Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Modlící se vesničanka tomu dodala super atmosféru, těším se *4* *1*
-
-
a zrovinka byl v tom malinkém okénku vidět Měsíc... jaká náhodička :)
-
-
Tož ku*va. Každopádně ono sice zatím sestříhaný pro účel upoutání na alfu, ale už by si jeden troufal tvdit, že co do krajinný videoherní estetiky, je to výborná věc. Do budoucna možná dobrej kandidát na projekt Other places.
-
-
-
Jinak musím říct, že ta ukázka mi připomněla intro z Mafie 1. Po hudební stránce a vlastně i takovým tím stylem (záběry ze světa).
-
To je zas diskuze, co maji jako ukazat, lzive trailer jako WD? O hre je informaci dost, sou gameplay videa skutecne ze hry, zadny lzi jako v pripade jinach AAA her, tak co proboha chcete vic. Ja Vavrovi verim ze hra bude skvela, mam dost vsech Skyrimu, Mordoru, Zaklinacu atd. Stredovek tu dlouho nebyl a ten z nasi krajiny nikdy, takze ano sem fanboy, kdybych nebyl, neco by muselo byt v me hlave spatne. I tak ale hra dopadnou nemusi, ale verim ze se to nestane a budeme tu mit titul na ktere se jen tak nezapomene.
-
-
Ukazuje se progres. Zvlast pred vydanim alfy. *2*
-
Já věřím že tato hra má obrovský potenciál a Dan je natolik zkušený, že jej dokáže využít.
Starší hráč, co má za sebou odehranou desítku fantasy RPG prahne po něčem novém a o tom to je.
První Zaklínač nabídl reálnější pohled na život, v ničem jiném se od ostatních fantasy RPG nelišil a v tom byl jeho úspěch. Kingdom Come bude na reálný život zaměřen, ale bude mít i ty "fantasy" prvky které ve své době ovlivňovalo náboženství. Prostě to bude jiné fantasy bez draků apod.. a z každé záhady se vyklube něco reálného. A to si myslím že bude předností této hry. -
Krásně řečeno a naprostý souhlas. +1!
-
-
Pokud se tahle hra podaří dodělat až do konce podle představ Dana Vávry, tak věřím tomu, že to bude mistrovský kousek, který bude mít šanci zapsat se do dějin, jako to dokázala Mafia.
-
-
Mafia sa z apisala do dejinm len u nas ...v zahranici nie je ta hra ani nahodou tak ospevovana ci spominana
-
-
Tak takýto žvást a ešte od takého absolútneho mumáka som už dlho nečítal, si najprv over fakty a potom sa vyjadri k téme.
-
V zahraničí byla populárnější hra The Godfather, to je pravda
-
-
Já bych vůbůc neřekl
Metascore (user score)
Godfather 5,7
Mafia. 9 -
-
Rada do života... Nikdy uz nepozeraj na user score na metacritic
-
-
Hmm... myslím, že neuposlechnu. :-)
Mafia byla úspěšná a populární hra jak u nás, tak v zahraničí - rozhodně víc, než Godfather. O dost víc.
-
-
-
-
lol
-
-
Jenomže Mafia se nevypouštěla ven na tři akty a postupně po alpha a beta verzích, které by zkazily ten celkový zážitek z kompletního díla..
-
-
Mafia vyšla před dvanácti lety v klasickém produkčním modelu. Podle mého je rozdělení na akty snesitelný způsob, jak dostat hru ven v rozumném časové horizontu. Navíc se nejedná o vytrhávání už hotového obsahu formou DLC.
-
-
To by mě teda zajímalo čím se Mafia zapsala do dějin. Leda tak jako v Čechách nejpřeceňovanějčí hra všech dob.
-
-
!!! Tohle jestli nezkurví, tak to bude pecka. Tomuhle projektu fandim nejvíc ze všech. Už aby to bylo hotový *14* Ale aspoň mám důvod ještě chvilku žít *5*
-
Těším se, těším. Hudba se jim povedla a pokud bude v tomhle duchu v celé hře, tak paráda.
-
doufám že půjde chytat ryby... když je tam to vaření tak by to jít mělo..
-
-
ano, jde to.
-
-
mi se ten teaser líbil, velmi mě potešila středověká atmosféra a důraz na realistické zpracování na úkor "epickosti" dnešních trailerů... po dlouhé době jeden, u kterého jsem nemusel tlumit hudbu a přeskakovat klišé pasáže, prozatím palec nahoru :)
-
Já bych to hrál, až bych brečel.
-
Úžasné :3 už jen 21 dní *14*