Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
Nechápu, že se to pořád hází jenom na Američany. Jako bysme tu neměli pitomců sami dost.
-
Tak tohle všechno jsou repliky nějakých boháčů nebo něco takového.. Přeci jenom při osidlování ameriky se už hrady dávno nestavěli. A tak jak rozumíme hrady tady u nás jako sídlo nějakého panovníka nebo šlechtice.. to tam oni vůbec neměli.
-
v Americký nejznámější hrad je White Castle a hned za ním je Disney
-
Ano.
-
Co to je? Kdo to je? POslední dobou nestíhám všechny tyhle nové výrazy vnímat..
-
Těm, co přijde herní plocha 3x3 km málo, lze doporučit jen to, ať si takovou plochu zajdou projít v reálu, protože asi nemají představu. Tady přece nejde jen o to, že přejdu "hranu" plochy o délce 3 km za půl hodiny. Nebo ještě líp, zajeďte si přímo do Ratají (já to možná v létě udělám) a pěkně pěšky si projděte městečko i okolí, navštivte hrad, projděte se kolem Sázavy, zajděte si na další hrad (Talmberk) a projděte si pár vesnic okolo a třeba zajděte do lesa na houby a prolezte nějaké jeskyně. Tohle všechno zabere klidně celý víkend a to "jenom" jdete.
Vážně je to málo na hru, která samozřejmě bude navíc prošpikována questy a souboji?
A tím spíš, když jde jen o první akt ze tří? -
Na takový komenty se dá narazit na všech stránkách, naopak mě překvapilo, že tvoří malý procento všech příspěvků a naprostá většina KC nazývá splneným snem.
-
Ten návrh na diskuzi opakuje Švéd (alespoň to psal). Myslím, že se to nebude takové, jak se tvrdí. Evropani mají taky dost často zkreslený přdstavy.
-
všechno postaveno v 19. - 20. století ...
-
Jen do nich! Zlý pubertální Američani! Zkreslenou představu o středověku má asi tak 99,9 % lidí..
-
Tu českou architekturu musí ocenit každý, pěkný video. Jinak ta hudba, jakkoli se mi v teaseru moc nelíbila, mi teď sedí postupem času čím dál víc, ale chtělo by to do příště už možná obměnit. Co se angličtiny týče, má lepší přízvuk než 90% učitelů a lektorů se kterými jsem se setkal na střední nebo na vysoké a pokud nepoužívá čtecí zařízení (a i kdyby) tak všechna čest že to ukecá.
-
Tady má někdo hodně špatnou představu o "Amících"... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_castles_in_the_United_States
-
Tohle nechápu proč by open world RPG se nemohlo odehrávat na 9km2, když je schopnej designer tak to může bejt v pohodě. Možná je to málo prostoru na nějaký dlouhodobější sandboxový hraní ve stylu Skyrim, tedy vlastni 10 nemovitostí buď velmistrem mágů, zlodějů, nájemných vrahů, vlkodlaků atd. To já ale ani od týhle hry nečekám.
-
Já se jen obávám, že většina pubertálních a postpubertálních Američanů má naprosto zkreslenou představu o evropském středověku a čekají nějakou variaci na Skyrim... viz návrhy vlastnit ve hře vlastní hrad atd...
-
Až výjdou moderské nástroje, tak do hry přidám čerty a vodníky! To bude teprv hardcore RPG! *1*
-
pytel brambor? si radši nastuduj historii kdy se začali pěstovat brambory ty kokose
-
Otázka spíš je, jak by se asi moh takovej póvl, jako hlavní hrdina, k Zikmundovi dostat blíž než na kilometr i za předpokladu, že tam liška ryšavá opravdu bude.
-
pokud to opravdu znamena 3*3km, tak jenom mapu pesky obejit a projit obe uhlopricky (cca 20.5 km) ti zabere casu jak prumerna aaa hra dneska *5* (cod, baf apd.)
-
Jestli to dobře chápu, tak 30+ hodin herní doby je, když pojedeš jen úkoly. Pak samozřejmě můžeš strávit ještě jednou tolik hodin brouzdáním po světě... To rozhodně není málo. U Skyrimu sice strávíš 100 hodin, ale půlka questů je stejná, dungeony jsou přes kopírák a stejně 50 hodin z toho je čistá nuda. Mimochodem, vzpomeň si, jakou měl herní dobu první Fallout, to byla vyloženě jednohubka...
-
a) tak to vůbec za b) použít hipster a správnej v jedný větě? *11*