Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come vysvětlují pracný proces vývoje soubojového systému
12.8.2015 | Adam Homola
119 příspěvků
-
ale ho*no... Die by the sword...
-
Ostatní společnosti dělají vývoj za svoje peníze a musí si na sebe vydělat.
-
Někde řekl, že to slíbili, takže to budou muset udělat. Ale asi se jim do toho taky moc nechce *15*
-
Jsem zvědavý, jestli Vávra dodrží slovo a hra vyjde i na Linux. Já jen jestli jsem vyhodil tisíce za nic.
Nikdy se k tomu nevyjádřil. A to se ho ptalo dost lidí. :( -
Vypadá to skvěle *14*
-
Nechápu co proti Vavrovi furt mají. Mě přijde v pohodě.
-
Co jsi nepochopil na větě "Doufám, že to ještě vychytají."?
-
To si tady říkají prskači vlastenci? hamba jim. Já doufám že se panu Vávrovy zadaří a i když to je dřina (co není dneska že?) tak se mu to povede a bude to nakonec parádní historické rpg se vším všudy. *4*
-
neni,no...
-
Myslet bys měl začít ty... Copak si myslíš, že na každé věci se pracuje až po vydání? Vávra sám v posledním Fight Clubu prohlásil, že souboje jsou až na nějaké maličkosti prakticky hotové.
-
No zatím je to sice alfa, ale taky tam je asi jen pětina toho, co bude ve finální verzi... Dost se bojím toho, že až tam bude celý svět se všema NPC, tak to nebude zvládat už vůbec... Toto je prakticky první komplikovanější hra na cryenginu a já moc nevěřím, že to utáhne bez nějakých kompromisů v podobě rozsekání herního světa apod.
-
no jo no.. však je to něco jako alfa, ne? Nebo ještě méně... některé hry takhle vypadají po vydání. Oni mají ještě čas...
-
To je skoro u každé alfy. Buď v klidu
-
Hral jsem to, myslím si že to má dobrý základ, ale chce to ještě doladit aby to byla zábava.Potenciál
tam je. Pocit kazí i to, že hra jede v 30-35 fps i na i290x. -
Hus Aldrin bude tou dobou hnít někde na studiích na UK. Takže pokud budeš mít ve hře cestu do Prahy... *1*
-
Vávra to říkal několikrát v nějakejch rozhovorech, že už se to měnit moc nebude a je to v uvozovkach hotový, takže předpokládam že tahle podoba bojů zůstane + vyladí nějaký detaily. Sice ukázali jenom meč, ale ten zbytek bude to samý s tim rozdílem, že třeba se sekyrou nepůjde bodat ale jinak ten styl bojů bude furt stejnej (zase jsem si to nevymyslel, myslim že o tom Vávra mluvil tady ve fightclubu).
-
Hele, já chápu, že nesnášíš Vávru, taky ho dvakrát nemusím. Nicméně kvůli tomu si vymýšlet blbosti a automaticky nenávidět hru, na které dělá padesát lidí (nebo kolik), to je trochu dětinské, ne? Já to hrál, co se týče soubojů, tak je to fakt dobrý a kupodivu to v mnoha aspektech docela dost připomíná třeba Dark Souls, nad kterými se tu pravidelně rozněžňuješ... *2*
-
To teda opravdu nevím, kde říkají, že jsou souboje hotový... *7*
Omg, myslete trochu lidi, ta hra má minimálně rok ještě před sebou. Myslíte si jako, že mají teď hotové věci a rok budou čekat, až to konečně bude moct vyjít? -
tak to nejsi pravej pc master race, kdyz ti to nefacha v 4k na 60 FPS *7*
-
Jo a ten historik co u nich pracuje je tam jen pro srandu králíkům, že?