Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra, čtu si prvně komentáře a vidím, že většina lidí to chválí jak prase, tak i přes svou nechuť k těmhle deníčkům jsem se rozhodl, že se na to podívám a...no ták! Nad čím se rozplýváte, vždyť tam jde vidět prakticky ho*no. Tomu se říká čistý fanboyství.
    Jo, ten konec je bezva, ale to bylo i když jsem poprvé viděl to super video, co hrálo pozpátku, do Dead Island a jak potom vypadala hra. *7*
    • Píšeš tu naprostý kraviny jako spousta jiných haterů. Záběrů ze hry je doslova tři - pozadí sprostě - . Nejdříve se podívej na videa z jiných AAA her prezentovanýách v alfa verzi a pak to srovnej s tímhle. Kolik jsme toho videli z Destiny třeba? Nebo Skyrimu? Nebo třeba Witchera?

Víš o tom - výkal sprostě - a - rozmnožování sprostě - tu kraviny.
      • + Navíc borci ukazují, jak se hra vyvijí a mluví o tom více do hloubky. Ukaž mi hru, která ve fázi alfa měla tuhle prezentaci.

Prostě o tom víš výkal a jen to tu hloupě prezentuješ. *3*
    • Mato1987
      Dávaj si pozor, keď už sa na teba nevyrútila horda českých chujov tak môžeš očakávať pomerne dlhosialu a bohatú debatu o tom aký si vlastne kree-tén a podobné reči :) Uži si to.
    • Mart9
      Podle toho, jak se tady vyjadřuješ, seš normální Vávrův hater.
      • Tyjo, to seš teda rozenej psycholog. Možná medium. Ale to, že nemám rád jeho - jako člověka, neznamená, že nemám rád hry, na kterých se podepsal. Mafii miluju, wings of war bylo super, hidden and dangerous si pamatuju už spíš jako jen nostalgii za mlhou, to bych chválil zbytečně.
    • s-a-b-r-e
      Vezmu-li jako fakt, že video je dělané "ingame" (popřípadě stylem machinima), pak musím říct, i když přiznaně jako fanboy, že je co chválit a je na co se těšit. Z videa sice nevím, jak kvalitní bude příběh, jak zábavný bude soubojový systém a jak sympatická bude hlavní postava, ale když vidím kompozici záběrů, použití barvy (viz modlící se vesničanka - u svíčky všechno hezky barevné, pozadí "bez barvy", - prostě krása!), práce s plány obrazu, pak musím pokývat a říct "na tohle se fakt těším"! Ale neznamená to přece automaticky, že to bude bezchybná hra, jen říkám, že to, co jsem právě/zatím viděl vypadá úžasně a hýbe to se mnou. A v době, kdy je ve zvyku spíš vše hanit a hledat, co by se dalo ještě podupat, rád píšu, že jsem si i z toho mála sedl na zadek. A jestli bude hra sra*ka?? Toho se nebojím, modeři to zachrání, podobně jako Skyrim, no ne?! *3*
      • Jo, takhle napsaný mi to najednou zní jinak. V tom případě se omlouvám.
    • Inquisitor
      Žádná podobná hra zatim není a vypadá to dobře. Tak proč by člověk nemohl pochválit? To není žádný fanboyství. A jít proti zase jenom k vůli tomu, že se to většině lidí líbí je taky pěkná blbost a řekl bych, že častý jev.
      • Což já samozřejmě chápu. Ale chovat se ve smyslu "tahle hra je nejlepší" a ke kritice "seš pitomej troll" fanboyství je vcelku jednoznačně. A já spíš narážel na to, že mě lidi natěšili na video, v kterým prakticky nic(!) není. Chápu, že pro člověka, kterej se na něco zoufale těší, je potom každá zmínka o hře jako krev do žil, ale mně to příjde trochu na hlavu. No hard feelings...
        • wenceslaus
          Ono tu ale moc smysluplné kritiky nebylo.

Ve videu je souboj a in-game animace s jejich hudbou -to je dost i pro obyčeně zvědavého hráče řekl bych.
          • Smysluplné kritiky...lidi mají právo na sebeblbější kritiku, potom je ale pochopitelný, že se na ně snese kritika zpět. Ale funguje to i vice versa, lidi mají právo na sebepitomější chválení a je potom normální, že je za to někdo kritizuje. Ne, že bysme se tím automaticky měli mlátit do xichtu.
            A ne, pro obyčejně zvědavýho hráče, jakej jsem byl já, tam toho moc nebylo. Spíš pro fanoušky, co už o hře něco ví a tak mají ponětí, jak to uchopit. Možná jsem jen očekával něco jinýho. Možná jsem jen očekával něco.
            • Nemyslim si vubec ze to byl utok. Spis to beru jen jako takovej zbytecnej a trochu hloupej hejt. Prislo mi ale vtipny ze pises o smysluplne kritice po tom co jsi se uvedl takovy vybornym prispevkem.

Je treba si uvedomit ze spousty lidi kteri chvali v tom maji svoje penize a nemaji prehled co se se hrou deje. Tenhle vyvojarsky denicek jim v pokazde ve zkratce ukaze ze WH se ten mesic nebo jak je to dlouho od posledniho updatu jen nestoural v zadku a neopaloval se v zari pochvalnych reakci ale ukazal ze taky neco delal a dokonce byl ohledne toho co delaj prijemne konkretni. Prima a uprimne pusobici komunikace bez PR/marketingoveho filtru je rozhodne prijemna zmena proti tomu na co je clovek obycejne zvykly.
            • wenceslaus
              Pravda, že jako backer mám zkreslenej pohled. Taky mě napadá, že ty updaty jsou cílený právě pro lidi co to sledujou a pro ty co přispěli.

Každopádně po tom videu jim naskočilo 4000 dolarů v rekordnim čase co jsem koukal... takže nějakej účinek na obyčejný hráče to asi mělo :-)
            • Já jsem ale nekritizoval a v předchozím textu jsem ani o sobě nemluvil. Ale pokud ti příjde jako kritika a vyslovený útok na hru a na tvoji osobu jen to, že jsem napsal, že toho bylo ve videu málo, tak...mmmkay.
            • Napsat "v tom videu je videt prd a vsichni ktery zajima jsou fanbojove ahoj" to je panecku kritika! Ta opravdu sedla! To vsem tem fanbojum co jim to financujou a zajima je kdy vyjde alfa urcite ukaze zac je toho loket.
        • Inquisitor
          No jo fanatismus je vždycky na :hovno na jakoukoli stranu. Hlavně u her který ještě nevyšli a nikdo je nehrál.
    • U Kingdom Cum je hype oprávněný a dá se říct i automatický, protože je to za a) česká hra vyvíjena čechy v čechách b) Vávra c) RPG d) 1403 *6*
      • A tohle je taky vcelku debilní přístup. Tady jsou dva tábory, jedni, co si ze hry dělají srandu a druzí, co jsou z ní hotoví a zuby nehty mlátí svoji pravdou ten první tábor. Jak malí kluci. A přitom o té hře zatím na 100% víme jen to, že to dělá sám maestro Velkáhuba Jájsemking III. A díky tomu je ta první skupina, kvůli osobě Vávry, řekl bych.
        • Vrook
          Mě zas dostává, že někomu se něco nelíbí, tak musí okamžitě nabíhat na web a nazývat lidi, který se o hru zajímaj, fanboyema a kdejak je urážet. Inu smutnej život. *15*
        • morokura
          Díval ses na všechny videoupdaty, kde ukázali víc, než se před vydáním vědělo o Skyrimu? Navíc byl i hodinovej live stream přímo z hraní a na to, že to byl build z raný fáze vývoje to prostě vypadalo dobře. Neni moc AAA titulů, kde autoři ukázali tolik co právě Warhorse a lidem se to líbí. Tady je hype podle mě naprosto oprávněnej.
  • ucho
    dotaz na odborníky historie. to opravdu lidé chodili v takových šaškovských čepicích? přijde mi to strašně nepraktické, když to má týpek na hlavě cestou po poli.
    • wenceslaus
      http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6f/20/73/6f2073e1ad06d379638d7f393852aa87.jpg
      • ucho
        no až po zadek tam tu čepici nemají. ale tak mně šlo spíš o to, že mi při práci na poli taková pokrývka hlavy vadila. kvůli teplu a obecně nesnáším, když mi něco snižuje zorné pole, což to, co mají v tom teaseru, snižuje.
        • wenceslaus
          https://lh4.googleusercontent.com/proxy/9NtCmjxUPQml9Rz_zdO7wyQ3G21X_QpE-yjfwxccCWlBZOgJ423125UVFY6vaup_zFTYbicpXpVuCJnx-YEB9RA93AGITUc5Qdy3j9egSahAyAbVal_oAPI=w200-h200-nc

Délka byla různá. Byli stejně jak ktátké, tak delší. Uplé kolem obličeje i ty volnější.

Jde o kapuci, takže ji nemuseli mít nutně nasazenou stále.
    • wenceslaus
      Pokud myslíš ty dlouhé kapuce tak ano, chodili. A právě šašci parodovali dobovou módu.
      Nepraktické mi to nikdy nepřišlo. To spíš ty uzké nohavice, které si lidé při práci často museli spustit dolů, aby se mohli pohodlně hýbat (kalhoty nebyly - jen dvě nohavice přivázané ke šňůře od trenirek).
  • Pro me osobne je hudba zklamanim , schazi tam hlavni motiv , je to takova smesice pate pres devate a zadna hlavni linka. Osobne bych uvital mene vedlejsich nastroju a chytlavejsi melodii. Tot muj nazor a ted vsichni do me. Jinak grafika a a imace paradni, zde neni co vytknout
    • wenceslaus
      No tak snad dnešní člověk ještě zvládne trochu složitější melodii...

Ale uvítal bych něco trochu stylizovanějšího. Něco, z čeho by byl víc slyšet středověk.
    • je to jen jedna malá čast hudby, to hlavní bude něco jinýho, ale očekávej, že to bude v tom stylu jak říkal Vávra v jednom updatu *3*
    • Tohle nic neprekona https://www.youtube.com/watch?v=fCqrmqatK-4
      • mi to zni jak dovakhin ci co ze skyrimu, to jsem gakt tenkrat byl do toho mw tak zazranej, ze jsem si nevsim? *5*
        • To bude tim ze vsechny TES theme songy jsi jsou dost podobny :)
          • jj, budou to naky variace, ci jak to zovou hudebni odbornici *5*
  • Pokud zabiju ovci a natrhám si v lese houby, budu si pak moct uvařit jehněčí na hříbkách? Anebo půjde dát jednovatá muchomůrka nepříteli do jídla? A co když vlezu s těžkým brněním do vody, utopím se? Doufám že toto všechno bude funkční když byl Skyrim údajně tak špatnej a trapnej..
    • ucho
      to plavání jsem pochopil tak, že plavat nepůjde, protože voda má tvořit přirozenou hranici. jsem zvědav, jak to udělají.
      • wenceslaus
        On jen trollí... očividně byl uražen tím článkem „100 důvodů...“ *7*
        • Nejsem uražený ani netrolluji, Skyrim nebyl dokonalou hrou, ale od někoho kdo je kritický k cizímu dílu očekávám taky sebekritiku vlastní práce. Přece není pan Vávra jen nějaký šmotlacha...
          • wenceslaus
            Tak proč jsi o Skyrimu začal? (a navíc takovým způsobem). Ta kritika mířila na stav „hotové“ hry a tu přehnano euforii kolem. Nezapomeń, že Skyrim byl v té době už vydanou hrou.

A ty se tady pouštíš do ještě-ani-ne-pre-alfy s věcma jako jehněčí na hříbkách... jasně že to zní jako pomsta.
            • Teď se Danovi Vávrovi pomstil tak mocně, že se bude bát vyjít z domu. ;-)
      • To snad ne, ale prát prádlo v řece snad normálně půjde ne?
  • Ten Měsíc na konci je dobrej Epic FAIL! :-D
  • Děkuji všem za kladné ohlasy, až hru vydáme uvidíte co jste ještě neviděli. P.S. ten Skyrim to byla ale tragédie co?
    • Na hru se těším, vypadá to hodně slibně. Skyrim měl i svoje světlé chvilky a pozitiva. Jedním z nich byla hudba, která bezesporu byla chytlavější než uvedená v traileru. Ta mi připadá mdlá a bez jakéhokoliv motivu. Že je to takový jen aby něco hrálo.
      • Souhlas
    • Mato1987
      pan Vávra, som rád, že čítate diskusie a že ste si prečítali aj môj názor, je mi naozaj lúto, že to vnímate tak negativisticky.
      Avšak niekedy mám pocit, že toho o svete neviete až tak vela, apropo:
      "Já nechtěl nikoho soudit. Jen mi přijde fakt zvláštní, že to Slováky nezajímá a nejhlasitější jsou trollové. Klidně vám sem můžu hodit statistiku. Slováci prostě mají o tu hru menší zájem než třeba Holanďani."
      Slovensko má asi 5 a pol milióna obyvateľov, životná úroveň je na európske pomery extrémne nízka, kde na druhú stranu holandsko má skoro 17 miliónov obyvateľov a životná úroveň je na velmi vysokej úrovni. Potom sa nedivte, že záujem zo strany slovákov ako "bratov" je podla Vás taký nízky.
    • Jsem opravdu Dan, tedy nejsem ale vlastně jsem.. Popravdě ne, ale i tak trochu ano....
  • No tak když tam nebudou kouzla ani draci tak lidi se vam na takovou hru vy*erou *6*
    • Jasně, Pepo. Ještě, že tě máme. Díky.
  • Táto hra bude taký strašný fail *15* A ten Vávra si o sebe myslí že je nejaky svetoznamy herny vyvojár *15*
    • Furt jeden a ten samý troll, ale dobrý pokus
      • Kolik her vlastne udelal Vávra? Až jednu? *6*
        • 1 Mafie = 10 velkých AAA her. *3*
        • Mato1987
          Až jednu no, ale zase to bola naozaj kvalitná hra. To musíš uznať.
    • Mart9
      Dobrý pokus.
  • Ty souboje vypadaji zatím katastrofalně :)
    • Keyz
      Hlavně pomalé.
    • Magister_Peditum
      Však je ještě nemají hotový.
  • No na Skyrim ani Demons Souls sa to nechyta..nechapem v com to ma byt vynimocna hra akoze? Po ukrajinskom lacnom rpg Divinity bude dalsie nudacke ceske budget rpg s latrinou exluzivne na PC v uzasnom trojdielnom formate lacnej nemeckej adventury...
    • Už chápu, proč dostal perma ban na Sectoru.
    • A lidi se diví, proč se Slovákům na českých webech nadává, když se tady ukazujou takoví trollové jak ty.
    • kdyb se to programovalo u vás v Blavě na kalkulačkách, budeš z toho celej posranej
    • maros.goc
      :D
    • Jsi opravdu retardovany jedinec.
      • Tímto jsi urazil ostatní retardovaný!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit