Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je fakt škoda, že v tom nepokračovali. Myslím že to měla na svědomí nějaká politika těch, co vlastnili práva k Star Wars (nevím kdo přesně to byl). Tito odmítli dát další licence na značku jiným studiím, protože se domnívali, že vytvoří hry lepší. Jak to dopadlo bylo vidět v neslané nemastné Star Wars Force Unleashed. A kvůli tomu jsme se nedočkali pokračování KOTOR a Jedi Knight - obě ty hry jsem projel 5x do konce, a to nemůžu říct o žádné jiné počítačové hře.
  • Abych to podal jednoduše... mám maturitu na obchodní akademii *1*
  • Slaby pokus o trolling. *9* 2/10
  • Kompletní source code je po zrušení LucasArts zdarma k dispozici, tzn. jestli chceš udělat třeba v deseti dalších lidech nezávislé pokračování v garáži, s licencí freeware, můžeš. S dnešními technologiemi lze engine podstatně vylepšit.
  • Prý to platí i ve Scrabble *1*
  • No tak souboje v Jedi Knightu ještě žádná hra nepřekonala. Pro mě to je obrovská srdcovka a raději bych viděl její pokračování než ten BF.
  • na konzole souboje formou QTE a pořádný cover systém s autohealem pro souboje s lukem
  • Džaskviskí?
  • Jedi Academy mělo výborné souboje, i když jako hru mám raději Jedi Outcast (sympatičtější příběh, lepší postavy, úžasné levely). Tam ty souboje opravdu fungovaly !! Jen nevím, jak by do toho šlo zakomponovat RPG prvky, tj. zlepšování schopností. V tom Jedi Knight sis vylepšoval hlavně síly.

Vávra chce co nejrealističtější hru. Žádná hra nemůže být realistická, protože je to hra. Kdyby například vzdálenosti měli odpovídat realitě, tak by člověk strávil dvě hodiny chůzí z vesnice do vesnice. Jsem taky zvědavý na tu alchymii. Dost pochybuju o její realističnosti. Na ten soubojový systém jsem fakt zvědav. Zas to bude něco nového. Ale pochybuju, že co dynamiky a zábavnosti dosáhne kvalit soubojů v Jedi Knight.
  • Udělal bych jednoduchou verzi boje na konzole a tu složitou na PC. Konzolisti stejně nechcou výzvu, chcou jen klikfest s frajerskýma efektama.
  • In game footage vypadá velice dobře a hlavně svižně, vůbec bych se nebál drobných zjednodušení v ovladatelnosti ve prospěch větší rychlostí jednotlivých animací/zásahů/krytí, tak aby se víc příblížily realitě. Třeba v Jedi Academy to při sekání se světelným mečem pro tři různé styly zvládli naprosto bravurně, úplně by stačil podobný herní model. Tento názor vychází pouze z přesvědčení, že by se hra mohla oblíbit větší mase lidí a naopak by jeho implementace vedla k narážkám ze strany patriotů naprostého realismu, ale tak to chodí, Dan Vávra se nemůže zavděčit všem, myslím že do bodu optima ale sami dřív nebo pozdějí dospějí.
  • Všetky tie kecy naokolo sú pekné, ale mne to stále pripadá, že hra takýmto tempom nevýjde kompletná ani o 10 rokov....
  • Tady se spíš hodí kočičí výkřik pro přiskřípnutí genitálií.
  • Jenže tady jde právě o tu realističnost, tím se má KCD odlišovat od všech ostatních RPG. A když mají k dispozici dostatek podkladů jak co vypadalo, tak proč by ztráceli čas tím, vymýšlet to znovu?
  • ooo *8* klaňte se všichni před názorem čobolského panice, cos dokázal ty?
  • wenceslaus
    MP arena se pořád zvažuje... určitě ale ne pro 1. akt.
  • wenceslaus
    Tak proto by tu mělo být víc typů her. Mám pocit, že je tu dost hráčů, kteří by víc realističnosti ve hrách uvítali. Ať mají na hraní hodinu, či víc.
    Osobně mi příliš podmětů a zbytečná rychlost spíš navodí apatii a nezájem, takže to pak tu hodinu ani nevydržím :-)
  • Nebo to reknu jinak. Vcera jsem zapl na hodku GTA5 a mohu s klidem rict, ze jsem se celou tu hodinu nenudil. *2*
  • Njn. Herni prumysl jde do haje, mladi jsou cim dal horsi, celej svet se prestava tocit... *1* Premyslim, proc dnesni generace premysli jak lide duchodoveho veku *1*
  • tim prejde jsem myslel nezajem. Asi ani neni proc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit