Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hardli
    Parada, jde videt ze na tom poradne makaj, testovani me urcite nemine !
  • Paulcz
    Nádherný :) Pár záběrů z běžného života, odlišný přístup a člověk si z toho něco odnese. Ukázka se opravdu povedla.
  • Tato hra bude podle mě podobně jako Mafia 1 technicky průkopnická - pokud něco Vávra umí tak to je vyprodukovat AAA hru s malým týmem lidí. Ale co podle mě tento klenot zabije je to rozdělení na akty a vydávání alpha verzí. Přece jenom nejde o point and click adventuru kde se v další aktech jen opakují stejné herní mechanismy, tudíž stačí přidat příběh (obsah). Zde se však budou co jsem pochopil v jednotlivých aktech přidávat i featury, nové druhy soubojů atd. A jinak ty zkušební alpha verze, to se hodí třeba pro Prison Architect, prostě pro nějaký stavěcí hry, ale u příběhových her to je postavené na hlavu - to jako teď si zkuste s hlavním hrdinou souboje a pobíhání po vesnici a potom až budeme připraveni odvyprávět příběh tak tři dva jedna, přepněte si mozky a začněte vnímat příběh v lokacích, kde jste předtím jen pobíhali a testovali hru. Na tohle podle mého ta hra dojede - ve finále ten příběh nemůže ani na nikoho udělat dojem, i kdyby to psal nejgeniálnější scénárista. Škoda že jim třeba nemůže p. Bakala dát dodatečně ještě nějaké peníze aby to mohli vydat najednou, to by pak byl mástrštyk, ale na druhou stranu bakerům už alphu slíbili... Dan Vávra neustále říká že chce postupovat jako Ch. Roberts, ale je potřeba si uvědomit, že Star Citizen je úplně jiná hra, Kingdom Come jak jsem pochopil bude sice taky open world do jisté míry, ale hrou se potáhne pevná příběhová linka..
    • C-BEAM
      technicky průkopnická ... v čom ? Úroveň technológií a nárokov na ich zvládnutie od Mafie natoľko vzrástli, že po tech. stránke nemôže i vzhľadom na financie urobiť žiadnu dieru do sveta... neviem si nejak predstaviť v čom by mohol byť v tech. oblasti priekopníkom, jedine, že by sa im podaril nejaký zázrak s AI. A tak trochu priekopníkom napokon už je a to samotným konceptom tejto hry.
      • No minimalne souboje jsou prukopnicka zalezitost uz ted. Uvidime na kolik WH vyjde ten "jiny" pristup ke questum a pribehu.

Dira do sveta se dneska da udelat i s malou zajimavou hrou a minimalnim rozpoctem ale je fakt ze open world RPG uz je trochu jina pisnicka :D
    • MAFIA teda nebola žiadna super hra, to len vy pepíci ju tak strašne nadhodnocujete lebo ste pepíci a mafia je pepíkovská hra
      • Hele já ti rozumim, taky nenávidim to fanboyství - české hry jsou nejlepší i když stojí za prd atd. Ale Mafia jednička byla objektivně průkopnická hra. Mechanikama se vyrovnala GTA 3 na kterém pracoval Xkrát více lidí a hlavně se myslím povedl odvyprávět solidní příběh. Taky skvělá práce s kamerou což se v té době tolik nevidělo. Zvolené téma taky originální - do té doby se gangsterská hra jen tak neviděla (napadá mě akorát strategie Gangsters). Dialogy solidně napsané, voice acting hodně dobrý.
        • C-BEAM
          na toho trolla vôbec nereaguj. Mafia bezdebaty bola priekopnícka hra, o tom sa netreba ani baviť.
      • Vrook
        Ježiš ty sis přečetl Vávrův status na FB a začal si trollit ve slovenštině? To si neumíš vymyslet něco vlastního? Trolling bez mozku.. ale co čekat - soooo games.cz..
  • ucho
    škoda že ten aktuální stretch goal je takovej o ničem. nebo teda koho to bude zajímat? :)
    milejší by mi bylo, kdyby řekli, že za dalších 100k přidají do hry krtky a podobně...
    • morokura
      Mě jo :) navíc už si pořádně naložili strech goalama z KS. A co kdyby se těch dalších 100k vybralo třeba 3 měsíce před vydáním? To by museli rychle dodělávat a krtci to neni žádná sranda. Dělat celej systém podzemním tunýlků s náhodně generovanýma krtinama a k tomu motion capture krtka.. Myslim že po nich chceš moc.
      • ucho
        tak snad není problém to vydat v dnešní době jako update.
        systém podzemních tunýlků není potřeba, tohle jde zjednodušit prostě na místa, kde se krtek může vyskytovat a kde ne. tedy by měl jakési teritorium. někde by pak mohly náhodně vznikat krtince. pak už by stačila jen nějaká jednoduchá interakce jako praštit krtka motikou. žádný mocap by nebyl potřeba, stačila by ruční animace, model taky není složitej. celkově ta náročnost velká není.
  • http://www.youtube.com/watch?v=elskCac9wSIhttp://www.youtube.com/watch?v=elskCac9wSI
    Sakra se už těším *14*
    • 13_11
      Přikládám méně známou verzi od Svatopluka Karáska.
      • wenceslaus
        Opravdu pěkně udělané.
    • Doufám že to tam aspoň jednou zazní :)
      • celoush
        V Deliverance těžko.... v té době je Hus ještě na univerzitě a zbývá mu nějakých dvanáct let života, co dělal Žižka se přesně neví, ale jeho prvotní rebelie proti Rožmberkům ho teprve čeká (že by námět pro další díl?), Zikmund bude císařem až za sedm let a na první pražskou defenestraci si bude nutné počkat ještě šestnáct let a to jsme teprve na začátku husitských válek. A až někam na počátek 20. let se umisťuje vznik Jistebnického kancionálu.
        • Vím, že to je chorál husitů a do husitských válek je v roce 1403 ještě daleko.. Nemyslel jsem přímo v Deliverance ale v nějakym z dalších aktů. Někde jsem myslím čet, že by se v každym aktu měla doba posunout o něco dopředu, takže k husitům by to mohlo dosáhnout. I když to by musely bejt mezi akty docela velký skoky.. Každopádně by ale bylo nádherný pochodovat s husitskou armádou za řevu tohohle chorálu *2*
        • Vrook
          Bylo by zajímavý se se Žižkou setkat v Deliverence. Právě proto, že se jeho mládí moc neví, se otevírá prostor pro nějakou rozumnou improvizaci. On taky vlastně nebyl žádnej mladík ani v dobách bitvy u Grunwaldu, kde měl bojovat - to mu mohlo bejt kolem čtyřiceti padesáti. To bylo nějakejch 1410 a v době Deliverence by tedy měl mít ještě obě oči. *15*
          Kdo ví, každopádně by to bylo příjemný.
          • celoush
            Mám dojem, že dle rozboru lebky a posunu oka se odhaduje, že o první oko musel přijít v dospívání (10-12 let), tedy někdy po roce 1370.
            • Vrook
              Zajímavý, to jsem nevěděl. Tak pokud ve hře bude, tak ho alespoň hned poznáme. I když... tenkrát asi chybělo kdekomu kdeco. *15*
  • Kralovstvo za AK-47
  • KIMCID
    počkáme *3*
  • Filmeček, upoutávka mě úplně dostal, ta hudba, záběry s obyčejného středověkého života, až se mi zaleskla slza v oku, na konci při modlidbě vesničanky v chaloupce, kde u kytičky fialek čeká na svého milého. Opravdu nádhera!!!
    Ps.: Skyrim byl odpad a kolik reklamy kolem toho bylo.
  • morokura
    Fakt doufam že to dotáhnou zdárně do konce a vydělaj prachy i na zbylý dva akty, protože zatim to vypadá peckově. Každým updatem líp a líp. Nějvětší strach mam ale ze soubojovýho systému. Na to jak dlouho už na něj pracujou, dodělali akorát lukostřelbu a dvouručák vs dvouručák. A to maj do hry ještě přidat kuše (to asi nebude problém) sekery, placáty, dýky apod. Navíc to uzamčení pohledu na protivníka při souboji se mi vůbec nelíbí.

Co se týče teaseru tak ten je parádní, má to atmosféru, skvělej střih i povedenou hudbu. Ten středověk z toho přímo sálá *14*
    • Mato1987
      Peckové je akurát tak niektoré ovocie. Buď taký dobrý nespamuj a nelez sem, nikto nie je zvedavý na tvoje "hodnotné" myšlienkové postupy. Srdečná vďaka.
    • wenceslaus
      No, já si myslím, že hotové základy boje víc jak rok před vydáním je docela náskok. Nezapomeň, že princip se u ostatních zbraní zas tak moc nezmnění.

PS: Je to jedenapůlručka (bastard, dlouhý meč...)
      • morokura
        Jo díky za opravu... Právě se podle mě docela změní, vždyť musí souboj bastard vs palcát + štít vypadat uplně jinak, nebo ne?
        • wenceslaus
          Ale už mají ten základ. Nebudou začínat s prázdným listem. A ktomu patří i získané know how.

Možná se pletu, ale podle mě ten palcát/sekera bude snad už jen o ladění a nastavování.

Na štít jsem trochu zapomněl, pravda :-) Ale o tom platí co jsem napsal v prvním odstavci - takže já osobně o to obavy nemám.
    • Mart9
      Od kdy dodělali lukostřelbu? Tu už ukazovali před několika měsíci.
      • morokura
        Jo, hotovou lukostřelbu už měli pár měsíců zpět, ale to nic nemění na tom co jsem napsal. Zatim nic jinýho očividně nemaj, ale víc jak rok na další vývoj je hodně času..
  • Furt lepsi anglictina nez nekteri cesti statnici :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit