Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Já si počkám na hotový produkt i když mě ta alfa láká tak odolám, protože tohle postupný objevování a zkoušení ve hře- co ti pak v hotovém produktu zbyde, když to tedka všechno zkusíš?Kouzlo hry je vtom, že si ji koupíš a nevíš co tě čeká..
-
-
Jsi silný ale já SLABÝ *13*
-
Co ti zbyde? Celá hra 30+ hodin. LOL
-
Příběh a záplatka v alfě nebudou. Ostatní za spoiler nepovažuju.
-
-
Drzim palce a hlavne preji Warhorse pevny nervy po vydani alfy. *2*
Spousta hracu si totiz mysli ze alfa je cas pro knihu prani, zapracovani jejich predstav a potreb kdyz uz jsou ti "predplatitele". Jo, alfa je dvousecna zbran. Vyvojar vypusti neco, co je nehotove ale uz neni cas na radikalni zmeny mechanizmu. Zatim co hrac tam nenajde to, co cekal a mysli si ze je prave cas to vyvojari durazne sdelit, aby to tam stihl zapracovat. A tak alfa poctive buduje dve komunity, jeste nez hra vyjde. Klub obdivovatelu a klub hateru. Ta prava stredoveka rezba pak nastane ve forech. *1* -
-
Jsem v třetím klubu - N a s r at na alfu, chci si vychutnat hotovou hru.
-
-
Hlásím chybku v článku. Stojí tam: "Pořád půjde o verzi bez soubojů a jízdy na konci", má být "Pořád půjde o verzi bez soubojů a jízdy na kanci".
-
Upřímně, víc než celý video, mě zaujal ten děkovnej screen.
http://kingdomcome.cz/wp-content/uploads/2014/09/2000000.jpg
Chtěl by to ukázat zase nějakou řežbu - souboj Bocan vs AI byl ale taky bezva. *15* -
Pokud někoho zajímá, jak Dan Vávra začínal a co hrál:
https://www.youtube.com/watch?v=xVxMdsVhSWg&list=UUeLoMj9QfI7OB_kNYNCYrWg -
-
takto by se měli dělat podcasty.. a ne se tam pohihňávat jak patnáctiletý puberťačky
-
-
Nevím proč mě to tak trklo, ale pokud by se dalo spolehnout na základní pravidla neverbální komunikace, tak soubojový systém nejde asi podle plánu. Jsem úplný laik co se týče čtení řeči těla, ale to zaváhání a poškrábání na nose a těkání očí. Jak z učebnice. A teď do mě *1*
PS: Warhorse přeju jen to nejlepší, nemám v úmyslu je nějak hanět a škodit. Jen mi to z toho videa tak připadá. -
-
On to asi bude pořádný oříšek, možná to nejtěžší na celé hře. Udělat soubojový systém, který se alespoň trochu zakládá na realitě, ale zároveň aby byl pro hru zábavný a nějak hratelný, nebude žádná sranda. Do dneška idioti brečí, že závody v Mafii 1 byly moc těžký, přitom se jenom zakládaly na realitě. A to byla jedna mise, teď si vezmi, kdyby něco podobného udělali v soubojovém systému, který budeš potřebovat během celé hry. Na tomhle si musí dát opravdu hodně záležet.
-
-
mačkání kláves u závodu se nezakládá na realitě. ten závod jen neodpouštěl chyby, člověk prostě potřeboval nějaký skill, trénink. sváteční hráč s tím měl prostě problém. stačilo tam blbě vjet do zatáčky, kdy auto blbě poskočilo a bylo po závodu.
-
-
Na realitě se ale zakládá chování toho auta.
-
U mafie stacilo pri zavodu jen pouzivat i brzdy - coz se v dnesnich hrach uz temer nemusi (viz serie NFS kde je normalni vlitnout v 300 km/h do zatacky, odrazit se od svodidel a bez poskozeni a zpomaleni pokracovat dal). Zavod v mafii jsem dal asi na desaty pokus, stacilo si jen zapamatovat trat a brzdny body pred zatackama - a to nejsem zrovna zkuseny zavodnik, ktery hraje kazdou zavodni hru, ktera vyjde (ale pouzivat brzdy nastesti umim).
-
-
-
Souhlasím, že v tomto videu nepůsobil úplně sebejistě, ale soudě podle toho listu papíru, který ležel před ním a občas do něj dloubl prstem, bych tipoval, že to dělali na první (max druhou) dobrou, narozdíl od prvních videí, které točili klidně několik dní, tipl bych, že teď už se s tím prostě tolik nese*ou a perou info rovnou od boku, a protože soubojový systém dělá hlavně Viktor Bocan a ne Vávra, pak chápu, že si není úplně jistý, o čem mluví (nebo ví, že soubojový systém dodělali nedávno a neví, jestli do něj budou ještě zasahovat) a nebo je jenom obecně nervózní, jakmile na něj namíří kameru a k tomu musí chudák mluvit cizí řeči....
Každopádně ten teaser mě spolehlivě usadil a těším se na Alphu jak dítě... -
Tak v L.A. Noir byla řeč těla (v tomto případě mimika) taky přehnaná, aby se to dalo hrát. Když je někde hráč nucen číst z nepřítelova postoje jeho další tah, tak se to musí trochu zveličit. Ale animace ještě nemají hotové, tak se uvidí, co s tím ještě vyvedou.
-
-
Asi mě chápeš špatně. Já nemluvím o hře, ale o Vávrovi. Ve chvíli kdy začne informovat o soubojovým systému. Jak říkám nejsem na to žádný odborník, a ani nevím proč mě to tak v tomhle video upoutalo. Napsal jsem to jako takovej svůj postřeh asi ani nemá smysl to moc na herním serveru rozmazávat *3*
-
-
Aha, ty myslíš Vávru? On se ale tahle chová ve všech videích, i ve fightclubech...
-
-
-
No určitě to nejde podle představ, ale použitelné to asi bude. Jde spíš o to, aby to bylo rozumně hratelné. Ale víceméně si takové experimentování u soubojového systému můžou dovolit, protože by ve finále nemělo jít o častý prvek ve hře. Proto by ani moc nedával smysl nějaký klasický soubojový systém.
-
-
Úvodní zakokrhání jak z pohádky že?
-
-
no mě takhle u nás na vesnici u rodiny budili kouti sousedky, což by nebylo tak strašný, kdyby člověk chtěl po propařené víkendové noci u PC spát dýl, ty potvory nekokrhají jen jednou, ale furt dokola jak u blbých
-
-
Sice to jinak neposlouchám ale: ¨
https://www.youtube.com/watch?v=ZVoNgOyHWgg&list=RDZVoNgOyHWgg
:-D -
-
Za to se nemusíš stydět :)
-
*15*
-
-
Ta hudba na konci v tom teaseru mně připomíná hudbu ze skvělého seriálu "Marco Polo (1982)", obzvlášť melodii třetí skladby (4:33), která je legendární! *14*
http://youtu.be/rdU2xFOm1fg -
-
Sakra tu hudbu už jsem neslyšel, skvělej seriál.
-
-
Proč mi ta hudba připoměla hudbu z Lord of the rings? :D
-
-
jop, a pak trochu přešla do Gothicu a dalších kousků *4*
-
i pár scén je podobných :)
-