Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1 Mafie = 10 velkých AAA her. *3*
  • Jediny kouzlo ktery ve hre bude je to, ze se pudes rano pekne vykadit do kadibudky! O hre je dost informaci, takze sup bez hledat.
  • Mne nemusime rozebirat. Jen mi presne rekni kde jsem mimo ;)
  • V té hře nebudou kouzla?
  • Mato1987
    Až jednu no, ale zase to bola naozaj kvalitná hra. To musíš uznať.
  • Kolik her vlastne udelal Vávra? Až jednu? *6*
  • Mato1987
    Peckové je akurát tak niektoré ovocie. Buď taký dobrý nespamuj a nelez sem, nikto nie je zvedavý na tvoje "hodnotné" myšlienkové postupy. Srdečná vďaka.
  • Mato1987
    Quentin, najprv sa pozri do zrkadla a znova si prečítaj akým spôsobom si zareagoval na môj komentár. Podmostový obyvateľ si tu práve ty a je rozdiel keď niekto spraví preklep alebo mu klávesnica nezaregistuje nejaké písmeno ako keď niekto píše ako sedlák, ale zase na druhú stranu si z moravy, takže to ťa čiastočne ospravedlňuje.
    Nie je nič lepšie ako robiť stereotypné závery z jedného komentára, v ktorom som na teba reagoval takým spôsobom akým si si to práve zaslúžil.
  • Muzu videt na jakech hrach ses podilel? Pac se me zda ze ses nejak mimo, mozna jen obycejne hater.
  • Mato1987
    Len mu daj, teraz sa to Vávrovi bude všetko vracať ako bumerang, všetky tie jeho zbytočné kecy a kritika ostatnýh hier, ktorá bola častokrát úplne zcestná *3*
  • ja taky
  • To je zas diskuze, co maji jako ukazat, lzive trailer jako WD? O hre je informaci dost, sou gameplay videa skutecne ze hry, zadny lzi jako v pripade jinach AAA her, tak co proboha chcete vic. Ja Vavrovi verim ze hra bude skvela, mam dost vsech Skyrimu, Mordoru, Zaklinacu atd. Stredovek tu dlouho nebyl a ten z nasi krajiny nikdy, takze ano sem fanboy, kdybych nebyl, neco by muselo byt v me hlave spatne. I tak ale hra dopadnou nemusi, ale verim ze se to nestane a budeme tu mit titul na ktere se jen tak nezapomene.
  • Ale ja si to s radosti zkritizuji. Sam jsem vyvojar radu let. A Vavra rad kritizoval ty ostatni. Neni nad to si na nem smlsnout stejnym dilem :D
  • Nemyslim si vubec ze to byl utok. Spis to beru jen jako takovej zbytecnej a trochu hloupej hejt. Prislo mi ale vtipny ze pises o smysluplne kritice po tom co jsi se uvedl takovy vybornym prispevkem.

Je treba si uvedomit ze spousty lidi kteri chvali v tom maji svoje penize a nemaji prehled co se se hrou deje. Tenhle vyvojarsky denicek jim v pokazde ve zkratce ukaze ze WH se ten mesic nebo jak je to dlouho od posledniho updatu jen nestoural v zadku a neopaloval se v zari pochvalnych reakci ale ukazal ze taky neco delal a dokonce byl ohledne toho co delaj prijemne konkretni. Prima a uprimne pusobici komunikace bez PR/marketingoveho filtru je rozhodne prijemna zmena proti tomu na co je clovek obycejne zvykly.
  • Mato1987
    Dávaj si pozor, keď už sa na teba nevyrútila horda českých chujov tak môžeš očakávať pomerne dlhosialu a bohatú debatu o tom aký si vlastne kree-tén a podobné reči :) Uži si to.
  • Furt jeden a ten samý troll, ale dobrý pokus
  • Mato1987
    Bolo ti to treba? na games.cz sa vôbec nepatrí niečo kritizovať, tobôž už nie pokial kritizuješ prácu práve českého vývojára, viď reakcie úplných zadebnenecov a rôznych iných chujov na môj a tvoj príspevok v tejto diskusii. *3*
  • *moravská
    A než začneš kritizovat gramatiku, tak se radši ujisti, že máš všechno ve svojem příspěvku správně, trolle *3*
    Já mám Slováky rád, mám mezi nima spoustu kamarádů, ale ty tady děláš ostudu celému národu.
  • Mart9
    Dobrý pokus.
  • Už chápu, proč dostal perma ban na Sectoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší