Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci českého RPG Kingdom Come oznámili termín vydání alfa verze a nabízí upoutávku s novou hudbou
1.10.2014 | Petr Poláček
322 příspěvků
-
no až po zadek tam tu čepici nemají. ale tak mně šlo spíš o to, že mi při práci na poli taková pokrývka hlavy vadila. kvůli teplu a obecně nesnáším, když mi něco snižuje zorné pole, což to, co mají v tom teaseru, snižuje.
-
http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6f/20/73/6f2073e1ad06d379638d7f393852aa87.jpg
-
Pokud myslíš ty dlouhé kapuce tak ano, chodili. A právě šašci parodovali dobovou módu.
Nepraktické mi to nikdy nepřišlo. To spíš ty uzké nohavice, které si lidé při práci často museli spustit dolů, aby se mohli pohodlně hýbat (kalhoty nebyly - jen dvě nohavice přivázané ke šňůře od trenirek). -
Zajímavý, to jsem nevěděl. Tak pokud ve hře bude, tak ho alespoň hned poznáme. I když... tenkrát asi chybělo kdekomu kdeco. *15*
-
Jedinej můj fail byl, že jsem se několikrát dopustil přecenění místní komunity, co se týče kulturního vzdělání. Díky, že jsi to těm méně obdařeným vysvětlil. *3*
-
dotaz na odborníky historie. to opravdu lidé chodili v takových šaškovských čepicích? přijde mi to strašně nepraktické, když to má týpek na hlavě cestou po poli.
-
Mám dojem, že dle rozboru lebky a posunu oka se odhaduje, že o první oko musel přijít v dospívání (10-12 let), tedy někdy po roce 1370.
-
Filmeček, upoutávka mě úplně dostal, ta hudba, záběry s obyčejného středověkého života, až se mi zaleskla slza v oku, na konci při modlidbě vesničanky v chaloupce, kde u kytičky fialek čeká na svého milého. Opravdu nádhera!!!
Ps.: Skyrim byl odpad a kolik reklamy kolem toho bylo. -
Opravdu pěkně udělané.
-
Přikládám méně známou verzi od Svatopluka Karáska.
-
Vrook ne-fail: Vozová hradba je starší než celé husitské hnutí; využívali ji už ve starověku.
Žižka se vozovou hradbou proslavil, poněvadž neměl ve své době takřka konkurenci. Moc se to neví, ale i když ho známe pro jeho vozovou hradbu, využil ji za celý svůj život jednou, maximálně dvakrát. -
Na hru se těším, vypadá to hodně slibně. Skyrim měl i svoje světlé chvilky a pozitiva. Jedním z nich byla hudba, která bezesporu byla chytlavější než uvedená v traileru. Ta mi připadá mdlá a bez jakéhokoliv motivu. Že je to takový jen aby něco hrálo.
-
pan Vávra, som rád, že čítate diskusie a že ste si prečítali aj môj názor, je mi naozaj lúto, že to vnímate tak negativisticky.
Avšak niekedy mám pocit, že toho o svete neviete až tak vela, apropo:
"Já nechtěl nikoho soudit. Jen mi přijde fakt zvláštní, že to Slováky nezajímá a nejhlasitější jsou trollové. Klidně vám sem můžu hodit statistiku. Slováci prostě mají o tu hru menší zájem než třeba Holanďani."
Slovensko má asi 5 a pol milióna obyvateľov, životná úroveň je na európske pomery extrémne nízka, kde na druhú stranu holandsko má skoro 17 miliónov obyvateľov a životná úroveň je na velmi vysokej úrovni. Potom sa nedivte, že záujem zo strany slovákov ako "bratov" je podla Vás taký nízky. -
ne, 1420 teprve setkani s vozovou hradbou prezil prvni krizak, aby o tom mohl pobrecet ve vatikanu *5*
-
Jsem opravdu Dan, tedy nejsem ale vlastně jsem.. Popravdě ne, ale i tak trochu ano....
-
sagi2, Karel
To je citace z jedné známé divadelní hry... -
Děkuji všem za kladné ohlasy, až hru vydáme uvidíte co jste ještě neviděli. P.S. ten Skyrim to byla ale tragédie co?
-
Haha, VROOK FAIL *2*
-
Deliverance: r. 1403
První použití vozové hradby: r. 1420 -
Bude tam vozová hradba, tomu bys nerozuměl.