Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
Neskutečně málo. Sám to popisuješ, hra na "půl" hodiny, takové CryEngine demo s krat!asem od Vávry ?
-
Nepřehodnotí, a to je dobře.
-
Hrad z 19. století... (chci facepalm smajlíka!)
-
to je všeobecný fakt způsobený tím, že se dnes na dabingu prostě šetří. jede se jako na běžícím páse. samozřejmě oproti zahraničí máme dabing pořád slušný, to ale neznamená, že by dabing nemohl být udělán mnohem lépe. čas od času je dabing obstojný, řada postav je v pořádku, ale většinou to výběr nějakého dabéra (většinou více) kazí. ať už je to nehodící se hlas k postavě, který to prostě neumí podat (zahrát), tak jde často i o nevýrazné hlasy, které jsou si vzájemně podobné a hůř rozlišitelné. Aleš si tedy rozhodně dávat facku nemusí. kvalitní dabing je prostě potřeba slušně zaplatit a to se v současnosti neděje, prostě se šetří a režišéři dělají, co můžou (jen to holt nemá takovou atmosféru, kterou dokázali vykouzlit u dabingu v minulosti).
-
fpslock 30, FoV 60, GFWL, uPlay, nemoznost menit nastavenia priamo v hre, nemoznost prebindovat klavesy, vsecko na gamepad, region lock, zadna krv, stanovit marketingovy datum vydania a vydat hru nezavisle na kvalite, milion bugov, online only drm, pc verziu s pol rocnym oneskorenim... á zabudol som este nieco ?
-
Přímo Vávra před nějakou dobou říkal, že nemají zatím zvukaře ani skladatele a hudbu koupili jen pro trailer, takže ve finální hře se nejspíš vůbec neobjeví.
-
Já se nebavím o českejch kanálech a obzvlášť o hnoji jako je Nova. Reaguju na to z pozice jako je třeba DvD,BR či dokonce i filmy v Kinech.... Je to pořád stejný ba možná naopak až teď se rozmohla doba že i nadabované filmy jsou kinech...(a nemyslím jen pro "děti") Takže ta věta je totalně z nějakého opijového dopěte...
-
S tím fixovaným pohledem z první osoby mě docela nasrali. *7* Chápu, že by pravděpodobně bylo nutné upravovat design soubojového systému, ale přece jen platí fakt, že příznivci pohledu z třetí osoby nejsou okrajová skupina... Snad to ještě přehodnotí...
Nesnáším FPV, je to jediný důvod, proč jsem ještě nehrál DE:HR. -
http://www.youtube.com/watch?v=mb_3oKBnSq8
*7* -
hra musí oslovit co nejvíce hráčů, protože její potenciál prodeje rozhodne o tom, kdo a zda do toho naleje prachy, aby se to mohlo udělat...takže realismus fajn, historický realie ok, ale když si to koupí 2000 českých hračů a 10000 světově, tak to žadnýho investora nebude zajímat.....otevřít diskusi, co by vlastně hráči chtěli pomáhá ukázat, zda o to je zájem a nakolik jsou představy vývojářů na stejné vlně jako zákazníci......
-
Takhle jsem to myslel.
-
To si dám facku asi taky... třeba za Big Bang nebo Futuramu.
-
Ne.
-
Nekdo v komentech psal ze je to hudba slozena pro trailery, necekal bych ji ve hre. Ale jelikoz prvni dva stretchgoals byly o hudbe a pozadovana castka uz je vyssi, mela by tam byt jak ta stredoveka hudba, tak i nahravky ziveho orchestru.
-
Tak je jasny prvy easter egg, na tom mieste v hrade bude niekde schovana brambora.
-
Možná stavby znají, ale neznají ten vztah pána hradu a poddaných a tu omáčku okolo, která je taky velmi důležitá k pochopení významu hradu ve středověku.
-
Stačí zapnout třeba Novu. A máš důkazů fůru.
-
Aleši ? dej si facku nebo mi dej jeden jedinej důkaz o tom že to je pravada : "Vzhledem k silnému úpadku českého dabingu ve filmové i televizní sféře" Taková hovadina.... to ti řek Vávra ?
-
To by ale museli zvednout zadek a jít pryč od komu, to přece po nich nemůžeš chtít... Navíc při té procházce nepotkají žádné zombie, tak to pro ně bude nuda.
-
Ono je ale úplně jedno, jestli to postavil boháč v 14. nebo v 19. století. Jsou to pořád jen hrady a dotyčný psal, že v americe hrady neznají, což není pravda.