číst jak televizní reportéři, ale na takový nedůležitosti určitě nemá čas a stejně tak nedělá svou práci proto, aby uspokojoval nerdy českého internetu
  • No a co? Důležitý je že mu všichni rozumí..
  • Problém je v tom, že Dan má větnou skladbu a sloh normální a slovní zásobu také dobrou. Jediné, co je problém, je výslovnost, ale i ta je tak jako tak funkční. Pouze ji chybí přízvuk.
  • Vsimas si ze v diskuzi pod videem na youtube je to kazdymu az na par cechu uplne jedno?
  • Zkusím napsat pochvalující komentář ve stylu Danovo angličtiny.

Your video good, I like. Combat system look nice, very effective, but graphic is not best but can be handled in meantime. Viktor Bocan funny guy, very fun. Good work, Dan.
  • wenceslaus
    Ještě víc jak rok do vydání - tak máš s ARMA?
  • wenceslaus
    Jistěže můžeš! Dokonce je to tak lepší. U bugů budeš vědět, že ho nezpůsobují věci a funkce co tam ještě ani nejsou. Vyzkoušíš, jak lidem běhá čistej základ a jak to zmnění další funkce... atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší