Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
Vávra se o tom rozdělení na 3 akty zmínil když mu to nabídl nějaký menší vydavatel a zjevně z toho nebyl nijak nadšený (ale připustil, že hra má 3 kapitoly takže by to nakonec i šlo)
Přistoupili na to až před Kickstartrem - tz. možná je to dohoda se současným sponzorem, že dostanou peníze (v případě úspěšného Kickstartu) „jen“ na první díl a zbytek se uvidí... možná. -
Hlásím chybku v článku. Stojí tam: "Pořád půjde o verzi bez soubojů a jízdy na konci", má být "Pořád půjde o verzi bez soubojů a jízdy na kanci".
-
Nejsem uražený ani netrolluji, Skyrim nebyl dokonalou hrou, ale od někoho kdo je kritický k cizímu dílu očekávám taky sebekritiku vlastní práce. Přece není pan Vávra jen nějaký šmotlacha...
-
Však je ještě nemají hotový.
-
Hej to je mi jasné, to som si bol schopný aj sám prečítať, no čo mi tak troška nehraje, je fakt, že niečo také vôbec verejne oznámili. Práve toto je jeden z dôvodov prečo som k celému kickstarteru ako takému prevažne skeptický a podporil som stále len jeden jediný projekt. Jednoducho garancia je v niektorých prípadoch úplne nulová. Už troška odbáčam od témy, ale súvislosť to určite nejakú má. Neviem či si videl najnovší minulotýždňový diel novej série south parku, v mnohých veciach tá satira v tom novom diely na adresu práve kickstarteru bola fakt trefná.
-
Podle všeho se ve starověku ještě lišily filtry podle podnebných pásů. *3*
-
Ty souboje vypadaji zatím katastrofalně :)
-
Tomu nechcem veriť, žeby za tým bola napr. samotná licencia enginu. Ale môže to byť pravda, niekde som čítal, že licencovanie cryengine, môže kľudne stáť aj cez milión dolárov? No neviem koľko je na tom pravdy.
-
Zaujímavé, no v tomto prípade je vyslovene bezpredmetné, či máš naozaj pravdu alebo nie, ale pôjdeme pekne po poriadku.
Ježíš nie som a nie som ani pseudo intelektuál a troll už vôbec nie. Ja sa za nič neschovávam, práve naopak, ten kto sa tu schovává za prezývky, ktoré asi považuje za akési rádoby humorné slovné hračky si práve ty, ty človiečik neštastný. Článok som určite nejaký videl, to je asi nevyhnutné, keď takmer denne si prečítam zopár článkov o hrách na games.cz, ale hru samotnú som vôbec neregistroval, lebo ma, ako by som to povedal, no jednoducho ma nezaujímala?
Ale veď ja som nikde nepísal o tom, že som si myslel, že hra bude nedokončená a nedorobená, keď vydajú 1 diel, chorobná domýšlavosť a prehnaná ctižiadosť ešte fakt nikomu nepomohla a ty nie si výnimkou.
Ty si taká šikulka, len neviem aký trolling si mal na mysli, apropo konfabuláciu máš zvládnutú takmer na jedničku, talent ti určite nechýba, stačilo by troška ubrať na agresívnom písomnom prejave a možno to niekam aj v budúcnu dotiahneš ty moja anonymná šikulka. -
Jen pro info, jenom ta první část bude cca 30hodin herní doby plus se budeš moci toulat po světě, další část výjde za 9 měsíců a ta poslední taktéž. Takže čekat na všechny tři není ten nejlepší nápad...
-
Sice to jinak neposlouchám ale: ¨
https://www.youtube.com/watch?v=ZVoNgOyHWgg&list=RDZVoNgOyHWgg
:-D -
No pekne sa vyjadruješ, čo je len pravda. Vieš ucho nechcem sa tu s tebou hrať ako mačka s myšou ale je rozdiel, keď niekto niečo slúbi a niekto zase niečo garantuje vieš? Možno ty to môžeš považovať za slovíčkarenie, ale je podstatný rozdiel medzi garanciou a nezávazným sľubom.
Poviem ti to v zjednodušenej forme, aby si pochopil zásadnému rozdielu, politik ti slúbi ale nič negarantuje a lekár ti zase garantuje ale určite ti nebude nič slubovať, ovšem za predpokladu, že je lekár čestný a poctivý. -
Já bych to hrál, až bych brečel.
-
Psal o tom Vávra v jednom updatu a ani jemu se to moc nezamlouvalo. Jak přesně to odůvodnil si už nepamatuju. Bylo to ale, samozřejmě, o financích.
-
Od teba to znie fakt srandovne ba priam komicky, keď overený troll nazýva iného diskutéra trollom. Len si spomeň akým spôosobom si zareagoval na môj úvodný príspevok k téme, ty nemáš čo i len najmenší nárok upozorňovať niekoho na to, že ťa uráža. Hovorí sa, že kto s čím zachádza...
-
ale já ti to psal hned, že to neslíbili. a teď zase meleš kokotiny. no ztráta času. buď jsi blb nebo jen troluješ.
-
On jen trollí... očividně byl uražen tím článkem „100 důvodů...“ *7*
-
A začátek 20. století byl černobílej co? Byla prohibice a lidi po sobě sříleli Thompsony že?
-
ucholak:
A to si musel okolo toho chodiť ako taký truľko okolo horúcej kaše, nemohol si to napísať hneď? Veď ale to je všetko v poriadku, že negarantujú vydanie druhého a tretieho aktu. No je to naozaj trúfalé, keď si pozrieš aké množstvo ľudí poslalo také ohromné peniaze za niečo čo vôbec nie je ničím garantované od tvorcu, či vydavateľa samotného. -
To snad ne, ale prát prádlo v řece snad normálně půjde ne?