Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Guild Wars 2 chtějí vyměnit kvantitu za kvalitu
15.3.2013 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Já jsem s kamarády přestal gw2 hrát vcelku z jediného důvodu, je nás málo na celý ranked tým do pvp, nechceme nikoho cizího a neexistuje tam arena systém nebo join do spvp v grupě. Aby nás to v pvp hodilo na stejnou stranu a zahráli si spolu se nám tak v 98% nepovedlo a hodně rychle to otráví.
-
-
tournament spvp nic? opravdu si to hral? :D
-
-
Tak kdyby 50% hráčů gw2 nebyly děti/nižší živočišné formy možná by byla lepší komunita, a potom už by se to možná dalo normálně hrát.
A teď mi honem dejte mínuska!! -
-
Máš ho tam ;)
-
Jasně a ty musíš bejt rozumově někde jinde dokonce níž než nižší živočišné formy.
-
-
Neviem co ho minuskujete, kto nejaky cas hra GW2 a obcas kukne na forum vie, ze komunita okole tejto hry je odpad.
-
Potrefená husa se vždycky ozve.
-
-
-
GW2 je nedostačně kooperativní mmo, porovnejte systém skupinového boje s LOTRO - u GW2 chybí základní role tank, dps dealer, healer - čili jak není v MMORPG hře aggro, tak si ta hra jen hraje na nějakou kooperaci. Všichni dělaj všechno, nedá se taktizovat. GW2 odpustíte hodně, když nemá měsíční poplatky, ale jestli někomu nejde jen o barevné efekty a pár kooperativních prvků, které se snaží gameplay v partě zachránit, není možné dát takové mmo hře vyšší hodnocení než 7/10.
-
prosim prosim, kde jsou ti sektáři kteří hru hypovali a když kdokoliv zvedl vystražně ukazováček byl hned za strašného břídila... děkuji jen jsem si opět ověřil svůj čuch... hmm asi si dneska zahraju GW1 z nostalgie...
-
-
Hrajou hrajou a hrajou se stale stejnou chuti:-P
-
-
a nesu trosku unudeny ? battlefield ma lepsi progress ako gw2... ale co cakat od B2P mmocka..
-
Jak je zrovna ve Stockholmu?
-
-
Pravděpodobně někde hluboko zakopaní.
-