Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Pravda, že jako backer mám zkreslenej pohled. Taky mě napadá, že ty updaty jsou cílený právě pro lidi co to sledujou a pro ty co přispěli.
Každopádně po tom videu jim naskočilo 4000 dolarů v rekordnim čase co jsem koukal... takže nějakej účinek na obyčejný hráče to asi mělo :-) -
Tak takýto žvást a ešte od takého absolútneho mumáka som už dlho nečítal, si najprv over fakty a potom sa vyjadri k téme.
-
Ibellin: v tom pripade jsi povrdil co jsem zde napsal. To co vydali ma s alfou pramalo spolecneho.
-
Já jsem ale nekritizoval a v předchozím textu jsem ani o sobě nemluvil. Ale pokud ti příjde jako kritika a vyslovený útok na hru a na tvoji osobu jen to, že jsem napsal, že toho bylo ve videu málo, tak...mmmkay.
-
Táto hra bude taký strašný fail *15* A ten Vávra si o sebe myslí že je nejaky svetoznamy herny vyvojár *15*
-
Quentin, namiesto toho aby si pchal svoj zdegenerovaný nos do cudzích záležitostí sa najpr douč gramatiku, lebo je to vážne bieda ty česká hnida.
-
Napsat "v tom videu je videt prd a vsichni ktery zajima jsou fanbojove ahoj" to je panecku kritika! Ta opravdu sedla! To vsem tem fanbojum co jim to financujou a zajima je kdy vyjde alfa urcite ukaze zac je toho loket.
-
Ale už mají ten základ. Nebudou začínat s prázdným listem. A ktomu patří i získané know how.
Možná se pletu, ale podle mě ten palcát/sekera bude snad už jen o ladění a nastavování.
Na štít jsem trochu zapomněl, pravda :-) Ale o tom platí co jsem napsal v prvním odstavci - takže já osobně o to obavy nemám. -
Jo, takhle napsaný mi to najednou zní jinak. V tom případě se omlouvám.
-
nad takýmto simplexným komentárom sa dá vážne len pousmiať, díky beny, ty česká čvarga.
-
Úplne bezpredmetne a práve teraz si odpovedal hneď dva krát na moje komentáre, prestaň spamovať diskusiu ty trubiroch.
-
Tyjo, to seš teda rozenej psycholog. Možná medium. Ale to, že nemám rád jeho - jako člověka, neznamená, že nemám rád hry, na kterých se podepsal. Mafii miluju, wings of war bylo super, hidden and dangerous si pamatuju už spíš jako jen nostalgii za mlhou, to bych chválil zbytečně.
-
Smysluplné kritiky...lidi mají právo na sebeblbější kritiku, potom je ale pochopitelný, že se na ně snese kritika zpět. Ale funguje to i vice versa, lidi mají právo na sebepitomější chválení a je potom normální, že je za to někdo kritizuje. Ne, že bysme se tím automaticky měli mlátit do xichtu.
A ne, pro obyčejně zvědavýho hráče, jakej jsem byl já, tam toho moc nebylo. Spíš pro fanoušky, co už o hře něco ví a tak mají ponětí, jak to uchopit. Možná jsem jen očekával něco jinýho. Možná jsem jen očekával něco. -
Podle toho, jak se tady vyjadřuješ, seš normální Vávrův hater.
-
Vezmu-li jako fakt, že video je dělané "ingame" (popřípadě stylem machinima), pak musím říct, i když přiznaně jako fanboy, že je co chválit a je na co se těšit. Z videa sice nevím, jak kvalitní bude příběh, jak zábavný bude soubojový systém a jak sympatická bude hlavní postava, ale když vidím kompozici záběrů, použití barvy (viz modlící se vesničanka - u svíčky všechno hezky barevné, pozadí "bez barvy", - prostě krása!), práce s plány obrazu, pak musím pokývat a říct "na tohle se fakt těším"! Ale neznamená to přece automaticky, že to bude bezchybná hra, jen říkám, že to, co jsem právě/zatím viděl vypadá úžasně a hýbe to se mnou. A v době, kdy je ve zvyku spíš vše hanit a hledat, co by se dalo ještě podupat, rád píšu, že jsem si i z toho mála sedl na zadek. A jestli bude hra sra*ka?? Toho se nebojím, modeři to zachrání, podobně jako Skyrim, no ne?! *3*
-
Další slovenský troll/blb. Já se normálně stydím za to, že su na půl slovák...
-
Díval ses na všechny videoupdaty, kde ukázali víc, než se před vydáním vědělo o Skyrimu? Navíc byl i hodinovej live stream přímo z hraní a na to, že to byl build z raný fáze vývoje to prostě vypadalo dobře. Neni moc AAA titulů, kde autoři ukázali tolik co právě Warhorse a lidem se to líbí. Tady je hype podle mě naprosto oprávněnej.
-
Ono tu ale moc smysluplné kritiky nebylo.
Ve videu je souboj a in-game animace s jejich hudbou -to je dost i pro obyčeně zvědavého hráče řekl bych. -
A lidi se diví, proč se Slovákům na českých webech nadává, když se tady ukazujou takoví trollové jak ty.
-
No jo fanatismus je vždycky na :hovno na jakoukoli stranu. Hlavně u her který ještě nevyšli a nikdo je nehrál.